- 17 Şubat 2020
- 307
- 370
- 53
İnan korkulacak bir şey değil.Uyuşturucak zaten dr un rahat ol canımUyuşturmadan mıı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnan korkulacak bir şey değil.Uyuşturucak zaten dr un rahat ol canımUyuşturmadan mıı
Yaa geçmiş olsun. Ben iki diş çektim çok korkarak gittim ama beklediğim kadar acımadı. İnsan bilmediği bişeyden korkar galibaHiç tirsma.cnm iğne yapıyor zaten uyuşturuyor bı bakmışsın bitmiş bende tam 3tane dolgu var tecrübe konuşuyor yanii Kanal tedavi bı nebze daha sıkıntı ama dolguda uyusyr stres yapma.ama.Allahbkmseye diş ağrısı cktrmesin ben ne cektm ondan ya şükür şimdi hicbiseyim yok
Bat yazdın mı görmemiş olabilirimBeni ekledin mii
cnm ben regli bekliyorum buay korundum rahimfilminden dolayiKız biz seni listeye eklememişz nie ki
Ha tmm cnm hayırlısı olsun hakkındacnm ben regli bekliyorum buay korundum rahimfilminden dolayi
AmincnmHa tmm cnm hayırlısı olsun hakkında
Yaa geçmiş olsun. Ben iki diş çektim çok korkarak gittim ama beklediğim kadar acımadı. İnsan bilmediği bişeyden korkar galiba
[/QUOsagol cnm benim .ama canım bilmemek daha iyi bence bazen sanada geçmiş olsn biran önce geçer inşallah dişin
HoşbuldumHoş geldin cnm yazdım
Ay inşallah ya valla tırsıyorum
Hadi yaa cnm hamilelikte olabiliyormuş diş sorunları ben şükür kızımda hiç sıkıntı yaşamadım da inşallah 2.cocuktada olunca yaşamam valla ben bekarken çok çektim dişten oyuzden artık dìş lafı bile beni korkutur oldu ama ben çok uğraştıgim için cnm yoksa korkulacak gibi değil dolgu inş biran önce atlatrsin sende sonra hmile kalabilirizSaol cnm. Ben evlenene kadar dişçi görmemiş insanım. İki kızımdada birer diş kaybettim. Hamilelikte vitaminsiz kalınca vücud dişten kemikten vitamini alıyor. Bunda da kaybetmeden gidip yaptırayım bari Karagullu
ay inşallah oyuzden cektridim ama hayırlısı
Birçok kisininde olmamis
Ya.istedikleri an deneyeip hamile kalanlara hayranım
10 ya da 11 mart diyelimBat yazdın mı görmemiş olabilirim
amin cnm inşalalhMoral bozmak yok iyi düşün iyi olsun canım. Bizim de bebişler gününü bekliyor günü gelince onlar da gelecek inşallah
Kızlar bat yarındı an itibariyle müthiş bir ağrıyla birlikte regl oldum
Üzülme canım devamKızlar bat yarındı an itibariyle müthiş bir ağrıyla birlikte regl oldum
Hadi hayırlısı canım inşallah güzel sonuçlanırKızlar sağ tarafda oluşmuş bu sefer yumurta hep solda olurdu 22 cm iğne verdi artık bundan sonra hayırlısı gelsin bebişler
Amin inşallah canım hepimiz içinHadi hayırlısı canım inşallah güzel sonuçlanır