• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç tirsma.cnm iğne yapıyor zaten uyuşturuyor bı bakmışsın bitmiş bende tam 3tane dolgu var 🤭🤭tecrübe konuşuyor yanii Kanal tedavi bı nebze daha sıkıntı ama dolguda uyusyr stres yapma.ama.Allahbkmseye diş ağrısı cktrmesin ben ne cektm ondan ya şükür şimdi hicbiseyim yok 🤲🤲💜
Yaa geçmiş olsun. Ben iki diş çektim çok korkarak gittim ama beklediğim kadar acımadı. İnsan bilmediği bişeyden korkar galiba 🤭

Yaa geçmiş olsun. Ben iki diş çektim çok korkarak gittim ama beklediğim kadar acımadı. İnsan bilmediği bişeyden korkar galiba 🤭
[/QUOsagol cnm benim .ama canım bilmemek daha iyi bence bazen 🤗sanada geçmiş olsn biran önce geçer inşallah dişin🤲💜

Saol cnm. Ben evlenene kadar dişçi görmemiş insanım. İki kızımdada birer diş kaybettim. Hamilelikte vitaminsiz kalınca vücud dişten kemikten vitamini alıyor. Bunda da kaybetmeden gidip yaptırayım bari 😂 Karagullu Karagullu

Saol cnm. Ben evlenene kadar dişçi görmemiş insanım. İki kızımdada birer diş kaybettim. Hamilelikte vitaminsiz kalınca vücud dişten kemikten vitamini alıyor. Bunda da kaybetmeden gidip yaptırayım bari 😂 Karagullu Karagullu
🤗Hadi yaa cnm hamilelikte olabiliyormuş diş sorunları ben şükür kızımda hiç sıkıntı yaşamadım da inşallah 2.cocuktada olunca yaşamam valla ben bekarken çok çektim dişten oyuzden artık dìş lafı bile beni korkutur oldu ama ben çok uğraştıgim için cnm yoksa korkulacak gibi değil dolgu inş biran önce atlatrsin sende sonra hmile kalabiliriz🤭🤭🥰

Back