• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiçbir şey yapmak gelmiyo içimden. Dün çok başkaydı ruh halim bugün başka. Bir sürü ütü var temizlik yapmam lazım ama oturuyorum 😒

Ballarım. 🤗 Benim kendime takviyeye başlayasım var. Pko filan yok. Klomen tedavisi gördüm 4 ay. Biraz kendi haline bırakmak istiyorum. Eşimde biraz sayı az çıktı. Keçiboynuzu kürüne başladı. Ben de bu kendine birakma döneminde çabalamış hissetmek için bir şeyler yapayım diyorum. Ne yapayım sizce?
Ben kendim için bişey kullanmadım ama keçiboynuzu kürü eşim kullandı ilaçlarıyla birlikte 9 milyon olan sperm sayısı 20 milyona çıktı faydalı bişey bence canım

Ben kendim için bişey kullanmadım ama keçiboynuzu kürü eşim kullandı ilaçlarıyla birlikte 9 milyon olan sperm sayısı 20 milyona çıktı faydalı bişey bence canım
Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah. 🤲🏻

Ballarım. 🤗 Benim kendime takviyeye başlayasım var. Pko filan yok. Klomen tedavisi gördüm 4 ay. Biraz kendi haline bırakmak istiyorum. Eşimde biraz sayı az çıktı. Keçiboynuzu kürüne başladı. Ben de bu kendine birakma döneminde çabalamış hissetmek için bir şeyler yapayım diyorum. Ne yapayım sizce?
Çörek otu bal yap hem en azından sağlıklı bende bu ay olmazsa denicem çörekotonun ölüm hariç herşeye faydası var.

Kızlar anca okumayı bitirebildim ben de ailevi sıkıntılardan dolayı girememiştim. 2 arkadaşımız hamile haberi vermiş çok mutlu oldum duygulandım allah inşallah bizlere de nasip eder. Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin 😊

Kızlar anca okumayı bitirebildim ben de ailevi sıkıntılardan dolayı girememiştim. 2 arkadaşımız hamile haberi vermiş çok mutlu oldum duygulandım allah inşallah bizlere de nasip eder. Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin 😊
Önemli bir şey yoktu insallah canım?

slm kızlar en zor ana geldik yani beklemek...:işsiz:
off çok sıkıcı daha regliye 13 gün var nasıl geçecek bu vakit kafaya takma diyorum ama hep aklım orda siz neler yapıyorsunuz

Benim adetim duzenlidir 27 28 gunde sasmaz hamile bi arkadasim artan testlerinden vermisti sans eseri uc gunluk bi deneme yaptim ayni zamanda takvim uygulamasini kullanyorum ilk 5 mart 2. 6 mart 3. 7 mart tarihine ait elimden geldigi kadariyla değerlendirdim. Eğer olusmazsa doktor kontrolunda yada direk adet bitiminden takip baslayarak calisacagim suan 11 gun var gorunuyor hayirlisi her sey icin.
Hayırlı haber verirsin inşAllah canım

Back