- 5 Nisan 2017
- 6.379
- 11.187
- 248
Çocuk yapmadan önce dişimi yapayım dedimAynen ama diş ağrısı çekmek daha beter bişey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çocuk yapmadan önce dişimi yapayım dedimAynen ama diş ağrısı çekmek daha beter bişey
Çok kolay bir işlem hiç kaygılanma ama dişçin iyi olacak 20 lik çektirdim hiç anlamadım dermişimHe tmm rahatladım o zmn dişçi kelimesi bile korkutucu
En doğrusu da o zatenÇocuk yapmadan önce dişimi yapayım dedim
Çektirmeyi biliyorum oda beklediğim kadar acıtmadı ama ne bileyim diş dolgusunu izledim içini oynuyorlar sonra dolduruyorlar. Oyduklarında acımıyor mu kiÇok kolay bir işlem hiç kaygılanma ama dişçin iyi olacak 20 lik çektirdim hiç anlamadım dermişim
Gör inşallah canısı.Mervem ben aldım arkadaşın biri özelden yazdı bugün akşam yapacağım inşallah doktorla olmuyor sanki kendi gözlerimlen görmem lazım
Uyuşturuyor tatlışım hiç anlamıyorsun kanal tedavisi iğnenin etkisi geçince biraz sızlılıyor ama dolguda tık yok korkma hiçÇektirmeyi biliyorum oda beklediğim kadar acıtmadı ama ne bileyim diş dolgusunu izledim içini oynuyorlar sonra dolduruyorlar. Oyduklarında acımıyor mu ki
Ay canısı rahatladım sağolunUyuşturuyor tatlışım hiç anlamıyorsun kanal tedavisi iğnenin etkisi geçince biraz sızlılıyor ama dolguda tık yok korkma hiç
Merhaba geçmiş olsun çok acımıyor beni de ekler misiniz bat 19 martKız 2 gün üstüste misafirim geldi hiç oturmadım arada giriyordm okuyordm sadecebugün de diş randevum var aranızda diş dolgusu yapan vsrmı acıyor mı doğruyu söyleyin
Aynen benim isyanımı yazmışsın canım, hamilemiyim diye beklesem 3 gün önceden hafif kanamalar ağrılar gelir. Şimdi doğum kontrol hapıyla regl olmayı bekliyorum zaman geçmiyor resmen, 4 5 gün var dahaHamile kalmak için ugrasaam bat hemen gelie regl olurum simdi buayi es gectikya batda gelmiyor pofft daha var 10gün
Emin ol canım hiç anlamıyorsun bileÇektirmeyi biliyorum oda beklediğim kadar acıtmadı ama ne bileyim diş dolgusunu izledim içini oynuyorlar sonra dolduruyorlar. Oyduklarında acımıyor mu ki
Hoş geldin cnm yazdımMerhaba geçmiş olsun çok acımıyor beni de ekler misiniz bat 19 mart
Ay inşallah ya valla tırsıyorumEmin ol canım hiç anlamıyorsun bile
Hayırlı haberlerle gel inşallah cnmGünaydın kızlar ben dr gidiyorum bakalım yumurta oluşmuş mu olduysa iğne
oyle bende mart 20yi bekliyorumAynen benim isyanımı yazmışsın canım, hamilemiyim diye beklesem 3 gün önceden hafif kanamalar ağrılar gelir. Şimdi doğum kontrol hapıyla regl olmayı bekliyorum zaman geçmiyor resmen, 4 5 gün var daha
Sağol canım inşallah Bu arada acımıyor dolgu yaptırmak 4 ay önce uyuşturmadan yaptı dr um hiç bişey hissetmedim sanırım acı eşiğimde yüksekHayırlı haberlerle gel inşallah cnm
Kız biz seni listeye eklememişz nie kioyle bende mart 20yi bekliyorum
Uyuşturmadan mııSağol canım inşallah Bu arada acımıyor dolgu yaptırmak 4 ay önce uyuşturmadan yaptı dr um hiç bişey hissetmedim sanırım acı eşiğimde yüksek
Hiç tirsma.cnm iğne yapıyor zaten uyuşturuyor bı bakmışsın bitmiş bende tam 3tane dolgu var tecrübe konuşuyor yanii Kanal tedavi bı nebze daha sıkıntı ama dolguda uyusyr stres yapma.ama.Allah kmseye diş ağrısı cktrmesin ben ne cektm ondan ya şükür şimdi hicbiseyim yokHoş geldin cnm yazdım
Ay inşallah ya valla tırsıyorum
Beni ekledin miiKız biz seni listeye eklememişz nie ki