HoşbuldummGel bacım gel, hoşgeldin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HoşbuldummGel bacım gel, hoşgeldin
Mervem ben aldım arkadaşın biri özelden yazdı bugün akşam yapacağım inşallah doktorla olmuyor sanki kendi gözlerimlen görmem lazımCanım ovulasyon testi al. Prigramlar filan hikaaye. Ben de bu ay olmazsa alicam. Simdiye kadar doktora yaptiriyordum yumurta takibini.
Hiiiç işe yaramıyor onlar ovulasyon testi ile takibimi bizzat kendim yapiciğim bu ay daha da olmazsa ne yapam Allah hayırlısını veresinO işin esprisi ama bir program var olasılığı yüksek günleri gösteriyor onları not aldım telefona
Hamile kalmak için ugrasaam bat hemen gelie regl olurum simdi buayi es gectikya batda gelmiyor pofft daha var 10gün
sormaa ben ilkdefa birayi esgectum zoruma gittiBen de hsg çekileyim belki bana da der doktorum bu ay es geçin diye. Beklemek çook zorr
sormaa ben ilkdefa birayi esgectum zoruma gitti
Sanki es gcemesem olacakda
Umut da benim ekmeğim :):):)
ay inşallah oyuzden cektridim ama hayırlısıHsg den sonra şans artıyor belli olmaz bi bakarsın önümüzdeki ay tutar
Hoşgeldin canımHoş geldin cnm Rabbim size de bizede en yakın zamanda nasip etsin inşallah ❤ ❤ ❤
Bana mı dedin hoş buldumHoşgeldin canım
Kız 2 gün üstüste misafirim geldi hiç oturmadım arada giriyordm okuyordm sadecebugün de diş randevum var aranızda diş dolgusu yapan vsrmı acıyor mı doğruyu söyleyinAsbei nerelerdesin görünmüyorsun bikaç gündür
Ben bikaç yıl önce yaptırmıştım çok acılı bi işlem değilKız 2 gün üstüste misafirim geldi hiç oturmadım arada giriyordm okuyordm sadecebugün dedi randevum var aranızda diş dolgusu yapan vsrmı acıyor mı doğruyu söyleyin
Dil çekmek mi acıtır dolgu muBen bikaç yıl önce yaptırmıştım çok acılı bi işlem değil
Dil çekmek ne hiç bilmiyorum öyle bi işlemDil çekmek mi acıtır dolgu mu
Dişşş kızzDil çekmek ne hiç bilmiyorum öyle bi işlem
Diş çekmek daha zor tabikiDişşş kızz
He tmm rahatladım o zmn dişçi kelimesi bile korkutucuDiş çekmek daha zor tabiki
Aynen ama diş ağrısı çekmek daha beter bişeyHe tmm rahatladım o zmn dişçi kelimesi bile korkutucu