• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın herkese :)
7 aylık evliyim 6 aydır bebiş istiyoruz 😀 Allah tüm isteyenlere versin inşallah. Bat bugün yarın😀 normal adet berlirtilerimden farklı bi şey yok hayırlısı inşallah bakalım :)

Canım ovulasyon testi al. Prigramlar filan hikaaye. Ben de bu ay olmazsa alicam. Simdiye kadar doktora yaptiriyordum yumurta takibini.
Mervem ben aldım arkadaşın biri özelden yazdı bugün akşam yapacağım inşallah doktorla olmuyor sanki kendi gözlerimlen görmem lazım:KK53:

😄😄 O işin esprisi ama bir program var olasılığı yüksek günleri gösteriyor onları not aldım telefona 😲😄
Hiiiç işe yaramıyor onlar ovulasyon testi ile takibimi bizzat kendim yapiciğim bu ay daha da olmazsa ne yapam Allah hayırlısını veresin

Hamile kalmak için ugrasaam bat hemen gelie regl olurum simdi buayi es gectikya batda gelmiyor pofft daha var 10gün

Kız 2 gün üstüste misafirim geldi hiç oturmadım arada giriyordm okuyordm sadece😭bugün dedi randevum var 😭😭😭 aranızda diş dolgusu yapan vsrmı acıyor mı doğruyu söyleyin 😭😭
Ben bikaç yıl önce yaptırmıştım çok acılı bi işlem değil

Back