• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inşallah. Bat 9 mart benim. Adet olacakmışım gibi ağrı var dünden beri, bugün iyice arttı. Ama adetle hamilelik belirtileri aynı diyorlar. Göreceğiz
Zaten öyle deniliyor diye ümitlenmiyim diyorum 😅 ağrılar bir haftadır hiç geçmedi bugün sol kasığımdan bıçak gibi girip çıktı bir kaç kez. Akşamdan beride müthiş bi şişkinlik ve gaz var. Birşeyler geliyor ama neyyy? 😂 keşke zamanı ileri alsak sihirli annemdeki gibi 🤣🤣🤣

Zaten öyle deniliyor diye ümitlenmiyim diyorum 😅 ağrılar bir haftadır hiç geçmedi bugün sol kasığımdan bıçak gibi girip çıktı bir kaç kez. Akşamdan beride müthiş bi şişkinlik ve gaz var. Birşeyler geliyor ama neyyy? 😂 keşke zamanı ileri alsak sihirli annemdeki gibi 🤣🤣🤣
4 5 gün önce bıçak saplantısı gibi sancı bende de vardı o geçti şimdilik. Ama lekelenme gogus ağrısı vs hiçbiri olmadı

Merhaba arkadaşlar herkese hayırlı bebisler diliyorum 😍 bu ay bende Allah'ın izniyle yakindan takip edip deniycem kağıt kalem not tutuyorum 😲 son adet tarihim 27 Şubat şuan adetten sonra 10.gun ama kasik ağrım var dün ile bugün yumurtlama mi oluyor dersiniz hiç takip etmemiştim o yüzden pek bilemiyorum ,ins bu ay isteyen herkes hayırlı haberler alırlar

Merhaba arkadaşlar herkese hayırlı bebisler diliyorum 😍 bu ay bende Allah'ın izniyle yakindan takip edip deniycem kağıt kalem not tutuyorum 😲 son adet tarihim 27 Şubat şuan adetten sonra 10.gun ama kasik ağrım var dün ile bugün yumurtlama mi oluyor dersiniz hiç takip etmemiştim o yüzden pek bilemiyorum ,ins bu ay isteyen herkes hayırlı haberler alırlar
Hayırlı bebişler mii 🤩🤩 ınşallah canım. Kağıt kalemle ne notu tutuyon bacım. 🤔

😄😄 O işin esprisi ama bir program var olasılığı yüksek günleri gösteriyor onları not aldım telefona 😲😄
Canım ovulasyon testi al. Prigramlar filan hikaaye. Ben de bu ay olmazsa alicam. Simdiye kadar doktora yaptiriyordum yumurta takibini.

Canım ovulasyon testi al. Prigramlar filan hikaaye. Ben de bu ay olmazsa alicam. Simdiye kadar doktora yaptiriyordum yumurta takibini.
İnşallah olur canım, ilk hamileligimde ovulasyon testi kullandım ama iki koyu rengi bir türlü tutturamamistim günleri değerlendirmiştir ve hamile kalmıştım aklima geldi almadım bende bu ay olmazsa diğer ay test denerim

İnşallah olur canım, ilk hamileligimde ovulasyon testi kullandım ama iki koyu rengi bir türlü tutturamamistim günleri değerlendirmiştir ve hamile kalmıştım aklima geldi almadım bende bu ay olmazsa diğer ay test denerim
Olur da gerek kalmaz inşallah. Bat ne zaman?

Stres zaten en büyük düşman vücuduna hepimiz yapıyoruz eğer çok şüphelendiysen yap ama stres yüzünden gecikme yaşadıkça umutlaniyoruz
İlk hamılelıgım 1 Yıl sonra oldu onda cok stres yapıyodum gercekten 15 gun kala baslıyordum test yapmaya bır sıkıntımızda yoktu ama 1 yıl beklettı bızı ıns bu cok bekletmeden gelır bırde aylar gectıkce daha sabırsızlasır ınsan ıster ıstemz

Asbei Asbei merhabalar ben de aranıza katılsam olur mu. Zamansız plansız bir şekilde karar verdik eşimle. 1 çocuğum var. Ondan sonra da 3 düşük yaptım peşpeşe. 1.5 yil aradan sonra tekrar denemek istedik Allah'ın izniyle.
Bat 22 mart :dua: :KK52:

Asbei Asbei merhabalar ben de aranıza katılsam olur mu. Zamansız plansız bir şekilde karar verdik eşimle. 1 çocuğum var. Ondan sonra da 3 düşük yaptım peşpeşe. 1.5 yil aradan sonra tekrar denemek istedik Allah'ın izniyle.
Bat 22 mart :dua: :KK52:
Hoş geldin cnm Rabbim size de bizede en yakın zamanda nasip etsin inşallah ❤️ ❤️ ❤️

Back