Bebekle ilgili fallara bakmıyorum özür dileyerek. Nedenini açıklamıştım 9. sayfada...
Kızlar bu yeni falım :) Kupada içtim resmen. Şimdilik falıma bakanlara fal bakıyorum...
Eki Görüntüle 496826 Eki Görüntüle 496827 Eki Görüntüle 496835 Eki Görüntüle 496836 Eki Görüntüle 496837 Eki Görüntüle 496838 Eki Görüntüle 496839 Eki Görüntüle 496840 Eki Görüntüle 496841
bana bebek için baktı
selam dogal yollarla olacak dedin ama ne kadar sürede peki bide buna bakarmısın sana zahmet adım serap
Kurnazlıkla alakası yok o zaman 1 kişinin falına bakardım. Bana bakana bende bakarım derdim. Kaç kişiye baktım ben falıma bakan bakmayan. Baktım başka topiklerde fallara gayet bakılıyor. Yeri geldi yok dileğim o değildi,yok buydu diyenlere bile baktım kaç kere. Yeri geldi iki dileğe bakmaya çalıştım.
Kurnazlık buysa,evet kurnazım
Baktım,falıma baktığınız için baktım. Ayrıca bana doğal yollarla mı olacak dediğiniz, bende doğal yollarla bebeği olacak mı diye baktım. Bakmak geçmiyor içimden başka türlü. Yaptığınız saygısızlık...
canım bir kısmetin var snein kocaman balık gördüm birisi balık cok acık belliydi ve etrafı temizdi bir balığın var balık kısmet ve para demektir yine aynı şekilde bir tane daha balık var ama bunun kuyrugu var sadece basını göremedim diğerinin de kuyrugu belli anlayamadım orasını sıkıntı ettiğin şeyler var kafanda çözümünü aradığın şeyler ama ay cıkmış ferahlicaksın birde kalabalığa girip cıkıyorsun arkdaşım heep topluluk iicndesin iki kişi var el ele tutuşmuşlar aralarnda kalp var ama bunlar kim bilemedm birde birde sen birisinde bi haber bekliyorsun beklediğin birşey var gibi analyabildklerm bunlar canım elimden geldiğince bakmaya clştım bi 4 kere bakmışımtr :)
ben ortada saygısızlık görmüyorum espri olarak söyledim sadece
Bitanem ağzına sağlık. Sinirlerim gergin şu anda tekrar okuyacağım falı :)
Eğer dileğini ismini yazarsan bende sana fal açarım :)
Espirisine takılıyorum cnm sakın yanlış anlma beni çok tatlısın..
Tamammm falıma bak barışalımEkledim yeni resim :) Güzel güzel bak hiç acelesi yok :) :) :) :)
tienen; Canımmmmmmmmm fal için çok çok çok teşekkür ederim. Sevgilimin ismi Mehmet değil ama yaklaştın :) Ağzına sağlık. Dileğin olacak. Önün açık.Renkli kartların açıldı. Umarım her şey gönlünce olur :)
reddmars; Canım sizin birlikteliğiniz zaten güzel yani aranızdaki uyumGeleceğiniz açık gözüküyor
Kızlar Günaydınn :)
Yazan herkesin falına baktım :) Kahve falıma bakanlara ayriyetten teşekkür ediyorum.
Yalnız bir ricam var en başta da belirtmiştim,lütfen kahve fallarınızı benim topiğimin altında yayınlamayın :)
samanyolu; Canım dileğin olacak ama daha zamanı var :)
pinktomato; Canım iş hayatı iyi olacak mı diye baktım,biraz karartılar var renkli kartları kapalı çıkmış. Eğer çabalarsa önü aydınlık çabalamazsa olduğu yerde sayabilir bu şekilde....
YaseminYC; Wuu teşekkür ederimCanım kahve falıma bakanların dışındakilere yalnızca 1 dilek açıyorum. Affet beni çok kişi yazıyor Yetişemiyorum herkese... Senin ilk dileğin için açtım,kartlarının yarısı açıldı. Biraz zor görünüyor dileğinin olması ama çabalarsan olabilme ihtimali yüksek :)
sedulu; Bitanem fal için teşekkürlerBu sene içinde evlilik gözüküyor size :) Hatta çok şaşırdığın bir zamanda olabilir, yani beklemediğin bir zaman zarfında evlilik geçirebilirsin :)
nees; Dileğin olacakÜniversite hayatın çok açık gözüküyor :)
Sibel80; Evet :) :) Açıldı kartların :)
Iwanttobaby; Lütfen bu topiğin altında başka kahve falı paylaşımı yapmayalım
_Jadaloz_; Ayyy lütfen :) Özelden bilgilerimi gönderebilirim bakarsan eğer, bende sana dilek falı bakarım :) Bakmış mıydım ya da kontrol etmem lazım :) Bakmadıysam bakarım :) Lütfen sende bana bak
schmetterling89; Canım maalesef sizin ilişkinizde evlilik gözükmüyor
malikzayn; Kartların açık canım
Jennifer; Canım herkesin tek dileğine bakabiliyorum, kahve falıma bakanlar hariçEski sevgilinle barışma ihtimaliniz çok düşük...
nylien; Wuu sizin ilişkiniz harikaymış be canım tüm kartlar açıldıİnşallah dileğin kabul olur ki burada evlilik gözüküyor
pptya87;İhtimal var ama çok düşükFal için teşekkür ederim ağzına sağlık :)
Kızlar kartlar ne söylüyorsa ben onu yazıyorum. Umarım hiç kimsenin kalbini kırmam. Sizi seviyorum...
Kızlar bu yeni falım :) Kupada içtim resmen. Şimdilik falıma bakanlara fal bakıyorum...
Eki Görüntüle 496826 Eki Görüntüle 496827 Eki Görüntüle 496835 Eki Görüntüle 496836 Eki Görüntüle 496837 Eki Görüntüle 496838 Eki Görüntüle 496839 Eki Görüntüle 496840 Eki Görüntüle 496841