Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım inan bu topige ilk başta bebek için girdim ama bakmak istemediğini açıklamışsın seni zorlamak istemem yalnız ankette bebek için bak bölümü çoğalmış eğer gerçeği duymak isteyen olursa bak gitsin tabi yinede sen bilirsin
bebek dışında 2 isteğimiz daha var ev araba gerçi bebek olsunda bunlar olmasada olur ev için bu yıl dediğin doğru ihtimal var ama zor peki araba için ne diyorsun onada bakabilirmisin?
ben birsel eşim zülfü.
canım rica etsem bana da bakabilir misin
ismim zeynep iş başvurusunda bulunmuştum acaba olacak mı?
şimdiden teşekkür ederim
afdersinz kızlar kahve falı paylaştım yanlışlıkla görmemiştim yazdığınızı
Benim adım Cemre, sevgilimin adı Hasan. Biz evlenecek miyiz? Şimdiden teşekkür ederim :)
aaaa yeni kahve içmişsinn bile baktım ilk önce hanedenn;aileden birisi anneye benziyor büyük bir kadın balık etli bir görüntüsü var elini beline koymus bir seyler anlatıyor böyle ders verir gibi.Sanırım aile icinde biraz gerginlik olacak çevreden bir söylenti olabilir.Buda evi gerebilir.Konuşulan gerginlik bir hastalıktan ötürüde olabilir 2 seçenek var Fincanında el ele vermiş 2 çift var.Erkek kızı sarmalamış.Kaybetme korkusu bürümüş gözüküyor.Değer anlamıs gibi.Bir olup kanatlanıp uçacaklar cinsten.Bu erkeğin saçları kısa galiba burnuda hafif büyük gibi ama görüntüsü karizmatik tipine tam bakamadım ama dikkat çekiyor bu erkeğe kız (sevgilisi) el uzatmış kızın yanakları elmacık kemikleri galiba belirgin burun ucu sivri gibi konusuyorlar.Sevgilinle sen olabilirmisin :)))
ben dileğimi özelden yazıcam canım bu sefer erkek arkadasımla ilgili cünkü
Kızlar bu yeni falım :) Kupada içtim resmen. Şimdilik falıma bakanlara fal bakıyorum...
Eki Görüntüle 496826 Eki Görüntüle 496827 Eki Görüntüle 496835 Eki Görüntüle 496836 Eki Görüntüle 496837 Eki Görüntüle 496838 Eki Görüntüle 496839 Eki Görüntüle 496840 Eki Görüntüle 496841
pptya87; Canım dileğin olacak. Araba gözüküyor.
tira; Biraz zor ama olma ihtimali var :)
mace bilgilerimi özel mesaj kutuna göndermek zorundayım bakarsan sevinirim lütfen
merhaba adım sevcan, bana kırgın olan arkadaşımla barışacakmıyım?teşekkürler şimdiden ilginize..
Kızlar Günaydınn :)
Yazan herkesin falına baktım :) Kahve falıma bakanlara ayriyetten teşekkür ediyorum.
Yalnız bir ricam var en başta da belirtmiştim,lütfen kahve fallarınızı benim topiğimin altında yayınlamayın :)
YaseminYC; Wuu teşekkür ederim Canım kahve falıma bakanların dışındakilere yalnızca 1 dilek açıyorum. Affet beni çok kişi yazıyor Yetişemiyorum herkese... Senin ilk dileğin için açtım,kartlarının yarısı açıldı. Biraz zor görünüyor dileğinin olması ama çabalarsan olabilme ihtimali yüksek :)