Mace'nin Fal Topiği

Bebeklerle ve hastalıkla ilgili olan dileklere bakmalı mıyım? (9. Sayfada açıklama )

• Evet

OY: 9 31,0%
  • Hayır

OY: 11 37,9%
  • Kararsızım

OY: 4 13,8%
  • Sana bırakıyorum...

OY: 5 17,2%

• Ankete Katılan
    29
Kızlar artık fal bakmıyorum. Herkese 1 kez bakmaya çalıştım zaten. Çok yoruldum.

Umarım sizi biraz olsun mutlu edebilmişimdir. Ara verdim fal bakmaya bi süre :)

Kızlar artık fal bakmıyorum. Herkese 1 kez bakmaya çalıştım zaten. Çok yoruldum.

Umarım sizi biraz olsun mutlu edebilmişimdir. Ara verdim fal bakmaya bi süre :)

çok şanssızım..
diğer topiğinde de bakmamıştın bu topiğinde de gözünden kaçtım ve fal bakmayı bırakmışsın
neyse sağlık olsun

çok şanssızım..
diğer topiğinde de bakmamıştın bu topiğinde de gözünden kaçtım ve fal bakmayı bırakmışsın
neyse sağlık olsun

Canım kusura bakma. Dileğini ismini yaz bakayım hemen. Görmedim maske tarifi yazıyordum foruma:) Maskeyle uğraşıyorum sabahtan beri :)

mace bilgilerimi özel mesaj kutuna göndermek zorundayım bakarsan sevinirim lütfen

Çok özür dilerim Mace, bu konu dışı olacak, ama sdktm bana özel mesaj atmıştı ve geri dönemedim mesaj sayım 100 olmadığı için. Cevabımın evet olduğunu bilmesi yeter sanırım, onu da ancak bu yolla söyleyebilirim dedim.

10 dakikada 1 özel mesaj gönderildiği için ancak cevap verebildim

http://www.kadinlarkulubu.com/burclar-tarot-astroloji/542472-kahve-falima-bakar-misiniz.html

ben sana fotoları gönderirim cevap hakkın olmadığı için şu linkten cevap verirsin
çok çok teşekkür ederim

fal bakmayı bırakmıssın ama belki benimkinede bakarsın canım inşallah tabi.... eşim işinde yükselecekmi..?

merhaba adım Merve onun adı ise Kemal
bana yakın bir yerde askerlik yapabilecek mi ve evlilik gözüküyor mu?
şimdiden teşekkürler kolay gelsin

Canım kusura bakma. Dileğini ismini yaz bakayım hemen. Görmedim maske tarifi yazıyordum foruma:) Maskeyle uğraşıyorum sabahtan beri :)

çok geç gördüm cevabını
hemen yazıyorum canım bakarsan çoook ama çok sevinirim
adım özge, dileğim de ne zamandır beklediğim bi ödeme var, onu artık bana yapacaklar mı?
teşekkürler şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…