Mace'nin Fal Topiği

Bebeklerle ve hastalıkla ilgili olan dileklere bakmalı mıyım? (9. Sayfada açıklama )

• Evet

OY: 9 31,0%
  • Hayır

OY: 11 37,9%
  • Kararsızım

OY: 4 13,8%
  • Sana bırakıyorum...

OY: 5 17,2%

• Ankete Katılan
    29
mace ben iyi değilim kafam iyi değil sana özelden yazdım demişim ama kusura bakma canım banada bakabilrmiisin

Bir süre yalnızca kahve falıma bakanlara bakıyorum canım. Özür dilerim... Sonra tekrar herkese bakmaya başladığımda bakabilirim.

gelecekten olacak olmayacak ümidiyle yaşamak çok kötü. su akıp yolunu buluyor. Kahve telvesi yada iskambil kağıtları bize bireşey söylemiyor. Sonra üzülen biz bayanlar oluyoruz. Bne hayatımda ilk ve son bir kere kahve falı kapattım. tarot baktı. (bu işi para karşılığı yapan çok da iyi baktığını söyleyen usta biri adıda falcı V... arkadaş tavsiyesi-zorlaması diyelim:)). )
o anda çok fazla enerji verdi terapi oldu. sonra birdaha asla baktırmadım. buda bir hastalık oluyor. hem gerçekten günaha girmiş oluyoruz. yapmayın hanımlar falların gelecekten bizlere ipucu verdiğine inanmayalım. kalplerimizi iyiye ve hayırlısına yöneltelim.

Son düzenleme:
gelecekten olacak olmayacak ümidiyle yaşamak çok kötü. su akıp yolunu buluyor. Kahve telvesi yada iskambil kağıtları bize bireşey söylemiyor. Sonra üzülen biz bayanlar oluyoruz. Bne hayatımda ilk ve son bir kere kahve falı kapattım. tarot baktı. o anda çok fazla enerji verdi terapi oldu. sonra birdaha asla baktırmadım. buda bir hastalık oluyor. hem gerçekten günaha girmiş oluyoruz. yapmayın hanımlar falların gelecekten bizlere ipucu verdiğine inanmayalım. kalplerimizi iyiye ve hayırlısına yöneltelim.

Bu sizin inancınız :) Lütfen inancınızı ve düşüncelerinizi benim topiğim altında paylaşmayın :)

Biz de inandığımızdan değil,eğlenmek amaçlı bakıyoruz zaten :) Eminim ki burdaki bayanların hepsi bi fal sonucuna üzülmeyecek kadar akıllı
:KK34:

Kızlar Herkese Merhaba,

Bildiğiniz gibi dilek falı bakıyorum. Bir süre ara vermiştim ama tekrar bakmaya karar verdim. Çünkü çok fazla özel mesaj geldi bu konuda. :KK69:

Bende kahve fallarımı yüklüyorum.
Bakanlara öncelik tanıyacağım. Kızlar özür dileyerek söylüyorum ki özel mesaj atmamanız tercihim.

İsmini vermek istemeyenler olabilir ama hem buraya hem de özel mesajlara yetişemiyorum. :KK14: Atladığım özel mesajlar olabiliyor bu nedenle...

İsminizi,eğer eşinizle sevgilinizle ilgili dileğiniz varsa o kişinin ismini ve dileğinizi yazmanız yeterli.

Lütfen dilekleriniz olucak ya da olmayacak diyebileceğim dilekler olsun. Mesela "Bu yıl hangi başarıları yakalayacağım" veya "Bu yıl iş bulacak mıyım" gibi deil de "İş bulacak mıyım?","Sevgilimle barışacak mıyım?" şeklinde olsun. Yani yoruma dayalı değil de,kesin cevap verilebilecek sorular olsun. Siz anladınız beni :)
Zaten kahve falıma bakanlara ben iskambil falı da açıyorum :KK34:

Son ricam da lütfen bu topiğin altına başka kahve falı fotoğrafları yüklemeyelim. Ayrıca dileğini gördüklerimin yorumlarını zaten beğeniyorum, 3-4 kere yazıp "Beni neden atladın?","Canım ben de yazmıştım" demenize gerek yok. Gördüysem beğenmişimdir kağıda geçirmişimdir isim ve dileğinizi.

Herkese teşekkür ediyorum.

Arkadaşımın ve benim fallarımı yüklüyorum şimdilik.

Zamanla yeni fallar yüklerim her gün aynı fala mı bakılırmış :KK1:

Ayrıca dileği gerçekleşenler de yazarsa hep birlikte seviniriz burda :)

Bu arkadaşımın falı;

Eki Görüntüle 496342 Eki Görüntüle 496343 Eki Görüntüle 496344 Eki Görüntüle 496345 Eki Görüntüle 496346 Eki Görüntüle 496347 Eki Görüntüle 496348 Eki Görüntüle 496349

Bu da benimkisi;

Eki Görüntüle 496350 Eki Görüntüle 496351 Eki Görüntüle 496352 Eki Görüntüle 496353 Eki Görüntüle 496354 Eki Görüntüle 496355 Eki Görüntüle 496356

canım önce senin falını yorumlim aklımın erdigince:KK1::KK1: senin 4 tane yolun var niyetleniyorsun bi yere gitmeye ama gidemiosun.güzel bi balıgın çıkmış kısmetlisin bi dilek agacın var 2 de dilegin var hayırlısıyla olacak.bi tane kadın var oturmuş başını önüne egmiş üzgün bi şekilde duruyor o kadının arkasındada bi erkek var yanına gelmeye cesaret edemiyor sanırım bu adam üzmüş seni.tabagındada insan toplugugu var kalabalık bi ortama gireceksin.hanenizin dışanda uzun boylu bi adam var bu adamın gözü sürekli sizde sizi takip ediyor dinliyor sanki kafasında çok düşünceler var ama bu adamın.neyse canım bu kadar yorumlayabildim arkadaşınınkinede bakayım
arkadaşın birisine sırtını dönmüş küsmüş ve arkasını dönmüş ama aradan çok zaman geçmeden kucak kucaga gelecekler sevinecekler bi şeye.hanesinde yatan bi hasta var.bi adam var yüksek bi yere çıkmaya çalışıyo yani oldugu işte veya okulda yükselecek hayırlısıyla ama daha zamanı var.tabagında bi çocuk var bi adamın elini tutmuş ondan destek almaya çalışıyor.ve fil gördüm ilerliyeceksiniz yani önünüz temiz.bu kadar gördüm=)

Son düzenleme:
canım önce senin falını yorumlim aklımın erdigince:KK1::KK1: senin 4 tane yolun var niyetleniyorsun bi yere gitmeye ama gidemiosun.güzel bi balıgın çıkmış kısmetlisin bi dilek agacın var 2 de dilegin var hayırlısıyla olacak.bi tane kadın var oturmuş başını önüne egmiş üzgün bi şekilde duruyor o kadının arkasındada bi erkek var yanına gelmeye cesaret edemiyor sanırım bu adam üzmüş seni.tabagındada insan toplugugu var kalabalık bi ortama gireceksin.hanenizin dışanda uzun boylu bi adam var bu adamın gözü sürekli sizde sizi takip ediyor dinliyor sanki kafasında çok düşünceler var ama bu adamın.neyse canım bu kadar yorumlayabildim arkadaşınınkinede bakayım

Kız dur dur yeni kahve içiyorum ona bak sana zahmet :) Arkadaşımınkine bakta.

Dilek açmaya başlicam bende birazdan :) Sen yeni kahveme bak onda telve kalmamıştı :)

ay canım önce sen benimkine bak :KK3::KK3::KK3: ismim serap bebek istiyoruz ne zaman olacak bebekle ilgili fal açarmısın

sanırım bebekle ilgili fal bakmıyormuşsun ama bana bak lütfen:KK17::KK17::KK17: özeldende cevap yazabilirsin

Kızlar bu yeni falım :) Kupada içtim resmen. Şimdilik falıma bakanlara fal bakıyorum...

$270820121157.jpg $270820121158.jpg $270820121159.jpg $270820121160.jpg $270820121161.jpg $270820121163.jpg $270820121164.jpg $270820121165.jpg $270820121167.jpg

valla canım daha önceki falına baktım ama bana cevap dahi yazmadın

Bitanem falları yükledim o sırada. Burdan yazim 10 dk'da 1 özel mesaj atabiliyorum çünkü. Bekleme. Baktım dileğine. Boşuna uğraşma canım doğal yollarla olacak beklediğin. Rabbim gönlüne göre versin. Fala inanma,falsızda kalma. Senin için dua ediyorum :)

Son düzenleme:
Mace ben de senin için kartlar çektim :KK70: genel durumuna niyet ederek .Falcı değilim.Ne ilgim ne yeteneğim var bakmaya .Kartları açıp ne yazıyorsa olduğu gibi yazacağm.Bunlar ne tarot ne iskambil kağıtları belki bilgelik kartları denebilir.

PANDORA : UMUT
Promete ateşi çaldıktan sonra onu cezalandırmak üzere Zeus , Pandora'ya karmaşık desenli bir testiyi çeyiz olarak verir.Bu testinin içinde tüm kötülükler ,talihsizlik getiren belalar ve fırtınalar vardır.Pandora testiyi açınca hastalık ,yaşlılık ,acı ,zahmet
ve ölüm dökülür.Pandora testiyi tekrar kapatana kadar içinde sadece umut kalmıştır.Ruhumuz perişan olduğunda,Pandora'nın ismi
ruhumuza umut hediyesini üfleyen nefesi yansıtır.Felaketten sonra umut hayatta kalırve iyileşmenin ve gelişimin resmini canlı tutar.Pandora, zor dönemlerimizde içimizdeki umut ve inanç depolarına inmek için bize ilham verir.Bu kart,yakında yaşanmış zorluklar için merhem alınacağının habercisidir.

bu da başka bir kutudn çektiğim kart

TUTKU :Severek yaptığınız bir şeyi keşfedeceksiniz.Dans ,resim ya da doğa ile ilgili bir hobi edineceksiniz.Hiçbirşeyin sizi tutkunuzdan vazgeçirmesine izin vermeyin.Çoşkulu günler kapıda.Romantik bir birliktelik söz konusu olabilir.

bir de güneş tarotu diye bir başka kutu buldum ve kart çektim

KILIÇ ASI :düşünce gücünü ve yaratıcı fikirleri sembolize eder.Kılıcın ucunda algılayıcı ruhu temsil eden Ay ve fikirlerimizi beyan etme gücünü veren iki Güneş vardır.Yılan yenilenme ve değişimi ;taç ise geniş bilinç ,bilgelik ve aniden beliren öngörüyü temsil eder

bakayım falına yavaş yavaş :KK1::KK1::KK1: canım kocaman bi balık var bu balıgın üstünde deve kuşu var yani çok şanslısın ve para gelecek biryerler.birisiyle tek beden olmuşsun ve çok seviyorsun.tabagında oturmuşsun ve aglıyorsun çok ama için ferahlayacak temiz görünüyor.bu kadar gördüm canım yaa çıkaramadım pek bişey

Son düzenleme:
X