Mace'nin Fal Topiği

Bebeklerle ve hastalıkla ilgili olan dileklere bakmalı mıyım? (9. Sayfada açıklama )

• Evet

OY: 9 31,0%
  • Hayır

OY: 11 37,9%
  • Kararsızım

OY: 4 13,8%
  • Sana bırakıyorum...

OY: 5 17,2%

• Ankete Katılan
    29
benim adım fadime eşimin adı birol bu sene ev alabilecekmiyiz ? teşekkür ederim.....

Merhaba,benim içinde bakabilir misiniz,evimi satmaya çalışıyorum ve biran önce oturduğum yerden taşınmak istiyorum...dileğim olacak mı,daha çok mu bekleyeceğim...Teşekkür ederim...Bu arada ismim Arzu...

canım senden de rica etsem kardeşim için bakabilir misin?haberi yok yazdığımdan , adı tarık 1986lı , iş ve özel hayatı nasıl görünüyor?
çok teşekkürler

Ne yazık ki ben fal bakmayı bilmiyorum

Eğer sen bana bakarsan çok memnun olurum Ben 92liyiym adım neslihn yerleştiğim üni.de beni iyi şeyler mi bekliyor kartların ne der acaba

mrb banada bakar mısın ismim sibel.üniversite kazanamadım ek yerleştirmede olacak mı acaba?

ne guzel yorumladınız bende kahve fıncanını cekıp koysam bakabılırmısınııız

kaç kere açtım yazayım diye vazgeçtim ama sonunda yazıyorum :)
ben kahve falı bakmayı sevmiyorum ama istersen iskambilden aşk falı açabilirim senin için. dilek falını da çok merak ettim :)

bizede bakarmisin lütfen canim

meryem ve yusuf
evlilik var mi ?

Tatlım banada bakar mısın?, gelecekte mutlu olabilecek miyim? aşk ve iş hayatımda..Bakarsan çok mutlu olurum adım gizem bu arada..

benimkinede bakarsan çok sevinirim canım...

eski sevgilimle barışıcakmıyım?
birde önümde üniversite gözüküyormu?

benim adım nisa, sevgilimin adı nazmi.
evlenecek miyiz?
teşekkür ederim

banada bakabilirmisin canım
ben birsel eşim zülfü
ev alabilecekmiyiz?

Kızlar Günaydınn :)

Yazan herkesin falına baktım :) Kahve falıma bakanlara ayriyetten teşekkür ediyorum.

Yalnız bir ricam var en başta da belirtmiştim,lütfen kahve fallarınızı benim topiğimin altında yayınlamayın :)

samanyolu; Canım dileğin olacak ama daha zamanı var :)

pinktomato; Canım iş hayatı iyi olacak mı diye baktım,biraz karartılar var renkli kartları kapalı çıkmış. Eğer çabalarsa önü aydınlık çabalamazsa olduğu yerde sayabilir bu şekilde....

YaseminYC; Wuu teşekkür ederim Canım kahve falıma bakanların dışındakilere yalnızca 1 dilek açıyorum. Affet beni çok kişi yazıyor Yetişemiyorum herkese... Senin ilk dileğin için açtım,kartlarının yarısı açıldı. Biraz zor görünüyor dileğinin olması ama çabalarsan olabilme ihtimali yüksek :)

sedulu; Bitanem fal için teşekkürler Bu sene içinde evlilik gözüküyor size :) Hatta çok şaşırdığın bir zamanda olabilir, yani beklemediğin bir zaman zarfında evlilik geçirebilirsin :)

nees; Dileğin olacak Üniversite hayatın çok açık gözüküyor :)

Sibel80; Evet :) :) Açıldı kartların :)

Iwanttobaby; Lütfen bu topiğin altında başka kahve falı paylaşımı yapmayalım

_Jadaloz_; Ayyy lütfen :) Özelden bilgilerimi gönderebilirim bakarsan eğer, bende sana dilek falı bakarım :) Bakmış mıydım ya da kontrol etmem lazım :) Bakmadıysam bakarım :) Lütfen sende bana bak

schmetterling89; Canım maalesef sizin ilişkinizde evlilik gözükmüyor

malikzayn; Kartların açık canım

Jennifer; Canım herkesin tek dileğine bakabiliyorum, kahve falıma bakanlar hariç Eski sevgilinle barışma ihtimaliniz çok düşük...

nylien; Wuu sizin ilişkiniz harikaymış be canım tüm kartlar açıldı İnşallah dileğin kabul olur ki burada evlilik gözüküyor

pptya87;İhtimal var ama çok düşük Fal için teşekkür ederim ağzına sağlık :)

Kızlar kartlar ne söylüyorsa ben onu yazıyorum. Umarım hiç kimsenin kalbini kırmam. Sizi seviyorum...

Son düzenleme:

canım benim için de bakar mısın ? isimlerimizi atıyorum özelden.

tienen; Canımmmmmmmmm fal için çok çok çok teşekkür ederim. Sevgilimin ismi Mehmet değil ama yaklaştın :) Ağzına sağlık. Dileğin olacak. Önün açık.Renkli kartların açıldı. Umarım her şey gönlünce olur :)

reddmars; Canım sizin birlikteliğiniz zaten güzel yani aranızdaki uyum Geleceğiniz açık gözüküyor

Bitanem özel mesaj attım :) Çok teşekkürler bekliyorum heyecanla :)

Dilek falı açtım senin için. Seneye değil de bu sene kadar yakın gözüküyor bi düğün var. Artık niyetin seneyeyse bilemem ama tarihi çok yakın. Nazarlardan korusun Rabbim sizi :) Herşey gönlünce olsun :)

canımm benimkine de bakabilir misiinn? bakarım dersen özelden ismimi ve dileğimi yazabilir miyim ??

Bende istiyorum.

adım ....
iş hayatım ne olacak, şuan çalıştıgım işyerimde kalacak mıyım yoksa başka bir işemi başlayacağım?

Son düzenleme:
Mace çok teşekkür ederim :))
evet 3 senedir iyi gidiyor, rabbim hayır yazsın, hayır göstersin
çok teşekkür ederim

canımm benimkine de bakabilir misiinn? bakarım dersen özelden ismimi ve dileğimi yazabilir miyim ??

Bende istiyorum.

adım neslişah
iş hayatım ne olacak, şuan çalıştıgım işyerimde kalacak mıyım yoksa başka bir işemi başlayacağım?

herkes1907; Canım dileğinin olması biraz zor gibi :18:

super87; Çalıştığınız yerde kalacaksınız gibi gözüküyor.

Kızlar bir süre kahve falıma ya da iskambilime,tarotuma bakana kart açacağım. Çünkü bakıyorum diğer topiklerde kızlar döktürüyor kahve falı yorumlarını bana gelince yok Nolur iki kelime yazsanız Ben her yazana çabuk çabuk yazıyorum açmaya çalışıyorum. Haksızsam haksızsın diyebilirsiniz...

Yeni kahve içicem eklicem bu mesajın altına dünkünün telvesi pek olmamıştı ama ordan arkadaşımınkine bakarsanız mutlu edersiniz beni.

umarım öyle olur canım. nişanlıyız ama bazı sebeplerden dolayı düğün yapamıyoruz. falın çıkarsa mutluluktan uçarız

banada bakarmısın bebk istiyorum 2 yıldır olmadı daha (

ayy mace çok komiksin kız,

eklede bakalım telvene çakal seni kurnazsın sen ya . ne güldüm ilahi

ayy mace çok komiksin kız,

eklede bakalım telvene çakal seni kurnazsın sen ya . ne güldüm ilahi

Kurnazlıkla alakası yok o zaman 1 kişinin falına bakardım. Bana bakana bende bakarım derdim. Kaç kişiye baktım ben falıma bakan bakmayan. Baktım başka topiklerde fallara gayet bakılıyor. Yeri geldi yok dileğim o değildi,yok buydu diyenlere bile baktım kaç kere. Yeri geldi iki dileğe bakmaya çalıştım.

Kurnazlık buysa,evet kurnazım

mace ben iyi değilim kafam iyi değil sana özelden yazdım demişim ama kusura bakma canım banada bakabilrmiisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…