Dilek Falı Bakıyorum :)

senin falına nerden bakıyoruz. kahve falıysa bakarım
bana da kart açar mısın?
ama dinlen ne zaman istersen aç canım:KK16:
sevtap; bebeğim olacak mı? ne zaman hamiş olucaaaaam...

Ne çok bebek bekleyen var. Allah herkesi isteğine kavuştursun. Renkli kartların açıldı canım. İnşallah en kısa sürede olur dileğin.

Falı bekliyoruz annemin :)

Kızlar artık fal bakmıyorum çok yoruldum. Şu ana kadar yazanlara bakmaya çalışacağım :)

Devam ettiğimde söylerim tekrar ama bugünlük yoruldum ara ara bakarsam yazarım buraya.

Allah herkesi dileğine kavuştursun.

Buralardaym bakıyorum yavaş yavaş yazılanlara :)

Benim için de bakar mısın. Hoşlandığım biri var, onunla aşk ilişkisi istiyorum. Mümkün müdür ?

Teatlim banada baksaydin ya bi zahmet sabwhdan bekliyorum lutfen.beni atladin.vallah fala bakamiyorum baka bilseydim kahve falina yorum yapardim.hamileyim adim ofeliiya.aileme bakarmisin.cok tsk ederim.ne olursun bebisimin hatri icin.cok sagol.kusutlra bakma basini sisirdiysem.

canim gercekten cok mutlu olurum benim falimada bakarsan ..
kahve falina gorebildigim kadarini yorumladim ama dogru cikar mi bilmem:))

adim Sibel.. dilegimde hmm soyle diyeyim,, karsi cinsle olan iliski durumlari hakkinda

Son düzenleme:
çok güzel bi fal çıkmış. bir köşeye sinmiş tavuskuşun var ve o köşeden çıkmak için üç yoldan birini seçmesi gerekiyor. Tavuskuşu seçim yapması gereken biri. Üç seçenekten sadece biri açık. Yine güzel bir güvercin yuvasında tünemiş duruyor ancak o yuvanın içinde bir yılan gizli. Güvercini ısırmıyor fakat yine de güvercin yuvasında duruyor. Güvercin barışı temsil eder. Küstüğünüz ya da konuşmadığınız birileri olabilir. Kim bilir belki de birisi veya birileriyle aranızı bozuyor olabilirler. Bir gemi gördüm. Uzaklardan geliyor. Yük gemisi ya da yolcu gemisi.Siyah dumanlarıyla karaya yaklaşıyor. Yakın zamanda size birşeyler gelebilir. Mal, para,vb. Ancak memnun kalıp kalmayacağınızı bilemiyorum. Ancak bu gemiyi bekleyen bir kadın görülüyor. Kadın ya şişman ya da hamile. Kadının gemiyi beklediği kesin. Falın tabağında çok fazla dedikodu var. Dedikodu edenler hep omuz omuza. Herkes birşeyleri konuşup kafa karıştırıyor. Ayrıca şaha kalkmış bir at görüyorum. Sanırım bu at başlangıçları temsil ediyor. Bir yerden başlayıp devam etmeniz gereken işler var. görebildiklerim bu kadar. görüşürüüüz

Ne çok bebek bekleyen var. Allah herkesi isteğine kavuştursun. Renkli kartların açıldı canım. İnşallah en kısa sürede olur dileğin.

Falı bekliyoruz annemin :)

renkli kartlar ne demek iyi bişey mi :KK1: olacak mı bebiş yaniiiiii
teşekkür ederim zahmetlerin için :KK16:

Son düzenleme:
Kızlar Merhaba,isteyenlere iskambil kağıtlarından dilek falı bakıyorum. İsminizi ve dileğinizi yazmanız yeterli.
Birazdan kahve içicem,kahve falıma bakanlara öncelik tanıyorum koyarım resimleri de buraya :) :) :) :) :) :) Bilenlere iki dilek falı :p

Olucak mı olmicak mı,olması zor mu biraz da yorum katarak anlatıyorum işte :) Siz kağıtlara dokunmadan ne kadar olur bilemem ama, normalde çıkıyor bu fal :)

http://www.kadinlarkulubu.com/burclar-tarot-astroloji/552193-falima-bakar-misiniz.html#post26060501

konu açtım burdan bakabilirsiniz falıma :) :) Bakanlara öncelik tanıyorum,teşekkürler :)

geç kalmısım galiba :KK70:

Son düzenleme:
Teatlim banada baksaydin ya bi zahmet sabwhdan bekliyorum lutfen.beni atladin.vallah fala bakamiyorum baka bilseydim kahve falina yorum yapardim.hamileyim adim ofeliiya.aileme bakarmisin.cok tsk ederim.ne olursun bebisimin hatri icin.cok sagol.kusutlra bakma basini sisirdiysem.

canim gercekten cok mutlu olurum benim falimada bakarsan ..
kahve falina gorebildigim kadarini yorumladim ama dogru cikar mi bilmem:))

adim Sibel.. dilegimde hmm soyle diyeyim,, karsi cinsle olan iliski durumlari hakkinda

Ofeliya: Aile kartların temiz canım,geleceğiniz açık.
Sibel: Canım biraz karışıklık var kartlarında. Ne olmuş böyle sanırım küçük tartışmalar yaşanmış. Sabret herşey yoluna girecek :KK66: Kartların açık

Ofeliya: Aile kartların temiz canım,geleceğiniz açık.
Sibel: Canım biraz karışıklık var kartlarında. Ne olmuş böyle sanırım küçük tartışmalar yaşanmış. Sabret herşey yoluna girecek :KK66: Kartların açık

tatlım cok ama cok sagolasın.cok tşk ederıım.ne dıleyın varsa ınsallah olur..allah golnune gore versın...cok optum ıyı bayramlar

canım da benimde bakar mısın
tayin istedim çıkacak mı diye eş durumu bir yıl daha eşimden ayrı kalmak istemiyorum:KK43:((
ismim selda

Son düzenleme:
Banada bakabilirmisın canım lütfen. İsmim asiye
sınava girdim atanabilecekmiyim.:)

geç kalmısım galiba :KK70:

Canım şuna bakabilirmisin :) :)

Bende sana kart açarım :)

$180820121060.jpg
$180820121061.jpg
$180820121062.jpg
$180820121063.jpg
$180820121064.jpg
$180820121066.jpg
$180820121067.jpg
$180820121069.jpg

Başkası da bakarsa falına bakıcam. Teşekkürler kızlar

iliskin varmı bilmiyorum ama yasanmıs bir ayrılık var galiba yada olacak.bu süre zarfında ayrılığın zamanını aza indirmek için cabalaman gerekecek yoksa barısma süreniz uzayabilir.Karsılıklı sevgi var ama bazen dolumlar ani patlamalara neden oluyo ayrılma sonucunda barısmada var barıştıktan sonra kendinde hata gördüysen aza indirmek icin cabalamaya baslıcaksın karsı tarafta fevri davranmamaya özen göstericek unutma iliskilerde bazen verilen kararlar güzel değişimlerede yol acıyo :KK34: onun dısında fazla sorun görmüyorum ben sadece hane icinde bir ses yankı yapıcak gibi burda yaslı bir bayan gördüm belkide bakısları garip olduğu icin öyle hissetmiş olabilirm onun tarafından evde yada akraba ortamında baya konusulacak.Ölümmü diye düsündüm... ama kötü biriyse ailene karsı sizi sinir edebilir.benden bu kadar :)

benimde adım cansu
dileğim radyo tv okuyabilcekmiyim :KK53:

iliskin varmı bilmiyorum ama yasanmıs bir ayrılık var galiba yada olacak.bu süre zarfında ayrılığın zamanını aza indirmek için cabalaman gerekecek yoksa barısma süreniz uzayabilir.Karsılıklı sevgi var ama bazen dolumlar ani patlamalara neden oluyo ayrılma sonucunda barısmada var barıştıktan sonra kendinde hata gördüysen aza indirmek icin cabalamaya baslıcaksın karsı tarafta fevri davranmamaya özen göstericek unutma iliskilerde bazen verilen kararlar güzel değişimlerede yol acıyo :KK34: onun dısında fazla sorun görmüyorum ben sadece hane icinde bir ses yankı yapıcak gibi burda yaslı bir bayan gördüm belkide bakısları garip olduğu icin öyle hissetmiş olabilirm onun tarafından evde yada akraba ortamında baya konusulacak.Ölümmü diye düsündüm... ama kötü biriyse ailene karsı sizi sinir edebilir.benden bu kadar :)

benimde adım cansu
dileğim radyo tv okuyabilcekmiyim :KK53:

Bi ayrılık yaşadım canım barışma var mı ben suçlu değilim ama :KK43:

Bende sana kart açtım. Renkli kartlarının bi kısmı açıldı. Okuyabilme ihtimalin yüksek yani :)

X