Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mandal toprak ı cok severim enerjisi cok pozitiftir.genel durumu bilir ama biz cok gittiğimiz için kendisine hep arycak doncek dediği olay gerçekleşmedi.hatta gecen gün kendisine de soledim bunu:))bundan yaklaşık 3-4hafta önce de Murat'ı denedim.bana cok tesadüfü Bi şekilde biriyle tanışacaksın ama cok değişik Bi tanışma olcak Dedi..aynen o dediği cok farklı tanışma gerçekleşti sadece o oldı.Murat bildi mi peki olanları canım.
İnşllah cnm isteğin gerçekleşir..Ben çok gitme taraftarı değilim bir falci ya çünkü sürekli gidince sizi tanıdığı için dost sohbeti gibi oluyor.Ben en sön bir sene önce gitmiştim bir de dün gittim o yüzden hissettiklerini seni tanimadigi için daha net aktarıyor. Arkadaşımı da çıktı üç vakit demişti ona aşkla ilgili mevzuydu üç hafta sonra çocuk aradı darısı basima gerisi gelicek inşallah inanıyorum.
Ya şöyle diyim aslında..herkes doncek gelcek Dedi ama donmedi..dolayısıyla bir çoğu bilemedi..sadece Cafe laf donmez Dedi dolayısıyla bir tek o bildiSagol canım . Sana çıkan var mı beğendiğin birileri.