- 20 Mart 2009
- 1.921
- 1
- Konu Sahibi theuglygoddess
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ablamın falına bakanlara bakıcam direk.
Evli değil ama ilişkisi var..
güzel fal bakabilenler birbirine bakıyor, öylece size bakan olursa ben bilemembanada bakn lütfeeeeen
Canım ben ablanın fincanına yorum yapmıştım kardeşimin fincanının yüklemiştim bende burdan belirteyim dedim
ben sizin falınıza yorum yapalı4 gün oldu( ayın 1 de sayfa 10), medeni halimi sormussunuz bende cvp yazdım hala beklemedeyim.. dün gece girmişken keske bir bakıp yorumumu yazsaydınız, bende surekli girip bana baktınmı yazmaktan sıkıldım benimde takip etmem zor oluyor
güzel bakmıssınız,umarım sınavda cok basarılı olursunSenin fincanını aramama rağmen bulamamıştım gözden kaçırmışım demekki şimdi tekrar baktım ve buldum bakıyorum...
Resimler bulanık cekilmiş gözlerim yoruluyo bakarken, bakabildiğim kadarıyla bakıcam.
Bi birliktelik yaşayacağını görüyorm yakın zaman içinde. İki tarafta birbirinin gözlerine bakıyor resmen. Bu birliktelikle hayatında bir çok şey değişecek. Gerçekten sevecek ve sevileceksin.
Bi adam senden dolayı bi mutsuzluk üzgünlük yaşamış. Ama bunu gelip sana anlatamıyor. Kendi içinde yaşıyor mutsuzluğunu..
Geçmişte yaşadığın bi sıkıntıyı görüyorum. Ne konuda bilemiyorum. Fakat bu sıkıntı geçmişte seni epey etkilemiş. Bu konuyla ilgili bi olay, bi durum gündeme gelecek gibi.
O bulanık çekilmiş resimler sadece bu kadar görebildim.