Mace'nin Fal Topiği

Bebeklerle ve hastalıkla ilgili olan dileklere bakmalı mıyım? (9. Sayfada açıklama )

• Evet

OY: 9 31,0%
  • Hayır

OY: 11 37,9%
  • Kararsızım

OY: 4 13,8%
  • Sana bırakıyorum...

OY: 5 17,2%

• Ankete Katılan
    29
afdersinz kızlar kahve falı paylaştım yanlışlıkla görmemiştim yazdığınızı

Son düzenleme:
Benim adım Cemre, sevgilimin adı Hasan. Biz evlenecek miyiz? Şimdiden teşekkür ederim :)

canım rica etsem bana da bakabilir misin
ismim zeynep iş başvurusunda bulunmuştum acaba olacak mı?
şimdiden teşekkür ederim

pptya87; Canım dileğin olacak. Araba gözüküyor.

tira; Biraz zor ama olma ihtimali var :)

afdersinz kızlar kahve falı paylaştım yanlışlıkla görmemiştim yazdığınızı

Lütfen dikkat edelim... O üstteki yazıyı ben boşuna mı yazıyorum anlamadım ki. Okumadan etmeden. Başlığı mı okuyorsunuz sadece. Kaldırırsanız sevinirim. Düzenleyebiliyorsunuz sonuçta ordaki mesajı.

Son düzenleme:

Sağol ağzına sağlık :) :) :) :)

merhabalar, bi önceki konunuza da yazmıştım diye hatırlıyorum ama cevap gelmemişti
ben de tekrar şansımı denemek istedim
adım özge, beklediğim ödeme tarafıma yapılacak mı?

CANIM fincanına baktım :)

bir kalabalık bir ortam oldu veya olmuş pek anlamam .ya düğün gibi bir yer .daha çok bar ortamı gibi eğlenceli bir yer canım. bir kaç çift sevgililer var hep.herkes samimi.

hele bir çift varki onlar uçuyorlar.erkek kızı kucağına almış.mutlu gibiler işte.ama bunların önünü biri kesmiş. bunların önünde duran o kişinin bu çift önünde boynu eğik kalmış. bariz kucağına aldıgı belli kızı sen dikkatli bakarsan görürsün bu çifti canım :)

benden bu kadar cnm

mace mesaj kutun dolu. mesaj atamıyorum. kartlara sormak istediğin bir soru var mı ?

Mace selam canım ben cemrenin arkadaşıyım bana anlattı bu siteyi şimdi sana bir kaç sorum olacak :)

Son düzenleme:
mace bilgilerimi özel mesaj kutuna göndermek zorundayım bakarsan sevinirim lütfen

merhaba adım sevcan, bana kırgın olan arkadaşımla barışacakmıyım?teşekkürler şimdiden ilginize..

mace bilgilerimi özel mesaj kutuna göndermek zorundayım bakarsan sevinirim lütfen

merhaba adım sevcan, bana kırgın olan arkadaşımla barışacakmıyım?teşekkürler şimdiden ilginize..

sdktm;Dileğin olacak.
kalinka;Canım aranızda kırgınlık var gerçekten burda da gözüküyor biraz zor ama önünüz açık :)

çok teşekkürler.. evet biraz zor gibi gerçekten ama önümüz açıksa barışırız umarım..

mace özelden dileğimi atıyorum. bakar mısın ? müsait olduğunda da iskambil bakabilir misin ?

selam benimde iki sorum olacak kırgın olduğum arkadaşımla barışacakmıyım birde mutluluk yakınmı bana

Canım ben bir dahaki sene üniversite sınavına giricem. İlk sene direk üniversite kazanıp gidebilecek miyim? bakar mısın.. İsmimi hatırlıyosundur belki ama yinede atıyorum özekden.

Çokk teşekkürler canım.Çalışmaya şimdiden başlicam olur inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…