Bakırköy'de ben de hiç iyi bir falcı göremedim bu zamana kadar. En son geçen Ammo Cafe'de baktırdım. Belisa mıydı neydi kadının ismi tam hatırlayamıyorum. Beğenmedim hiç. Online da dahil baktırdığım tüm falcılar geçmişteki birisi için sürekli "Dönecek, sana aşık" filan diyorlar. Dönmesini geçtim adam yeni aşka başladı, evlenecek neredeyse falcılarda hala aynı laf. Hayır bir de ben "Geçin onu, başka şeyler söyleyin" dememe rağmen, "Şu zamanda arayacak, çıkmazsa beni bul" filan diye iddialı konuştular mı daha da gıcık oluyorum. Çıkmıyor işte, verilen hiçbir tarih tutmuyor, ben tutana hiç rastlamadım ne kendimde ne başkasında. Bari bu kadar iddialı atıp tutmayın insanda ister istemez beklenti oluşturuyorlar. Geçen sene gittiğim falcılar 2016'da evleneceksin diyorlardı, bu sene hepsi 2017 diyor. Seneye de 2018 derler artık Kısacası bu fal işleri hakikaten boş...Hayatımda belki 100 kere baktırmışımdır her telden. Anı söylüyorlar ama gelecek asla çıkmıyor. Hala ilgim var birisi çıksa da beni şaşırtsa diyorum ama herkesten olumlu yorum almış bir falcı bulana kadar baktırmamaya karar verdim.