Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sevgi dolu bir görüşmeniz var. bu görüşme talebi senden geliyor. sevgilinin bazı sorunları görünüyor seninle paylaşamıyor sanırım. senden uzakta çıkmış sorunlar, sana yansıtmaktan çekiniyor olabilir.
sevginizde sorunlar var sanırım sanki çok azımsanacak şeyler değl. bu sorunlar yüzünden kartlarınız ayrı yerlerde çıkmış. senden yana mesafe söz konusu. eşini seviyorsun ama bu sorunları da göz ardı edemiyorsun
kusura bakma arkadaşım, başka nickle karıştırmışım sanırım baktım geriye gerçekten açmamışım sana fal. cevap verdiğim halde görmeyenler olmuştu, senin ismini de bikaç kere gördüm zannettim.
beraber değilsiniz sanırım şu an, kartlarınız ayrı yerlerde çıktı. sen içten içe özlem duyuyorsun. o da sana bir teklifle gelmeye hazırlanıyor. erkekten yana evlilik ve aile kartları çıktı. belki ailesi artık evlenmesini istiyordur. sana gelen teklif de evlilik teklifi olabilir.
ağzına sağlık ortada bi ilşki yok demekki olması için konuşucaz :)sevgilinin senin bir görüşme isteği var görüşmesinde de ilişkiniz için önemli olan şeyler konuşacaksınız. evlilik gibi :)
sen de bu teklifi bekliyorsun zatn. yakınlaşma ve özlem kartları çıkmış senden yana da. daha yakın olmak istiyorsun artık.
yakınlaşma ile ilgili bir teklif var, fiziksel bir yakınlaşma isteği bu. kalp kartlarınız birlikte çıkmış. beden kartlarınız da birlikte ama dizilime göre senin sevgi yoğunluğun daha fazla. erkek kendini biraz daha fazla seviyor sanırım. senden yana bir görüşme isteği görünüyor.
gayet güzel giden bir birliktelik görünüyor kartlarda. sevginizi esirgemeyen, dillere destan diyebilceğim bir ilişki. erkek arkadaşını ailenle tanıştırdın mı? ailenle erkek arkadaşın arasında bir yakınlaşma görünüyor
ciddi konularda insanları etkileyebilecek şeyler yazmak istemiyorum. yazdığını gördüm ama falını hatırlamıyorum ki çok fazla fal açtım unuttum.
umarım benim yorumumla alakalı değildir ilişkinin bitmesi eğer öyleyse gerçekten üzülürüm. hayırlısı olsun canım senin için
eşin ailesine çok bağlı biri sanırım. bu bazen seni kızdırıyor. ailesi de bu durumu kullanıyor olabilir.
şu sıralar evliliğinizde yolunda gitmeyen şeyler mi var? berabersiniz ama ayrısınız gibi çıkmış kartlar. belki bi süre birbirinizi özlemek adına farklı şeyler deneme ihtiyacı hissedebilirsiniz. ne bileyim birbirinizden biraz ayrı kalma gibi. olumsuz bir yorum oldu ama kartlar öyle çıktı üzgünüm. umarım böyle bi durum söz konusu değildir