- 17 Aralık 2015
- 399
- 203
- 34
Esra telefonda bakıyor mu ?Kizlar en iyisi kesin esra bence yesilkoyde o baya iyi yani ama bilmiyorum. ben bir defa baktirdim bir arkadasim da iki defa baktirdi arkadasim benden daha memnun kaldi acikcasi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Esra telefonda bakıyor mu ?Kizlar en iyisi kesin esra bence yesilkoyde o baya iyi yani ama bilmiyorum. ben bir defa baktirdim bir arkadasim da iki defa baktirdi arkadasim benden daha memnun kaldi acikcasi
Merhaba .beşiktaşta Dilek hanım varmış ev gibi bir yerde bakıyormuş.hafta sonu arkadaşım gitti güzeldi dior iyi bir referans alarak gitmişler.sonra başka bir arkadaşıma bahsettim o bilemiyor arkadaşlarıma söyledikleri çıkmamış Dedi .acıkcası kafam cok karıştı cumartesi günü içinde randevu aldım ama iptal edebilirim .bu arada Dilek daha önce kadınlar kahvesinde bakan dilekmiş.bilgisi olan varsa yardımcı olabilrmi ??
Hayatım benim ismim kullanılıyor cafe 46 vip.. denilen yerde derin die birisi var ismimi kullanıyor!!
bende geçen sene enfale gittim ama tutmadı söyledikleri bide 10dk sürüyo sürmüyo ... nalanı tavsiye edende var etmeyen de var kafam karıştı şimdi :)
Nalanın yerini detaylı yazar mısın canım ne kadara baktı ne kadar sürüyo?
Canım Nalanın yeri nerede? Bir de tipi nasıl acaba? İki Nalan varmış sanırım?Evet canım haftasonuda bakıyor
Arkadaslar hesabimi ele gecirip bir suru falci ismi yazmislar hepsi reklam neyseki benim adima ilk sayfanin ilk satirinda yazan isimleri sildim ben sadece nalan hanim va azize hanimi tavsiye etmistim aradan zaman gecince sisteme girdigimde benim agzimdan yazilmis 50 tane isim gordum hacklenmisim bilginize..