banada bakarmısın bebk istiyorum 2 yıldır olmadı daha(
mace ben iyi değilim kafam iyi değil sana özelden yazdım demişim ama kusura bakma canım banada bakabilrmiisin
Bir süre yalnızca kahve falıma bakanlara bakıyorum canım. Özür dilerim... Sonra tekrar herkese bakmaya başladığımda bakabilirim.
gelecekten olacak olmayacak ümidiyle yaşamak çok kötü. su akıp yolunu buluyor. Kahve telvesi yada iskambil kağıtları bize bireşey söylemiyor. Sonra üzülen biz bayanlar oluyoruz. Bne hayatımda ilk ve son bir kere kahve falı kapattım. tarot baktı. o anda çok fazla enerji verdi terapi oldu. sonra birdaha asla baktırmadım. buda bir hastalık oluyor. hem gerçekten günaha girmiş oluyoruz. yapmayın hanımlar falların gelecekten bizlere ipucu verdiğine inanmayalım. kalplerimizi iyiye ve hayırlısına yöneltelim.
nerde kahven mace koy da bir göz atim bende biraz biliyorum bakalım anlayablecekmiyim
Yapıcam şimdi sana da kart açarım canım kahvem pişsin.. Sinirlerim gerildi şu anda...
Kızlar Herkese Merhaba,
Bildiğiniz gibi dilek falı bakıyorum. Bir süre ara vermiştim ama tekrar bakmaya karar verdim. Çünkü çok fazla özel mesaj geldi bu konuda.
Bende kahve fallarımı yüklüyorum. Bakanlara öncelik tanıyacağım. Kızlar özür dileyerek söylüyorum ki özel mesaj atmamanız tercihim.
İsmini vermek istemeyenler olabilir ama hem buraya hem de özel mesajlara yetişemiyorum.Atladığım özel mesajlar olabiliyor bu nedenle...
İsminizi,eğer eşinizle sevgilinizle ilgili dileğiniz varsa o kişinin ismini ve dileğinizi yazmanız yeterli.
Lütfen dilekleriniz olucak ya da olmayacak diyebileceğim dilekler olsun. Mesela "Bu yıl hangi başarıları yakalayacağım" veya "Bu yıl iş bulacak mıyım" gibi deil de "İş bulacak mıyım?","Sevgilimle barışacak mıyım?" şeklinde olsun. Yani yoruma dayalı değil de,kesin cevap verilebilecek sorular olsun. Siz anladınız beni :) Zaten kahve falıma bakanlara ben iskambil falı da açıyorum
Son ricam da lütfen bu topiğin altına başka kahve falı fotoğrafları yüklemeyelim. Ayrıca dileğini gördüklerimin yorumlarını zaten beğeniyorum, 3-4 kere yazıp "Beni neden atladın?","Canım ben de yazmıştım" demenize gerek yok. Gördüysem beğenmişimdir kağıda geçirmişimdir isim ve dileğinizi.
Herkese teşekkür ediyorum.
Arkadaşımın ve benim fallarımı yüklüyorum şimdilik.
Zamanla yeni fallar yüklerim her gün aynı fala mı bakılırmış
Ayrıca dileği gerçekleşenler de yazarsa hep birlikte seviniriz burda :)
Bu arkadaşımın falı;
Eki Görüntüle 496342 Eki Görüntüle 496343 Eki Görüntüle 496344 Eki Görüntüle 496345 Eki Görüntüle 496346 Eki Görüntüle 496347 Eki Görüntüle 496348 Eki Görüntüle 496349
Bu da benimkisi;
Eki Görüntüle 496350 Eki Görüntüle 496351 Eki Görüntüle 496352 Eki Görüntüle 496353 Eki Görüntüle 496354 Eki Görüntüle 496355 Eki Görüntüle 496356
canım önce senin falını yorumlim aklımın erdigincesenin 4 tane yolun var niyetleniyorsun bi yere gitmeye ama gidemiosun.güzel bi balıgın çıkmış kısmetlisin bi dilek agacın var 2 de dilegin var hayırlısıyla olacak.bi tane kadın var oturmuş başını önüne egmiş üzgün bi şekilde duruyor o kadının arkasındada bi erkek var yanına gelmeye cesaret edemiyor sanırım bu adam üzmüş seni.tabagındada insan toplugugu var kalabalık bi ortama gireceksin.hanenizin dışanda uzun boylu bi adam var bu adamın gözü sürekli sizde sizi takip ediyor dinliyor sanki kafasında çok düşünceler var ama bu adamın.neyse canım bu kadar yorumlayabildim arkadaşınınkinede bakayım
bakmıcakmısın........
Kızlar bu yeni falım :) Kupada içtim resmen. Şimdilik falıma bakanlara fal bakıyorum...
Eki Görüntüle 496826 Eki Görüntüle 496827 Eki Görüntüle 496835 Eki Görüntüle 496836 Eki Görüntüle 496837 Eki Görüntüle 496838 Eki Görüntüle 496839 Eki Görüntüle 496840 Eki Görüntüle 496841
Özelden yazıyorum canım :) Yeni fal yükledim bakar mısın sende.
Teşekkürler
valla canım daha önceki falına baktım ama bana cevap dahi yazmadın
Kızlar bu yeni falım :) Kupada içtim resmen. Şimdilik falıma bakanlara fal bakıyorum...
Eki Görüntüle 496826 Eki Görüntüle 496827 Eki Görüntüle 496835 Eki Görüntüle 496836 Eki Görüntüle 496837 Eki Görüntüle 496838 Eki Görüntüle 496839 Eki Görüntüle 496840 Eki Görüntüle 496841