Dilek Falı Bakıyorum :)

Bi ayrılık yaşadım canım barışma var mı ben suçlu değilim ama :KK43:

Bende sana kart açtım. Renkli kartlarının bi kısmı açıldı. Okuyabilme ihtimalin yüksek yani :)

wouwww hadi hayırlısı ins okurum
senin icinde hayırlısı :) sen suçlu değilsen suçlu kim olduğunu zaten biliyordur barısmada bu yüzden vardır zaten :KK70: seviyorsa sevgisinin karsılıklı olduğunu biliyor ve birde hatanın sende olmadığının farkına vardıysa uzatacağını düsünmüyorum :KK34: eğer sen aramadan msj falan atarsa açık açık ne yapmak istediğini falan sor hem istekli olduğunu göster hemde sucsuz olduğunu savun

isim ve soruyu özelden verdim rumuz olarak güvercinkumru kullanırsın dedim. fal bakmayı bilmiyorum öncelik tanıdıkların hariç sıra bana gelince bana da bakarmısın

Canım banada bakarmısın.. 1 sene sonra üniversite sınavına giricem. İlk senede kazanıp üniversiteye gitmek istiyorum mümkünmü?

Ayy ben de istiyorum mümkünse :)

ismim Elif, bu yıl dgs ile tekrar üniversiteye gidebilecek miyim merak ediyorum:)

beende istiyorum kocam cok ilgisiz alakasiz beni sevdiginden emin deilim bide hatta sevmedigini bile düsünüyorum hamileyim acaba cocugumuz olduktan sonra deisirmi ve beni seviomu nasil yani ????:KK55::KK55::KK55::KK14::KK14:

Cnm eski yazanlara kaldğn yerden cvp yazacaktın ama malesef benii atladın:KK14:

Son düzenleme:
Kızlar dilek falı bakmıyorum daha fazla. Özelden çok mesaj geliyor. Daha önce yazmıştım bunu önceden yazanlara bakacağım, ve kahve falıma bakanlara bakacağım diye.

Kusura bakmayın lütfen çoook baktım,arada bakmaya çalışacağım ama dediğim gibi öncelik falıma bakanlara ve ilk yazanlara.

Dileğini yazar mısın tekrar :)

cnm nişanlımla mesafelerden dolayı sorun yaşıyoruz... Bi araya gelip gelemeyeceğimizi Allahtan başka kimse bilemezde ben sadece merak ettim kartlarımz açık mı kapalımı çıkıyor diye:KK34: bakarsan çok sevnrm:KK34: adım imren cnm nişanlımın adı musa.... sadece merak ediyorum ne çıkacak diye.... sağol:KK34: ilk gün yazmştım ama kaynadı.. zaten bana gelince hep öyle oluyo şanszm ben:KK9:

Son düzenleme:
Kızlar dilek falı bakmıyorum daha fazla. Özelden çok mesaj geliyor. Daha önce yazmıştım bunu önceden yazanlara bakacağım, ve kahve falıma bakanlara bakacağım diye.

Kusura bakmayın lütfen çoook baktım,arada bakmaya çalışacağım ama dediğim gibi öncelik falıma bakanlara ve ilk yazanlara.

Ben özel mesaj da attım falına da baktım canım bana yazarsan sevinirim şimdiden teşekkürler:KK16:

öncekiler derken ben 17. sayfada istedim orası dahil mi bekleyebilir miyim yani. fal da bilmem yani.

X