Mace'nin Fal Topiği

Bebeklerle ve hastalıkla ilgili olan dileklere bakmalı mıyım? (9. Sayfada açıklama )

• Evet

OY: 9 31,0%
  • Hayır

OY: 11 37,9%
  • Kararsızım

OY: 4 13,8%
  • Sana bırakıyorum...

OY: 5 17,2%

• Ankete Katılan
    29

Mace

25.03.09 - M ♥ E
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
974
4
Kızlar Herkese Merhaba,

Bildiğiniz gibi dilek falı bakıyorum. Bir süre ara vermiştim ama tekrar bakmaya karar verdim. Çünkü çok fazla özel mesaj geldi bu konuda.

Bende kahve fallarımı yüklüyorum.
Bakanlara öncelik tanıyacağım. Kızlar özür dileyerek söylüyorum ki özel mesaj atmamanız tercihim.

İsmini vermek istemeyenler olabilir ama hem buraya hem de özel mesajlara yetişemiyorum. Atladığım özel mesajlar olabiliyor bu nedenle...

İsminizi,eğer eşinizle sevgilinizle ilgili dileğiniz varsa o kişinin ismini ve dileğinizi yazmanız yeterli.

Lütfen dilekleriniz olucak ya da olmayacak diyebileceğim dilekler olsun. Mesela "Bu yıl hangi başarıları yakalayacağım" veya "Bu yıl iş bulacak mıyım" gibi deil de "İş bulacak mıyım?","Sevgilimle barışacak mıyım?" şeklinde olsun. Yani yoruma dayalı değil de,kesin cevap verilebilecek sorular olsun. Siz anladınız beni :)
Zaten kahve falıma bakanlara ben iskambil falı da açıyorum

Son ricam da lütfen bu topiğin altına başka kahve falı fotoğrafları yüklemeyelim. Ayrıca dileğini gördüklerimin yorumlarını zaten beğeniyorum, 3-4 kere yazıp "Beni neden atladın?","Canım ben de yazmıştım" demenize gerek yok. Gördüysem beğenmişimdir kağıda geçirmişimdir isim ve dileğinizi.

Herkese teşekkür ediyorum.

Arkadaşımın ve benim fallarımı yüklüyorum şimdilik.

Zamanla yeni fallar yüklerim her gün aynı fala mı bakılırmış

Ayrıca dileği gerçekleşenler de yazarsa hep birlikte seviniriz burda :)

Bu arkadaşımın falı;

Bu da benimkisi;

Son düzenleme:
tatlım ismim ofelıya eşimin adı onur...dılek alıleme baka bılırmısın..cok sagol

fal bakmayı beceremıyorum baka bılsem seve seve bakarım.

tatlım ismim ofelıya eşimin adı onur...dılek alıleme baka bılırmısın..cok sagol

Canım lütfen üst kısımda yazdıklarımı bi okur musun? Ailen dilek değil ki :) Ailen ama ne? Eşim iş bulacak mı,şu olacak mı bu olacak mı değil ki,boşuna mı yazdım ben onları

beni aldatan erkek arkadaşım pişman olacak mı bide eğitim hayatım hakkında genel bakablirmsn canım ya:) çok saol şimdideenn:)

Canım lütfen üst kısımda yazdıklarımı bi okur musun? Ailen dilek değil ki :) Ailen ama ne? Eşim iş bulacak mı,şu olacak mı bu olacak mı değil ki,boşuna mı yazdım ben onları

tamam canım pardon..ozur dılerım...eşim iş kurucakmı?

canım ilk gözüme çarpan yolda çok güzel bir balığın var. sana güzel bir kısmet var.içindeki pislikleri atmışsın. sanki biraz rahatlama var gibi.kalın vücutlu kısa boylu bir erkek var. etrafı karışık biraz.2 kişiye bir şeyler söylüyor. onun altında da kaslı gösterişli bir erkek görüyorum.sivri burunlu birisi bu ya da bir şeylerle ilgili birilerini uyarıyor gibi.eliyle sanki birisinin başına bastırıyor. denetim altına almak isteyen biri gibi gördüm.bunları görebildim canım. bilmiyorum tutan birşeyler var mı. herşey gönlüne göre olsun.

Son düzenleme:
beni aldatan erkek arkadaşım pişman olacak mı bide eğitim hayatım hakkında genel bakablirmsn canım ya:) çok saol şimdideenn:)

Kartlarının yarısı açıldı yarısı kapalı canım. Renkli kartlarının çoğu kapalı. Bu da demek oluyor ki pişman olabilme ihtimali var ama biraz daha beklemelisin.

Eğitim hayatına bakabilmem için,iskambil açmam gerekiyor. Maalesef sadece falıma bakanlara bakıyorum iskambil falımı.

Herkese yetişebilmek için...

Canım arkadaşıma bakabilir misin? Onunki daha önemli şimdilik :)

İsmini dileğini de yazmayı unutma

Canım, kardeşim sağlıklı mı ? mutlu günler beni bekliyor mu ? çok ihtiyacım var gercekten .

adım ceyda.
ben üniversite için yurt başvurusu yaptım. istediğim yurt çıkacak mı bana?

canım güzel bir ilişkim olacak mı ? ismimi özelden yazıyorum. oradan bakarsın canım.

Son düzenleme:
Canım arkadaşıma bakabilir misin? Onunki daha önemli şimdilik :)

İsmini dileğini de yazmayı unutma

arkadaşın için ;
üzgün birini görüyorum. kafasını birşeye dayamış düşünüyor. aklı çok karışık bu kişinin. kız mı erkek mi tam çıkartamadım. saçları toplu bir bayana da benziyor.bu kişinin geçmişi çok aydınlık. bembeyaz diye bilirim. bu kişinin aklında esmer sırtı dönük yalnız bir adam var. kısa kısa engelli yolları var. bazı yolların üzerinde kar bulutlar dolaşıyor gibi. balina gibi bir kısmeti var arkadaşının. kısmeti temiz aydınlık çıkmış. içindeki kötü düşüncelerin çoğunu atmış. tabaktan da dökülüyor. rahatlayacak gibi.

Son düzenleme:
Canım, kardeşim sağlıklı mı ? mutlu günler beni bekliyor mu ? çok ihtiyacım var gercekten .

Kardeşin gayet sağlıklı. Kartları açık temiz çıktı. Geleceğinizle ilgili bazı sıkıntılar olabilir,ama önünüz aydınlık. Sıkıntılarınızdan dertlerinizden kurtuluyorsunuz.

tatlım yazdım ismim ofeliya eşiminki onur ..işini kra bılıcekmı

arkadaşın için ;
bende fal konusunda fena sayılmam. arkadaşının içi yanıyo sanırım, çok üzgün gibi , maddi durumunda sıkıntılar olabilir yada bir haber alabilir.

Kardeşin gayet sağlıklı. Kartları açık temiz çıktı. Geleceğinizle ilgili bazı sıkıntılar olabilir,ama önünüz aydınlık. Sıkıntılarınızdan dertlerinizden kurtuluyorsunuz.

teşekkür ederım canım, çok sağol.. benı çok mutlu ettin.

konuyu beğendim.. Geçen gün çılgın bi konu açıp beni güldüren sendin ankete bayılmıştım..

erkek arkadaşımın adını özelden yazıcam umarım mahsuru olmaz dileğimi burdan yazmanın bi sakıncası yok sanırım

dileğim : erkek arkadaşımla mutlu bir birlikteliğimiz olacak mı? uzun bi süreç bizi bekliyor evlilik ile sonuçlanacak mı?

şimdiden çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…