Mace'nin Fal Topiği

Bebeklerle ve hastalıkla ilgili olan dileklere bakmalı mıyım? (9. Sayfada açıklama )

• Evet

OY: 9 31,0%
  • Hayır

OY: 11 37,9%
  • Kararsızım

OY: 4 13,8%
  • Sana bırakıyorum...

OY: 5 17,2%

• Ankete Katılan
    29

canım bir kısmetin var snein kocaman balık gördüm birisi balık cok acık belliydi ve etrafı temizdi bir balığın var balık kısmet ve para demektir yine aynı şekilde bir tane daha balık var ama bunun kuyrugu var sadece basını göremedim diğerinin de kuyrugu belli anlayamadım orasını sıkıntı ettiğin şeyler var kafanda çözümünü aradığın şeyler ama ay cıkmış ferahlicaksın birde kalabalığa girip cıkıyorsun arkdaşım heep topluluk iicndesin iki kişi var el ele tutuşmuşlar aralarnda kalp var ama bunlar kim bilemedm birde birde sen birisinde bi haber bekliyorsun beklediğin birşey var gibi analyabildklerm bunlar canım elimden geldiğince bakmaya clştım bi 4 kere bakmışımtr :):KK9:

selam dogal yollarla olacak dedin ama ne kadar sürede peki bide buna bakarmısın sana zahmet adım serap

Son düzenleme:
bana bebek için baktı :KK1::KK1::KK1::KK1:

Baktım,falıma baktığınız için baktım. Ayrıca bana doğal yollarla mı olacak dediğiniz, bende doğal yollarla bebeği olacak mı diye baktım. Bakmak geçmiyor içimden başka türlü. Yaptığınız saygısızlık...

Kurnazlıkla alakası yok o zaman 1 kişinin falına bakardım. Bana bakana bende bakarım derdim. Kaç kişiye baktım ben falıma bakan bakmayan. Baktım başka topiklerde fallara gayet bakılıyor. Yeri geldi yok dileğim o değildi,yok buydu diyenlere bile baktım kaç kere. Yeri geldi iki dileğe bakmaya çalıştım.

Kurnazlık buysa,evet kurnazım :KK34:

Espirisine takılıyorum cnm sakın yanlış anlma beni çok tatlısın..:nazar:

Baktım,falıma baktığınız için baktım. Ayrıca bana doğal yollarla mı olacak dediğiniz, bende doğal yollarla bebeği olacak mı diye baktım. Bakmak geçmiyor içimden başka türlü. Yaptığınız saygısızlık...

ben ortada saygısızlık görmüyorum espri olarak söyledim sadece

canım bir kısmetin var snein kocaman balık gördüm birisi balık cok acık belliydi ve etrafı temizdi bir balığın var balık kısmet ve para demektir yine aynı şekilde bir tane daha balık var ama bunun kuyrugu var sadece basını göremedim diğerinin de kuyrugu belli anlayamadım orasını sıkıntı ettiğin şeyler var kafanda çözümünü aradığın şeyler ama ay cıkmış ferahlicaksın birde kalabalığa girip cıkıyorsun arkdaşım heep topluluk iicndesin iki kişi var el ele tutuşmuşlar aralarnda kalp var ama bunlar kim bilemedm birde birde sen birisinde bi haber bekliyorsun beklediğin birşey var gibi analyabildklerm bunlar canım elimden geldiğince bakmaya clştım bi 4 kere bakmışımtr :):KK9:

Bitanem ağzına sağlık. Sinirlerim gergin şu anda tekrar okuyacağım falı :)

Eğer dileğini ismini yazarsan bende sana fal açarım :) :KK54:

Son düzenleme:
ben ortada saygısızlık görmüyorum espri olarak söyledim sadece

Ben saygısızlık olarak görüyorum çünkü kaç kişi benden bebek için bakmamı istedi hepsini geri çevirdim. Falıma baktığınız için istemeye istemeye size ayrıcalık tanıdım ve falınıza baktım. Cevabını da özelden yolladım.

Burdaki tüm bebek isteyen kişilerin duacısıyım. Siz de dahilsiniz buna. Fal bakmak istemememi anlayışla karşılamanızı beklerdim. Yine de kırmamak amacıyla baktım. Kalkıp bunu burada şaka malzemesi etmeniz çok çirkin.

Son düzenleme:
canım inan bu topige ilk başta bebek için girdim ama bakmak istemediğini açıklamışsın seni zorlamak istemem yalnız ankette bebek için bak bölümü çoğalmış eğer gerçeği duymak isteyen olursa bak gitsin tabi yinede sen bilirsin
bebek dışında 2 isteğimiz daha var ev araba gerçi bebek olsunda bunlar olmasada olur ev için bu yıl dediğin doğru ihtimal var ama zor peki araba için ne diyorsun onada bakabilirmisin?
ben birsel eşim zülfü.

tienen; Canımmmmmmmmm fal için çok çok çok teşekkür ederim. Sevgilimin ismi Mehmet değil ama yaklaştın :) Ağzına sağlık. Dileğin olacak. Önün açık.Renkli kartların açıldı. Umarım her şey gönlünce olur :)

reddmars; Canım sizin birlikteliğiniz zaten güzel yani aranızdaki uyum :nazar: Geleceğiniz açık gözüküyor :KK52::KK54:

Umarım canım hayırlısı :) rica ederim istediğin zaman yine bakarız sende dilek falı bakarsın bana sevdim bunu :KK70:

Kızlar Günaydınn :)

Yazan herkesin falına baktım :) Kahve falıma bakanlara ayriyetten teşekkür ediyorum. :KK54:

Yalnız bir ricam var en başta da belirtmiştim,lütfen kahve fallarınızı benim topiğimin altında yayınlamayın :)

samanyolu; Canım dileğin olacak ama daha zamanı var :)

pinktomato; Canım iş hayatı iyi olacak mı diye baktım,biraz karartılar var renkli kartları kapalı çıkmış. Eğer çabalarsa önü aydınlık çabalamazsa olduğu yerde sayabilir bu şekilde....

YaseminYC; Wuu teşekkür ederim :KK54: Canım kahve falıma bakanların dışındakilere yalnızca 1 dilek açıyorum. Affet beni çok kişi yazıyor :KK14: Yetişemiyorum herkese... Senin ilk dileğin için açtım,kartlarının yarısı açıldı. Biraz zor görünüyor dileğinin olması ama çabalarsan olabilme ihtimali yüksek :)

sedulu; Bitanem fal için teşekkürler :KK54: Bu sene içinde evlilik gözüküyor size :) Hatta çok şaşırdığın bir zamanda olabilir, yani beklemediğin bir zaman zarfında evlilik geçirebilirsin :) :nazar:

nees; Dileğin olacak :KK34: Üniversite hayatın çok açık gözüküyor :)

Sibel80; Evet :) :) Açıldı kartların :)

Iwanttobaby; Lütfen bu topiğin altında başka kahve falı paylaşımı yapmayalım :KK17:

_Jadaloz_; Ayyy lütfen :) Özelden bilgilerimi gönderebilirim bakarsan eğer, bende sana dilek falı bakarım :) Bakmış mıydım ya da kontrol etmem lazım :) Bakmadıysam bakarım :) Lütfen sende bana bak :KK52::KK54:

schmetterling89; Canım maalesef sizin ilişkinizde evlilik gözükmüyor :KK14:

malikzayn; Kartların açık canım :KK34:

Jennifer; Canım herkesin tek dileğine bakabiliyorum, kahve falıma bakanlar hariç :KK14: Eski sevgilinle barışma ihtimaliniz çok düşük...

nylien; Wuu sizin ilişkiniz harikaymış be canım tüm kartlar açıldı :KK76: :nazar: İnşallah dileğin kabul olur ki burada evlilik gözüküyor :KK54:

pptya87;İhtimal var ama çok düşük :KK43: Fal için teşekkür ederim ağzına sağlık :)

Kızlar kartlar ne söylüyorsa ben onu yazıyorum. Umarım hiç kimsenin kalbini kırmam. Sizi seviyorum... :KK54:

çok teşekkür ederim canım emek verdin sağolasın

canım rica etsem bana da bakabilir misin
ismim zeynep iş başvurusunda bulunmuştum acaba olacak mı?
şimdiden teşekkür ederim

kızlarr s,zden yardım istiyorum . kuzenimle sevigilisi ayrıldı. barışacaklar mı.
kuzenimin adı emine 1985 , sevgilisinin adı ufuk 1986 doğumlu =)

aaaa yeni kahve içmişsinn bile baktım ilk önce hanedenn;aileden birisi anneye benziyor büyük bir kadın balık etli bir görüntüsü var elini beline koymus bir seyler anlatıyor böyle ders verir gibi.Sanırım aile icinde biraz gerginlik olacak çevreden bir söylenti olabilir.Buda evi gerebilir.Konuşulan gerginlik bir hastalıktan ötürüde olabilir 2 seçenek var :KK70: Fincanında el ele vermiş 2 çift var.Erkek kızı sarmalamış.Kaybetme korkusu bürümüş gözüküyor.Değer anlamıs gibi.Bir olup kanatlanıp uçacaklar cinsten.Bu erkeğin saçları kısa galiba burnuda hafif büyük gibi ama görüntüsü karizmatik tipine tam bakamadım ama dikkat çekiyor bu erkeğe kız (sevgilisi) el uzatmış kızın yanakları elmacık kemikleri galiba belirgin burun ucu sivri gibi konusuyorlar.Sevgilinle sen olabilirmisin :)))
ben dileğimi özelden yazıcam canım bu sefer erkek arkadasımla ilgili cünkü :KK16:

X