Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba,benim içinde bakabilir misiniz,evimi satmaya çalışıyorum ve biran önce oturduğum yerden taşınmak istiyorum...dileğim olacak mı,daha çok mu bekleyeceğim...Teşekkür ederim...Bu arada ismim Arzu...
canım senden de rica etsem kardeşim için bakabilir misin?haberi yok yazdığımdan , adı tarık 1986lı , iş ve özel hayatı nasıl görünüyor?
çok teşekkürler
Merhaba.Topiğiniz harika olmuş :)
Bende sizden birşey rica edicem.
1.si okulum bittikten sonra iş hayatım nasıl olacak,rahatlıkla iş bulabilicek miyim?Kpss engelini geçip devlet memuru olmayı istiyorumda.
2.si aşk hayatım nasıl olucak
Adım Yasemin
falını yorumlamaya çalıştım.. ilk gözüme çarpan balık oldu kısmetin var. uzun boylu kumral bir erkek dertlerin arasında sıkışıp kalmış. iki tane de göz var üzerinde... seçebildiklerim bunlar..
dileğime gelince : sevgilimin ismi mert
evlilik önümüzdeki sene olacak mı ?
Ne yazık ki ben fal bakmayı bilmiyorum
Eğer sen bana bakarsan çok memnun olurum Ben 92liyiym adım neslihn yerleştiğim üni.de beni iyi şeyler mi bekliyor kartların ne der acaba
mrb banada bakar mısın ismim sibel.üniversite kazanamadım ek yerleştirmede olacak mı acaba?
ne guzel yorumladınız bende kahve fıncanını cekıp koysam bakabılırmısınııız
kaç kere açtım yazayım diye vazgeçtim ama sonunda yazıyorum :)
ben kahve falı bakmayı sevmiyorum ama istersen iskambilden aşk falı açabilirim senin için. dilek falını da çok merak ettim :)
bizede bakarmisin lütfen canim
meryem ve yusuf
evlilik var mi ?
Tatlım banada bakar mısın?, gelecekte mutlu olabilecek miyim? aşk ve iş hayatımda..Bakarsan çok mutlu olurum adım gizem bu arada..
benimkinede bakarsan çok sevinirim canım...
eski sevgilimle barışıcakmıyım?
birde önümde üniversite gözüküyormu?
benim adım nisa, sevgilimin adı nazmi.
evlenecek miyiz?
teşekkür ederim
banada bakabilirmisin canım
ben birsel eşim zülfü
ev alabilecekmiyiz?
ilk seninkine baktımda ben burda Mehmet yada Ömer bu isimlere benzer isimler gördüm sevgilin veya hoşlandığın kisi varsa isimleri tutuyormu? cünkü bu ada sahip bir kisiyle konusman var.Ne konuda olur tahmin edemiyorum ama ask konusunda rahatlama hissedeceksin mutluluk var.Bir erkek var sana dönük icinden güzel seyler geciriyor.
Arkadaşının falında sanki o birisini istiyor evlilikte düsünüyor gibi karşısındakinden tam emin olmak istiyor.güven arıyor daha cok.Konustuğu kisi varsa onun dışında onu beğenenler var cevresine dikkat etsin yanlıs anlasılmalara meyilli ortamlar olabilir.
benim adımda cansu dileğim üniversiteden sonra istediğim konumda calısabilecekmiyim? kolay gelsin
canım benim için de bakar mısın ? isimlerimizi atıyorum özelden.
canım beğendiklerini sıraya aldığını söylemiştin dileğimi yazayım o zaman.
nadide-engin
seneye düğünümüzü yapabilecek miyiz?
sen de kendinin ve sevgilinin, sevgili adayının vs ten renklerini yazarsan ben de sana aşk falı açayım
canımm benimkine de bakabilir misiinn? bakarım dersen özelden ismimi ve dileğimi yazabilir miyim ??
benim adım fadime eşimin adı birol bu sene ev alabilecekmiyiz ? teşekkür ederim.....
canımm benimkine de bakabilir misiinn? bakarım dersen özelden ismimi ve dileğimi yazabilir miyim ??
Bende istiyorum.
adım neslişah
iş hayatım ne olacak, şuan çalıştıgım işyerimde kalacak mıyım yoksa başka bir işemi başlayacağım?
herkes1907; Canım dileğinin olması biraz zor gibi :18:
super87; Çalıştığınız yerde kalacaksınız gibi gözüküyor.
Bitanem özel mesaj attım :) Çok teşekkürler bekliyorum heyecanla :)
Dilek falı açtım senin için. Seneye değil de bu sene kadar yakın gözüküyor bi düğün var. Artık niyetin seneyeyse bilemem ama tarihi çok yakın. Nazarlardan korusun Rabbim sizi :) Herşey gönlünce olsun :)
herkes1907; Canım dileğinin olması biraz zor gibi :18:
super87; Çalıştığınız yerde kalacaksınız gibi gözüküyor.
ayy mace çok komiksin kız,
eklede bakalım telvene çakal seni kurnazsın sen ya . ne güldüm ilahi