Mace'nin Fal Topiği

Bebeklerle ve hastalıkla ilgili olan dileklere bakmalı mıyım? (9. Sayfada açıklama )

• Evet

OY: 9 31,0%
  • Hayır

OY: 11 37,9%
  • Kararsızım

OY: 4 13,8%
  • Sana bırakıyorum...

OY: 5 17,2%

• Ankete Katılan
    29
Merhaba,benim içinde bakabilir misiniz,evimi satmaya çalışıyorum ve biran önce oturduğum yerden taşınmak istiyorum...dileğim olacak mı,daha çok mu bekleyeceğim...Teşekkür ederim...:KK16:Bu arada ismim Arzu...

Son düzenleme:
canım senden de rica etsem kardeşim için bakabilir misin?haberi yok yazdığımdan , adı tarık 1986lı , iş ve özel hayatı nasıl görünüyor?
çok teşekkürler

Merhaba.Topiğiniz harika olmuş :)
Bende sizden birşey rica edicem.
1.si okulum bittikten sonra iş hayatım nasıl olacak,rahatlıkla iş bulabilicek miyim?Kpss engelini geçip devlet memuru olmayı istiyorumda.
2.si aşk hayatım nasıl olucak :KK17:
Adım Yasemin

Son düzenleme:
falını yorumlamaya çalıştım.. ilk gözüme çarpan balık oldu kısmetin var. uzun boylu kumral bir erkek dertlerin arasında sıkışıp kalmış. iki tane de göz var üzerinde... seçebildiklerim bunlar..

dileğime gelince : sevgilimin ismi mert
evlilik önümüzdeki sene olacak mı ?

Kızlar Herkese Merhaba,

Bildiğiniz gibi dilek falı bakıyorum. Bir süre ara vermiştim ama tekrar bakmaya karar verdim. Çünkü çok fazla özel mesaj geldi bu konuda. :KK69:

Bende kahve fallarımı yüklüyorum.
Bakanlara öncelik tanıyacağım. Kızlar özür dileyerek söylüyorum ki özel mesaj atmamanız tercihim.

İsmini vermek istemeyenler olabilir ama hem buraya hem de özel mesajlara yetişemiyorum. :KK14: Atladığım özel mesajlar olabiliyor bu nedenle...

İsminizi,eğer eşinizle sevgilinizle ilgili dileğiniz varsa o kişinin ismini ve dileğinizi yazmanız yeterli.

Lütfen dilekleriniz olucak ya da olmayacak diyebileceğim dilekler olsun. Mesela "Bu yıl hangi başarıları yakalayacağım" veya "Bu yıl iş bulacak mıyım" gibi deil de "İş bulacak mıyım?","Sevgilimle barışacak mıyım?" şeklinde olsun. Yani yoruma dayalı değil de,kesin cevap verilebilecek sorular olsun. Siz anladınız beni :)
Zaten kahve falıma bakanlara ben iskambil falı da açıyorum :KK34:

Son ricam da lütfen bu topiğin altına başka kahve falı fotoğrafları yüklemeyelim. Ayrıca dileğini gördüklerimin yorumlarını zaten beğeniyorum, 3-4 kere yazıp "Beni neden atladın?","Canım ben de yazmıştım" demenize gerek yok. Gördüysem beğenmişimdir kağıda geçirmişimdir isim ve dileğinizi.

Herkese teşekkür ediyorum.

Arkadaşımın ve benim fallarımı yüklüyorum şimdilik.

Zamanla yeni fallar yüklerim her gün aynı fala mı bakılırmış :KK1:

Ayrıca dileği gerçekleşenler de yazarsa hep birlikte seviniriz burda :)

Bu arkadaşımın falı;

Eki Görüntüle 496342 Eki Görüntüle 496343 Eki Görüntüle 496344 Eki Görüntüle 496345 Eki Görüntüle 496346 Eki Görüntüle 496347 Eki Görüntüle 496348 Eki Görüntüle 496349

Bu da benimkisi;

Eki Görüntüle 496350 Eki Görüntüle 496351 Eki Görüntüle 496352 Eki Görüntüle 496353 Eki Görüntüle 496354 Eki Görüntüle 496355 Eki Görüntüle 496356

ilk seninkine baktımda ben burda Mehmet yada Ömer bu isimlere benzer isimler gördüm :KK34: sevgilin veya hoşlandığın kisi varsa isimleri tutuyormu? cünkü bu ada sahip bir kisiyle konusman var.Ne konuda olur tahmin edemiyorum ama ask konusunda rahatlama hissedeceksin mutluluk var.Bir erkek var sana dönük icinden güzel seyler geciriyor.

Arkadaşının falında sanki o birisini istiyor evlilikte düsünüyor gibi karşısındakinden tam emin olmak istiyor.güven arıyor daha cok.Konustuğu kisi varsa onun dışında onu beğenenler var cevresine dikkat etsin yanlıs anlasılmalara meyilli ortamlar olabilir.:KK34:

benim adımda cansu :KK53: dileğim üniversiteden sonra istediğim konumda calısabilecekmiyim? :KK51: kolay gelsin :nazar:

Ne yazık ki ben fal bakmayı bilmiyorum:KK14:

Eğer sen bana bakarsan çok memnun olurum :nazar: Ben 92liyiym adım neslihn yerleştiğim üni.de beni iyi şeyler mi bekliyor kartların ne der acaba:KK3:

Öyle tabi ki ama olmayacak diye çıktığında tüm enerjim moralim sıfırlanıyor :) Bence siz de dua edin bu konuda merak etmektense,bende size fal bakmıyım da dua ediyim :) :) :)

Biliyorum ki diğer kızlar da eğer kendi fallarını okuyup geçmezlerse
:KK51: bana hak vericeklerdir. Eğer haksızsamda gerçekten şu bebekle ilgili bakmadığım dileklere bakacağım. Çoğunluk ne derse :)

çok haklısın ,çok doğru bir karar vermişsin ve bundan önceki mesajında söylenmesi gereken herşeyi gayet iyi anlatmışsın zaten.Eksik yok.

Son düzenleme:
mrb banada bakar mısın ismim sibel.üniversite kazanamadım ek yerleştirmede olacak mı acaba?

ilk seninkine baktımda ben burda Mehmet yada Ömer bu isimlere benzer isimler gördüm :KK34: sevgilin veya hoşlandığın kisi varsa isimleri tutuyormu? cünkü bu ada sahip bir kisiyle konusman var.Ne konuda olur tahmin edemiyorum ama ask konusunda rahatlama hissedeceksin mutluluk var.Bir erkek var sana dönük icinden güzel seyler geciriyor.

Arkadaşının falında sanki o birisini istiyor evlilikte düsünüyor gibi karşısındakinden tam emin olmak istiyor.güven arıyor daha cok.Konustuğu kisi varsa onun dışında onu beğenenler var cevresine dikkat etsin yanlıs anlasılmalara meyilli ortamlar olabilir.:KK34:

benim adımda cansu :KK53: dileğim üniversiteden sonra istediğim konumda calısabilecekmiyim? :KK51: kolay gelsin :nazar:

ne guzel yorumladınız bende kahve fıncanını cekıp koysam bakabılırmısınııız :KK70: :KK52::KK16:

kaç kere açtım yazayım diye vazgeçtim ama sonunda yazıyorum :)
ben kahve falı bakmayı sevmiyorum ama istersen iskambilden aşk falı açabilirim senin için. dilek falını da çok merak ettim :)

Tatlım banada bakar mısın?, gelecekte mutlu olabilecek miyim? aşk ve iş hayatımda..Bakarsan çok mutlu olurum :-) adım gizem bu arada..

benimkinede bakarsan çok sevinirim canım...

eski sevgilimle barışıcakmıyım?
birde önümde üniversite gözüküyormu?

hemen kahvenide yorumlayım.araba yolculuğun var giderken rahat gideceksin ama gittiğinde çok güzel olmayacak hayal kırıklığı olcak.
yüreğinin tam ortasına bir gözyaşı akıtmışsın sanırım birşeye yada birine çok kırılmışsın ve 2 kişide buna şahit olmuş ben böyle şimdiki zaman gibi anlatıyorum ama geçmiş ve gelecekte olabilir canım sen kendine göre değerlendir.
birine kavuşmayı çok istiyorsun ama sabret az kalmış hane kalabalık birazda sıkıntılı çıkmış hane içinde bi şaşkınlık yaşayacaksın ama sevinçtenmi üzüntüdenmi bilmiyorum sadece şaşıracağın birşey var hemde 3 vakte kadar.
birde canım gögüste olabilir yumurtalıkta tam olarak bilmiyorum ama o bölgelerinde bir kitle yada kist olabilir.
bu kadar pek iddialı değilim içimden geldiği kadar.

Son düzenleme:
hemen kahvenide yorumlayım.araba yolculuğun var giderken rahat gideceksin ama gittiğinde çok güzel olmayacak hayal kırıklığı olcak.
yüreğinin tam ortasına bir gözyaşı akıtmışsın sanırım birşeye yada birine çok kırılmışsın ve 2 kişide buna şahit olmuş ben böyle şimdiki zaman gibi anlatıyorum ama geçmiş ve gelecekte olabilir canım sen kendine göre değerlendir.
birine kavuşmayı çok istiyorsun ama sabret az kalmış hane kalabalık birazda sıkıntılı çıkmış hane içinde bi şaşkınlık yaşayacaksın ama sevinçtenmi üzüntüdenmi bilmiyorum sadece şaşıracağın birşey var hemde 3 vakte kadar.
birde canım gögüste olabilir yumurtalıkta tam olarak bilmiyorum ama o bölgelerinde bir kitle yada kist olabilir.
bu kadar pek iddialı değilim içimden geldiği kadar.

canım benim falıma da yorum yapar mısın ?

Eki Görüntüle 496545 Eki Görüntüle 496548 Eki Görüntüle 496549 Eki Görüntüle 496550 Eki Görüntüle 496552 Eki Görüntüle 496551 Eki Görüntüle 496544 Eki Görüntüle 496546 Eki Görüntüle 496547

kaç kere açtım yazayım diye vazgeçtim ama sonunda yazıyorum :)
ben kahve falı bakmayı sevmiyorum ama istersen iskambilden aşk falı açabilirim senin için. dilek falını da çok merak ettim :)

canım beğendiklerini sıraya aldığını söylemiştin dileğimi yazayım o zaman.
nadide-engin
seneye düğünümüzü yapabilecek miyiz?

sen de kendinin ve sevgilinin, sevgili adayının vs ten renklerini yazarsan ben de sana aşk falı açayım :KK16:

X