- 25 Ağustos 2014
- 20.324
- 48.129
-
- Konu Sahibi gelinhanimcik
Nickini okurken tekrar utandım, bunca sığlık bünyeme fazla geldi, tadım kaçtı vallahiAynen kocasız olanlar genelde sizin ağlıyorgidin farklı konulara ağlayın lütfen
Elestiriler gelmeden önce minnak tatli gelin modundaydi, yapilan kotuluklere anlam veremeyenTelefon karistirma konusunda bile masum Azicik yuzune vurdum gördüğüm yanlis kismi, hemen tırnaklar çıkmaya başladı Reelde neler dönüyor, Allah bilir.
Ay şunu da söyleyim kiz, kocan var gelmiş burda agliyorsun bakAynen kocasız olanlar genelde sizin ağlıyorgidin farklı konulara ağlayın lütfen
Koca olunca başı göğe mı eriyor insanınAynen kocasız olanlar genelde sizin ağlıyorgidin farklı konulara ağlayın lütfen
Gocasızlık zor be gülüm çekmeyen bilmezAynen kocasız olanlar genelde sizin ağlıyorgidin farklı konulara ağlayın lütfen
ayy nerde bu konu lütfen söyleyin ahahsjaCanım, burada bir gelin hanım vardı, elti o kadar sabrını taşırmıştıki, en son gelin hanımcaığımız eltisine saldırıp, vampir gibi dişlemişti eltiyi. Sizin durum inşallah o noktaya gelmez.
Ekşınsız bir hayatGocasızlık zor be gülüm çekmeyen bilmez
İyi bir koca bulunca eriyor valla sizinki neden ermedi tahmin edebiliyorumKoca olunca başı göğe mı eriyor insanınlütfen bunu yapmayın ya ben iki kere evlendim fazla ne başım göğe erdi ne boyum uzadı
Hem öyle hem konu açacak dert yok bir eltimiz olaydı fena mı olurdu şindiEkşınsız bir hayat
Vallahi ilk eşim aldattı oturup aldattı ne güzel aferin mi deseydim ikinci eşimde çok şükür iyi bir adamİyi bir koca bulunca eriyor valla sizinki neden ermedi tahmin edebiliyorum
Ya aslında bu elti görümce vs konusunu çok abartıyor bazisiHem öyle hem konu açacak dert yok bir eltimiz olaydı fena mı olurdu şindi
Henüz 5 yaşında bir gardaşın var seni ondan bile gıskanıyorum gıskanıyorumEe sonuç? Eltimden kurtulmak istiyorum demişsiniz. Ne yapabilirsiniz ki? Ortadan mı kaldıracaksınız?
Ben sizi samimi bulmadım. Nedense öyle bir enerji aldım sanki kıskanıyor gibisiniz.
Kocasını bosasa aslında elti sorunu yok olacak amaEe sonuç? Eltimden kurtulmak istiyorum demişsiniz. Ne yapabilirsiniz ki? Ortadan mı kaldıracaksınız?
Ben sizi samimi bulmadım. Nedense öyle bir enerji aldım sanki kıskanıyor gibisiniz.
Eltiyi kahveye cagirip kahvesine siyanur atma fikri cik aklimdanEe sonuç? Eltimden kurtulmak istiyorum demişsiniz. Ne yapabilirsiniz ki? Ortadan mı kaldıracaksınız?
Eşimi ve kayınvalidemi seviyorum arada kalıyorlar diye sorun çıkarmıyorum bazı yorumlar gerçekten sadece eleştirmek için yapılıyor. Ben aynen olanı yazdım hatta çok daha fazlası varEe sonuç? Eltimden kurtulmak istiyorum demişsiniz. Ne yapabilirsiniz ki? Ortadan mı kaldıracaksınız?
İyi Koca nasıl oluyor acaba size kızıp tabağı kıran mı iyi Kocaİyi bir koca bulunca eriyor valla sizinki neden ermedi tahmin edebiliyorum
yere atmış sadece kötü goca olaydı gafasına gırardıİyi Koca nasıl oluyor acaba size kiziip tabağı kıran mı iyi Koca
Doğru o da olabilirdiyere atmış sadece kötü goca olaydı gafasına gırardı
O kadar sinsi ve fena ki, iki kez evlendim diyorsun, demek ki bosanma olmus (bi insan kolay seyler yaşayıp gelmez o noktaya, kimbilir ne yaşadın bitti mesela dmi), iyi adam bulunca eriyo göğe, seninki niye ermemiş belli ehe ehe diyo, burdan anlayin işte, hepimiz aldik o çirkin, samimiyetsiz enerjiyi taa burdan.Vallahi ilk eşim aldattı oturup aldattı ne güzel aferin mi deseydim ikinci eşimde çok şükür iyi bir adam