- 19 Mayıs 2020
- 46.461
- 207.907
-
- Konu Sahibi gelinhanimcik
Siz gidin elti gelsin, onun anlatacakları daha zevkli olacak gibi.Aynen kocasız olanlar genelde sizin ağlıyorgidin farklı konulara ağlayın lütfen
Aa buldumcuk olmuş.İyi bir koca bulunca eriyor valla sizinki neden ermedi tahmin edebiliyorum
Size kadın olsaydın falan demedim öyle bir şey ima da etmedim. Başınız doğru seçim yaptığınızda göğe erebilir. Evet ikinci evliliğiniz iyiyse ne mutlu size sizin de başımız göğe ermişYaşadıklarımı ben bilirim bir evlilik kolay başlamıyor ki kolay bitsin ben alışığım bu tarz insanlara yok kadın olsaydın vs vs
Herkes kendi yaşadığını kendi bilir ikinci evliliğimi de destek göremedigim yalnız birakildigim için yaptım ama şükür ki kötü bir insan çıkmadı hiç bir zaman kocam da kocam demem saygımı gösteririm elimden geleni yaparım insanları neler yapabileceklerini az çok öğretti hayat evlilik böyle birşey değil ki herkes beni sevsin herkes beni takdir etsin bu değil yani
Eee senin kocan var ama konuyu ağlayarak sen açmışsın? AksineAynen kocasız olanlar genelde sizin ağlıyorgidin farklı konulara ağlayın lütfen
Bazı aileler oğullarının kirli çamaşırlari ortaya çıkmasın ister eltiyi de zamanında çok ezdiler ise belki anlatır diye korkmuş olabilirlerE eski ilişkileri anlatacaksa da uzak durması lazım. Evlenmiş bitmiş konu sahibi napacak eski ilişkileri.
Ben siz dediniz demedim ki size sadece sordum neden ermedi sizce başım göğe diyeSize kadın olsaydın falan demedim öyle bir şey ima da etmedim. Başınız doğru seçim yaptığınızda göğe erebilir. Evet ikinci evliliğiniz iyiyse ne mutlu size sizin de başımız göğe ermiş
Benim sorunum kocam değil tatlım.Eee senin kocan var ama konuyu ağlayarak sen açmışsın? AksineCui Bono gülerek yazmış Kocalı insanların da başı arşa değmiyor kendimden biliyorum.
Kadin kadinin kurdudur burhaaan. İnsallah senin de boy boy eltilerin olur burhaaan. İnsan kinadigini yasamadan ölmezmis.Senden beklenir
Eltiden gurtarın beni imdaaat diye biti bağırdı kulağımda başlığı okuyunca ahahah.Eee senin kocan var ama konuyu ağlayarak sen açmışsın? AksineCui Bono gülerek yazmış Kocalı insanların da başı arşa değmiyor kendimden biliyorum.
Bu kafadakilere göre evlenmemiş insanlar hep eksik, üzgün, dertli, agresif ve kıskançEee senin kocan var ama konuyu ağlayarak sen açmışsın? AksineCui Bono gülerek yazmış Kocalı insanların da başı arşa değmiyor kendimden biliyorum.
Kendi mutluluk saçıyor konusunda halbuki.Bu kafadakilere göre evlenmemiş insanlar hep eksik, üzgün, dertli, agresif ve kıskançHayattaki nirvanayi evlilik zanneden birine, bunun böyle bi sey olmadigini nasil anlatabilirsin ki?
İyi ki "kuzum" demedi, esas korkum oydu
Kız sorunun kaynağı Kocalı' olmak işteBenim sorunum kocam değil tatlım.
Hiç beklemediğin bir anda oluyor kuzumBu kafadakilere göre evlenmemiş insanlar hep eksik, üzgün, dertli, agresif ve kıskançHayattaki nirvanayi evlilik zanneden birine, bunun böyle bi sey olmadigini nasil anlatabilirsin ki?
Tabii canim, ofkelenince tabak kiran kocasiylaKendi mutluluk saçıyor konusunda halbuki.
Kuzum hiç üzülme kıyamam inan hiç beklemediğin anda oluyorBu kafadakilere göre evlenmemiş insanlar hep eksik, üzgün, dertli, agresif ve kıskançHayattaki nirvanayi evlilik zanneden birine, bunun böyle bi sey olmadigini nasil anlatabilirsin ki?
Hiç öfkelenip kendini tavernada sanan kocam olmadı ki nerden bileceğim?Tabii canim, ofkelenince tabak kiran kocasiyla
Bileziklerinin sesi kulağımda şıngırdadı.. kalbiniz yokKuzum hiç üzülme kıyamam inan hiç beklemediğin anda oluyor
Eltiniz ilginç bir kişilik.Bunlarla avunuyor demek ki.Onu öyle kabul edeceksiniz.Siz de çok detaylara takılmışsınız.Sizinki de doğru değil.Kadının her hareketini takip eder olmuşsunuz.Bırakın naparsa yapsın.Kıskanıyor olabilir de.Niye bunları bu kadar dert ediyorsunuz.Bu ülkede amma elti sorunu var.Benden 2 yaş büyük. Gerçekten hiç birsey olmadı beni delirten de bu zaten aşırı derecede kıskanıyor. Mesela kayınvalidemin telefonunda ben gelinim diye kayıtlıyım diye kendini de gelinim olarak kaydetmiş, eşini de canım oğlum diye. Biz evlenmeden anne demiyormuş ben diyorum diye o da demeye başladı. Bir gün masada telenunu önüme koydu ne yapıyor ki diyorum içimden, yanlışlıkla kayınvalidemden kendini aramış gibi yaptı annecimmmmm kalpler falan baktım öyle kaydetmiş, amacı bana göstermekmiş
Eskidendi o . Şimdi bilezikli yeni gelin görmek imkansız neredeyse bilezik kaç tl acabaBileziklerinin sesi kulağımda şıngırdadı.. kalbiniz yok
"Tam kavga" diye açıklama vardı bi de başlıktaAhhaha hangi başlık o yaa nasıl kaçirmişim valla kahkaha attım