Ben artık hiçbirinzle konuşmuyorum. Şu kıza bikaç şey yazıp çıkıcam
Eşin seni seviyor mu sevmiyor mu?
Dayak yiyen kadınların eşleri onları seviyor mu sevmiyor mu?
Sürekli döverse zaten iyi bir adam çıkmamıştır.
Ama birileri yüzünden ilk vurduğunda - ki hep iki kişi arasına birileri girmiş - kendine bu soruyu sorsun kadınlar.
Bu adam pişman oldu mu, 2 dakika sonra gelip sarıldı mı?
Ha umrunda bile olmuyorsa, sevgililikte şirin görünmüş, şimdi kendi keyfini yaşayan bir adam moduna geri dönmüş.
Dünyada her ülkede evlilikleri kurtarmaya girişirken sorulması gereken soru bu.
Sen eğer ben onunla gözümü açtım, zamanla düzelir diyorsan, bunun şartı şu,
Seni n onu sevdiğin gibi o da seni sevip senin için uğraşacak, değişmeye çalışacak.
Ama çok kadın var, Allah öyle kader vermiş. Gidecek kapısı yok. O alkolik adamı da çekiyor. Dayaklarını da...
BAk sen de diyorsun ki Eğer düzelirse, hatasını anlarsa, ailemin yaşadığı şehre gelirse..
Bu düşüncelerin çok doğru. Karı koca birbirinin namusu olmuş artık.
Ne olurdu araya birileri girip de kocaların aklını karıştırmasaydı.
Ha şunu da söyliyim. Mutsuz bir evliliğiniz olsaydı karışmazlardı. İnsanlar güzel olan herşeyi bozmak ister. Hatta iki insan evlenmiş. Mutlaka mutlu olacaklar.
Ne bileyim.
Artık ben o kadar çok yazdım ki senin hikayeni unuttum. En başından beri mutlu olmadınız mı hatırlayamadım.
İnternetten yardım bekleme. Onlar seni sadece aşağılamış.
Durumun çok zor.
Ama sevdiğin için hala şans veriyorsun.
Bak güzel kızım. Erkekler ve kadınların bakış açıları heeeep farklı hep.
Senin eşin gibi eş dünyaya daha önce de geldi.
Ama ihanet varsa o adamdan kesin yâr olmaz.
Benim öğretmen arkadaşım mimarla evlendi. Eşi arkadaşıma deli oluyordu. Tabi arkadaşım da melek gibi bir kız. Kucağına almış arkadaşımı resim çekilmişler.
Sağolsun bana hiç sormadan bişey söyledi.
Kadın dövülmeyi sövülmeyi herşeyi affeder, aldatma olmadıktan sonra bunları gözü bile görmez.
Ben evlenince anladım ki gerçekten haklı. Sen de evlisin. Sence de öyle değil mi? Belki hayır öyle değil demek isteyeceksin ama,
Bak bir hadisi şerif var.
KARI KOCA ARASINA GIREN BIZDEN DEĞİLDİR.
Neler oldu neler bitti sen yeniden hatırla herşeyi.
Birbirinizi ilk sevdiğinizde birbirinizin gözlerine nasıl bakmkştınız?
Siz mutlu oldukça kimler kıskandı. Anası mı kızlardeşlerş mi,
Olayları cümle cümle yaz. Yanına biz böyle yapmalıyız diye bir deftere yaz. Eşin okusun.
Yani artık ben bunu herkese söylüyorum.
Artık senin hikayeni unutmuş durumdayım..
Erkeklerin beyin yapısı ayrıntıyı detayı algılayamıyor.ve beyinleri yavaş çalışıyor.
Karşısına geçip herşeyi anlatmaya çalışan kadını erkekler gerçekten dinleyemiyor.
SENİN HALA ÜMİDİN VE SEVGİN VARSA Kİ VAR, BU YAZMA İŞİNİ BIR YAP. FAYDASINI GÖRÜRsü