Evet durum öyle görünüyorSize video atan kişi sürekli görüşmediğiniz bir kişi ise yani size hep video atan biri değilse eltiniz bayağı yetiştirmiş demek oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet durum öyle görünüyorSize video atan kişi sürekli görüşmediğiniz bir kişi ise yani size hep video atan biri değilse eltiniz bayağı yetiştirmiş demek oluyor
İlk zamanlar öyle değildi yani hiç görmedim duymadım bir şey anlattığını güvendim sonrasında zaten farkedince uzak durdum aslında anlattığı kısıler zaten ele verdi onu diyebilirim . Mesafeliyim o zamandan beriÖzel meseleler herkesle konuşulmaz.
Eğer birine anlatacağından şüphe duyuyorsanız, hiç anlatmamanız daha doğru olur.
Anlatmış olabilir, cevap vermediğine göre.
Ya da sizi kuşkuya düşürmek için de öyle davranıyor olabilir.
Genelde eltilerin ağzında bakla ıslanmaz, aklınızda olsun.
Bu lafı annemde demıstıEltiye nereyi gezdigimi bile anlatmam durumlarıma da engelli sen maşallahincik cincik anlatmissin kuma gemisi yürür de elti gemisi yürümez canim görüldü atmis iste daha ne desin
Konu ne çocuk meselesimiSelam kızlar. Ben eltime bir derdimi anlatmıştım hasssas bir konu neyse ortak tanıdığımız ama benım çok samimi olmadığım arkadaşıyla buluşmuşlar, bugun kız bana ınstagramdan benım konumla alakalı bir video atmış durduk yere. Bu kızla yaklaşık 1 ay önce konuşmuştuk ınstadan kilo vermıstı bende ne yaptın nasıl yaptın vs dıye sohbet oluşmuştu güzel olduğunu falan söylemiştim öyle konu kapandı ama benım mevzumdan haberi yoktu tabıkı.
Evvelsi gün benım konumla alakalı bir video atınca ondan önceki akşamda eltimle beraber olunca içimden bir ses bu birseyler öğrendi konuştular ve bana bu videoyu atma gereği duydu diye geçti . Sonrasında o sıra da eltimde video attı bende bahaneyle x abla bana böyle bir video atmış durduk yere benımle alakalı Birsey mı biliyor? Dedim . Görüldü attı cevap vermedi daha siz olsanız ne düşünürdünüz ? Sormakla hata mı ettim ?
Daha önce de böyle bir vaka yaşadım aynısı değil tabi o sıra konuştuktan sonra aklıma dank etti ama zaman geçtiği ıcın soramadım .tabi sonrasında ona göre mesafemı koydum çünkü benım ıcın önemli şeyler benım özelim yani neden baskarı bilsin ki . Bu sefer susmak değil sormak ıstedim ki farkında olduğumu ve rahatsız olduğumu anlasın diye.
Konunun bir önemi yokki sorun anlatmış olması.Konu ne çocuk meselesimi
Eltiye bişey anlatma gerçi bu devirde kimseye bir şey anlatılmazKonunun bir önemi yokki sorun anlatmış olması.
Ben şey diyorum mesela .ömürlük hatamın sevimsiz kardeşinin kıskanç ve güvenilmez karısıNe diyim bacım![]()
işin içinde elti varsa şüphe serbest kuzum .. anlatmayacaksın bişey habersiz diyet yap okadar.Konu şu kızlar, bu kadınla ben kilo konusunda konuştum zayıfladığı ıcın sonra konu kapandı.
Eltimle konuştuğum sıkıntım affedememek ile yaşadığım bazı sıkıntılardı.
Evvelsi gün bayramda buluştular , sabahın da kız bana durduk yere kilonun da affedememek ve travmalarla alakalı olduğunu anlatan bir video göndermiş ben buradan işkillendim. Kendisi de zamanında sıkıntılar yaşayıp kilo veremediğini ve bunları temızleyıp kurtulduğunda ancak bu kiloya gelebildiğini söyledi. Dedim acaba tesadüf mü yoksa anlatımı dıye düşündüm konu bu
Haklısın bacımişin içinde elti varsa şüphe serbest kuzum .. anlatmayacaksın bişey habersiz diyet yap okadar.
Ee siz zaten daha önce de farketmişsiniz ama şimdi tekrar anlatmışsınız. Pek mesafe koymamışsınız bence. Neyse olan olmuş bence artık konuşmayın bile.İlk zamanlar öyle değildi yani hiç görmedim duymadım bir şey anlattığını güvendim sonrasında zaten farkedince uzak durdum aslında anlattığı kısıler zaten ele verdi onu diyebilirim . Mesafeliyim o zamandan beri
Daha önceki farkettiğim konu da aynı konuydu yanı sonrasında başka bir konu anlatmadım . O buluştuğu kişiyle uzun zamandır görüşmüyordu fırsatını bulup görüşünce de anlattığını düşünüyorum. Yanı ilk olayı farkedip yeni Birsey anlatmadım.Ee siz zaten daha önce de farketmişsiniz ama şimdi tekrar anlatmışsınız. Pek mesafe koymamışsınız bence. Neyse olan olmuş bence artık konuşmayın bile.
Himm şimdi anladım. Evet söylemiş olabilir. Mesajınıza bile dönmemiş sinir olurdum ben olsam.insan söylemese bile bir açıklama yapar. Neyse bu saatten sonra konuşmasanız daha iyi olur.Daha önceki farkettiğim konu da aynı konuydu yanı sonrasında başka bir konu anlatmadım . O buluştuğu kişiyle uzun zamandır görüşmüyordu fırsatını bulup görüşünce de anlattığını düşünüyorum. Yanı ilk olayı farkedip yeni Birsey anlatmadım.