- 30 Aralık 2021
- 161
- 202
-
- Konu Sahibi gelinhanimcik
Zaten mesajımda alacağımı söyledim ama kayınvalidem bana ben alacağım kızım sen alma dedi hatta takım olarak almış 6 tane, ben de karışmadım ondan sonraTabak kirildiktan sonra yenisini alip verdiniz mi?
Cunku mesaji aylar sonra gormussunuz
En azindan bi 10 gun icinde tabak alip vermeliydiniz bence
Verirken de esim elinden dusurdu ya ne panikledim yenisini bulamiycam diye vs derdiniz
Bastan beri enerji tutmamis aranizda ama ne zaman kusup ne zaman konusacagi belli olmayan biri beni yorardi sahsen
Tabagin aynisindan alip verirdim en azindan arkamdan konusacak sebep bulamazsin bundan sonra der iletisimi keserdim ben olsam
Gerçekten benim tarafımdan ona yapılan hiçbir kötülük yok kendisi aşırı suratsız kimseyle doğru düzgün konuşmayan biri ben çok güler yüzlüyüm herkes beni çok sevdi kıskandığı için yaptığını düşünüyorum
Yılan kelimesi hakedecek kadar kötü kalpsiz bir insan mı gercektenAyy benim de aynı oldu bizimkiler hep fark etmişler kötü kötü bakıyormuş hep. Bu yılanlardan hepimizi korusun Allah
Çok soğuk biri ben çok samimi olunca beni kıskandığını düşünüyorum yani başka sebep bulamıyorum çünkü hiçbir şey yapmıyorumSizce derdi ne olabilir ? Az çok aileyi eşini kaynana vs tanimissinizdir neden böyle yapıyor olabilir bu kadın ama çok mu ezildi dışlandı ya da yalnız mı bırakıldı yada belki depresyonda olabilir yada belki siz farkında olmadan kırmış olabilirsiniz
Benim bir kocam yok yok benim kocam eltim olsun
Evet kesinlikle öyle biri. Buraya yazmadığım çok kötülüğü oldu banaYılan kelimesi hakedecek kadar kötü kalpsiz bir insan mı gercekten
Belki yapı gereği soğuk bir mizaca sahiptir yani sizinle ilgili olmayabilir benimde kuzenim öyle çok soğuk fazla konuşmayı sevmeyen biri ama kötü değildir yaniÇok soğuk biri ben çok samimi olunca beni kıskandığını düşünüyorum yani başka sebep bulamıyorum çünkü hiçbir şey yapmıyorum
Yok ben kirdim ben alcam deseydinZaten mesajımda alacağımı söyledim ama kayınvalidem bana ben alacağım kızım sen alma dedi hatta takım olarak almış 6 tane, ben de karışmadım ondan sonra
Ama o konu komikti cidden sizinki ne komik nede normal insanların anlayamayacağı türden eften püftenAhahaha yaa komik yorumlara kapatılsın benim konumcidden derdim oldu bu elti
Anladım ne denebilir ki uzak durun o haldeEvet kesinlikle öyle biri. Buraya yazmadığım çok kötülüğü oldu bana
Ben de şaşırdım neden bana söylemiyor ve neden bu kadar erken gelmek istedi daha ailemi bile çağırmamıştım. Keşke dediğiniz gibi yapsaydım kabul etmeseydimSenin evine gelmek istediğini kayınvalideye söylediğinde neden kabul ettin? Ne münasebet? Gelmek istiyosa benimle iletişime geçsin diyecektin.
Eşin güvenme demiş, umarım senin yaninda duruyordur. Koy mesafe iste, dert de etme kendine, bazi insanlarla ne yaparsan yap uzlaşamazsın. Başka ne yapılır yani?
Kaynananız paylaşılmayan kv olduğunu bilse kalpten gider herhaldeBenden 2 yaş büyük. Gerçekten hiç birsey olmadı beni delirten de bu zaten aşırı derecede kıskanıyor. Mesela kayınvalidemin telefonunda ben gelinim diye kayıtlıyım diye kendini de gelinim olarak kaydetmiş, eşini de canım oğlum diye. Biz evlenmeden anne demiyormuş ben diyorum diye o da demeye başladı. Bir gün masada telenunu önüme koydu ne yapıyor ki diyorum içimden, yanlışlıkla kayınvalidemden kendini aramış gibi yaptı annecimmmmm kalpler falan baktım öyle kaydetmiş, amacı bana göstermekmiş
Emin misin canım !?Benim bir kocam yok yok benim kocam eltim olsun
Soğuk insanlar soğuktur dediğiniz gibi. Kötü değildirler. Kendisi görümcemle de konuşmuyordu ben evlenince konuşmaya başladılar ciddi sorunlu biriBelki yapı gereği soğuk bir mizaca sahiptir yani sizinle ilgili olmayabilir benimde kuzenim öyle çok soğuk fazla konuşmayı sevmeyen biri ama kötü değildir yani
Evet o bir çocuk. Evli barklı insansınız, çoluk çocukla uğraşmayın.İnanın ben de öyle düşünüyorum hep boşver dedim ama numarasını sildiğim için bile gelip neden sildi diyormuş sürekli benimle uğraşıyor kayınvalideme şikayet ediyor canım sıkılıyor bazen. Resmen bir çocuk
Her şeyi kendine bağlıyorsun bence. Komik görünüyor.Soğuk insanlar soğuktur dediğiniz gibi. Kötü değildirler. Kendisi görümcemle de konuşmuyordu ben evlenince konuşmaya başladılar ciddi sorunlu biri
Siz kırılan tabağın yerine yenisini ya da benzerini alıp verdiniz mi? Cunku yapmasanız iyi olursu en azından kötü bir niyetiniz olmadıgını kanıtlamış olurdunuz.Ayy benim de aynı oldu bizimkiler hep fark etmişler kötü kötü bakıyormuş hep. Bu yılanlardan hepimizi korusun Allah
Ne bileyim bir tabağın o kadar değerli olacağını sorun edeceğini düşünmemiştim cevap vermemesine şaşırdım öyle olunca da kayınvalidem alsın işte dedim önemsemedim. Gitmeyi düşündüm ama o gün eşimle tartıştık moralim bozuk olduğu için gitmedim.Yok ben kirdim ben alcam deseydin
Ya da almissa ben gotureyim o zaman deseydin
Havada kalmis laf yani
Iletisim problemi var
Artik yuzgoz olunmus
Ayrica madem hayirli olsun yazabiliyorsun instadan, esinle altin takmaya beraber gitseydiniz ya
Ben alayını boşadım canımEmin misin canım !?
Koca demek elti demek
Koca demek görümce demek
Koca demek kaynana demek
Çünkü böyle bir talebi olmadı. İkiniz de işgüzarlığa kurban gittiniz.Ben de şaşırdım neden bana söylemiyor ve neden bu kadar erken gelmek istedi daha ailemi bile çağırmamıştım. Keşke dediğiniz gibi yapsaydım kabul etmeseydim