Duyulmasın istediğiniz bir durum varsa özellikle akrabaya anlatmayın derim. Geneli değil ama çoğu gider anlatır. Yabancıyla ilişkinizi keser ve bir daha görmezsiniz belki ama akraba bir yerlerden illaki çıkar kedi tüyü gibitemizlersiniz ama yine denk gelirsiniz.
Ayrıca iki yüzlülük bu eğer atlattıysa. Mahalleden bir arkadaşım var çok matrak bir kız ve ayrıca hiç ağzını tutamaz. Her zamanda söyler nolur bana sır vermeyin, dedikodu yapmayın gidip söylüyorum diyeAma bu kız bana hep masum gelir. En azından ikaz ediyor.
evet tam olarak öyle aşamamam gecmıse takılıntılu olduğum dönemler oluyor.sadece affedememek demeyelim de "sindirememek" basit düşünün yani. duyguları yaşayıp aşamamak. hala dün olmuş gibi hissedip olduğun yerde saymak. vücut kendini korumak adına dıştan tabaka oluşturabiliyor bildiğiniz. ama bu sadece ruhsal kısmı, onun etkilediği hormonal kısım var, onun etkilediği yaşam alışkanlıkları var vs. duygusal/fiziksel istismarın yeme bozukluğuna sebep olduğu araştırmalarla bilinir. sizde yeme bozukluğu yoktur muhtemelen ama bilgi olsun. kök-sakral-solar çakra hastalıklarını araştırabilirsiniz..
o kişiyle aranızda daha önce kilo konusu geçtiği için atmış diyebilirdim ama eltinize yüzyüze sormalısınız belki muhabbet arasında konu açılınca x de bu sorundan yaşıyor şöyle böyle olmuş demiştir. siz de dersiniz ki bir daha böyle bir şey istemiyorum sana anlattığım sende kalır, anlatacak olsam ben anlatırım. eltiye de fazla detay vermeyin tekrar..
Bazen iyi bazen de çok kötü başa sarmış gibi hissediyorum. Bu konu zaten maalesef benım duygusal tarafımdan kaynaklanıyor bunun bilincindeyim . Dediğiniz sakral-solar cakrayı araştıracağım teşekkürler

Konu eski bir konu aslında ama benı üzen bir konuydu fazlasıyla. Bide şöyle bir detay vereyim bir kere onların yanında bir kere de iş yerimde mide spazmı gecırdım haberi var bu durumdan da ordan konu açılmış olabilir ama eğer anlattıysa da yanlış yanı ne diyim bilemedim .