• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltim konuşmuş olabilir mi ? Yoksa hislerimde yanılıyor muyum

Duyulmasın istediğiniz bir durum varsa özellikle akrabaya anlatmayın derim. Geneli değil ama çoğu gider anlatır. Yabancıyla ilişkinizi keser ve bir daha görmezsiniz belki ama akraba bir yerlerden illaki çıkar kedi tüyü gibi 😅 temizlersiniz ama yine denk gelirsiniz. 😅

Ayrıca iki yüzlülük bu eğer atlattıysa. Mahalleden bir arkadaşım var çok matrak bir kız ve ayrıca hiç ağzını tutamaz. Her zamanda söyler nolur bana sır vermeyin, dedikodu yapmayın gidip söylüyorum diye 😅 Ama bu kız bana hep masum gelir. En azından ikaz ediyor.
sadece affedememek demeyelim de "sindirememek" basit düşünün yani. duyguları yaşayıp aşamamak. hala dün olmuş gibi hissedip olduğun yerde saymak. vücut kendini korumak adına dıştan tabaka oluşturabiliyor bildiğiniz. ama bu sadece ruhsal kısmı, onun etkilediği hormonal kısım var, onun etkilediği yaşam alışkanlıkları var vs. duygusal/fiziksel istismarın yeme bozukluğuna sebep olduğu araştırmalarla bilinir. sizde yeme bozukluğu yoktur muhtemelen ama bilgi olsun. kök-sakral-solar çakra hastalıklarını araştırabilirsiniz..

o kişiyle aranızda daha önce kilo konusu geçtiği için atmış diyebilirdim ama eltinize yüzyüze sormalısınız belki muhabbet arasında konu açılınca x de bu sorundan yaşıyor şöyle böyle olmuş demiştir. siz de dersiniz ki bir daha böyle bir şey istemiyorum sana anlattığım sende kalır, anlatacak olsam ben anlatırım. eltiye de fazla detay vermeyin tekrar..
evet tam olarak öyle aşamamam gecmıse takılıntılu olduğum dönemler oluyor.
Bazen iyi bazen de çok kötü başa sarmış gibi hissediyorum. Bu konu zaten maalesef benım duygusal tarafımdan kaynaklanıyor bunun bilincindeyim . Dediğiniz sakral-solar cakrayı araştıracağım teşekkürler 🙏
Konu eski bir konu aslında ama benı üzen bir konuydu fazlasıyla. Bide şöyle bir detay vereyim bir kere onların yanında bir kere de iş yerimde mide spazmı gecırdım haberi var bu durumdan da ordan konu açılmış olabilir ama eğer anlattıysa da yanlış yanı ne diyim bilemedim . 🤷‍♀️

evet tam olarak öyle aşamamam gecmıse takılıntılu olduğum dönemler oluyor.
Bazen iyi bazen de çok kötü başa sarmış gibi hissediyorum. Bu konu zaten maalesef benım duygusal tarafımdan kaynaklanıyor bunun bilincindeyim . Dediğiniz sakral-solar cakrayı araştıracağım teşekkürler 🙏
Konu eski bir konu aslında ama benı üzen bir konuydu fazlasıyla. Bide şöyle bir detay vereyim bir kere onların yanında bir kere de iş yerimde mide spazmı gecırdım haberi var bu durumdan da ordan konu açılmış olabilir ama eğer anlattıysa da yanlış yanı ne diyim bilemedim . 🤷‍♀️
bakın bu çok önemli duyguları yaşayıp içinden geçip bitirmeyi öğrenin lütfen. kilo sebepli değil ruh sağlığı sebepli diyorum. ciddi hastalık yoksa yaşam alışkanlıkları değişince kilo da gidiyor ama kafanın içi değişmezse yaşam alışkanlığı da değişmiyor. hepsi birbirine bağlı ruhsal-fiziksel dünyamız. sağlık ve huzur dilerim

bu durumu da çok kafaya takmayın insanlar konuşur önemi yok ki bunun. siz yüzleşin eltinizle bir daha böyle bir şey istemiyorum diyerek yeterli. diğer kadın reelsi kötü niyetle atmamıştır zaten.

Selam kızlar. Ben eltime bir derdimi anlatmıştım hasssas bir konu neyse ortak tanıdığımız ama benım çok samimi olmadığım arkadaşıyla buluşmuşlar, bugun kız bana ınstagramdan benım konumla alakalı bir video atmış durduk yere. Bu kızla yaklaşık 1 ay önce konuşmuştuk ınstadan kilo vermıstı bende ne yaptın nasıl yaptın vs dıye sohbet oluşmuştu güzel olduğunu falan söylemiştim öyle konu kapandı ama benım mevzumdan haberi yoktu tabıkı.
Evvelsi gün benım konumla alakalı bir video atınca ondan önceki akşamda eltimle beraber olunca içimden bir ses bu birseyler öğrendi konuştular ve bana bu videoyu atma gereği duydu diye geçti . Sonrasında o sıra da eltimde video attı bende bahaneyle x abla bana böyle bir video atmış durduk yere benımle alakalı Birsey mı biliyor? Dedim . Görüldü attı cevap vermedi daha siz olsanız ne düşünürdünüz ? Sormakla hata mı ettim ?
Daha önce de böyle bir vaka yaşadım aynısı değil tabi o sıra konuştuktan sonra aklıma dank etti ama zaman geçtiği ıcın soramadım .tabi sonrasında ona göre mesafemı koydum çünkü benım ıcın önemli şeyler benım özelim yani neden baskarı bilsin ki . Bu sefer susmak değil sormak ıstedim ki farkında olduğumu ve rahatsız olduğumu anlasın diye.
İki kişinin bildiği sır değilki zaten sizde suç ne diye anlattınız üstelik elti yani

Şuan anlamsız bir sekılde üst üste video atıyor yazdığıma cevap atmadı yada unuttu var böyle huyları o an cevap vermeyıp unutabilir, bakalım ne yapacak.
Yok zaten eskisi gibi değilim, mesafeli saygılı bir sekılde devam edıuo ilişkimiz ama ben herşeyınn farkındayım, sadece değilmiş gibi yapıyorum hepsı bu .

Görüldü atması üstüne bir daha o eltiyle zaruri durum olmadıkça iletişimi keserdim ben.Bildiğin sallamamış sizi ispiyoncu

Benim anam bile ne desem teyzelerime şuna buna anlatıyor onlarda bana bu konuyla ilgili öğüt veya bildiğini söylüyor kaldı ki elti .. çok özelse anlatmayın kim olursa olsun sırrını verme dostuna dostunun da dostu vardır demişler

Eltiye özel konu mu anlatılır ya 😂
Bunu benim gibi herşeyini ortaya döken bile yapmıyor öyle diyim.

Kesin anlatmıştır kesin kesin 🤦🏼

Selam kızlar. Ben eltime bir derdimi anlatmıştım hasssas bir konu neyse ortak tanıdığımız ama benım çok samimi olmadığım arkadaşıyla buluşmuşlar, bugun kız bana ınstagramdan benım konumla alakalı bir video atmış durduk yere. Bu kızla yaklaşık 1 ay önce konuşmuştuk ınstadan kilo vermıstı bende ne yaptın nasıl yaptın vs dıye sohbet oluşmuştu güzel olduğunu falan söylemiştim öyle konu kapandı ama benım mevzumdan haberi yoktu tabıkı.
Evvelsi gün benım konumla alakalı bir video atınca ondan önceki akşamda eltimle beraber olunca içimden bir ses bu birseyler öğrendi konuştular ve bana bu videoyu atma gereği duydu diye geçti . Sonrasında o sıra da eltimde video attı bende bahaneyle x abla bana böyle bir video atmış durduk yere benımle alakalı Birsey mı biliyor? Dedim . Görüldü attı cevap vermedi daha siz olsanız ne düşünürdünüz ? Sormakla hata mı ettim ?
Daha önce de böyle bir vaka yaşadım aynısı değil tabi o sıra konuştuktan sonra aklıma dank etti ama zaman geçtiği ıcın soramadım .tabi sonrasında ona göre mesafemı koydum çünkü benım ıcın önemli şeyler benım özelim yani neden baskarı bilsin ki . Bu sefer susmak değil sormak ıstedim ki farkında olduğumu ve rahatsız olduğumu anlasın diye.
Eltinizin görüldü atması yeterli cevap olmuş bence. Özelinizi kimseye açmamanız gerektiğinin dersi olmuş. İyi yapmışsınız tabi sormakla. Mesajı almıştır.

Özelinizi kimseyle paylasmayin

Hayat bana kimseye özel bir konu anlatmaman gerektiğini,sır vermemen gerektiğini öğretti..hele ki eltiyle paylaşmak😱.Bunlar tehlikeli şeyler..

Görüldü atması üstüne bir daha o eltiyle zaruri durum olmadıkça iletişimi keserdim ben.Bildiğin sallamamış sizi ispiyoncu
Mesajıma cevap vermedi video atmaya devam etti bu da itiraf sayılır haklısınız zaten sezmıstım de işte emin oldum . İlk mevzudan sonra zaten anlatmadım hiç bişey

Eltinizin görüldü atması yeterli cevap olmuş bence. Özelinizi kimseye açmamanız gerektiğinin dersi olmuş. İyi yapmışsınız tabi sormakla. Mesajı almıştır.
Aynen öyle farkında olduğumu anlasın diye sordu zaten susmak ıstemedim. Şöyle ki o da ara sıra anlatırdı bana sıkıntılarını karşılıklı bir güven oluşmuştu tabi ama ben asla ve asla başkalarına anlatmadım. O anda kapanıp gitti

Hayat bana kimseye özel bir konu anlatmaman gerektiğini,sır vermemen gerektiğini öğretti..hele ki eltiyle paylaşmak😱.Bunlar tehlikeli şeyler..
Özelinizi kimseyle paylasmayin
Konu şu kızlar, bu kadınla ben kilo konusunda konuştum zayıfladığı ıcın sonra konu kapandı.
Eltimle konuştuğum sıkıntım affedememek ile yaşadığım bazı sıkıntılardı.
Evvelsi gün bayramda buluştular , sabahın da kız bana durduk yere kilonun da affedememek ve travmalarla alakalı olduğunu anlatan bir video göndermiş ben buradan işkillendim. Kendisi de zamanında sıkıntılar yaşayıp kilo veremediğini ve bunları temızleyıp kurtulduğunda ancak bu kiloya gelebildiğini söyledi. Dedim acaba tesadüf mü yoksa anlatımı dıye düşündüm konu bu

Konu şu kızlar, bu kadınla ben kilo konusunda konuştum zayıfladığı ıcın sonra konu kapandı.
Eltimle konuştuğum sıkıntım affedememek ile yaşadığım bazı sıkıntılardı.
Evvelsi gün bayramda buluştular , sabahın da kız bana durduk yere kilonun da affedememek ve travmalarla alakalı olduğunu anlatan bir video göndermiş ben buradan işkillendim. Kendisi de zamanında sıkıntılar yaşayıp kilo veremediğini ve bunları temızleyıp kurtulduğunda ancak bu kiloya gelebildiğini söyledi. Dedim acaba tesadüf mü yoksa anlatımı dıye düşündüm konu bu
Size video atan kişi sürekli görüşmediğiniz bir kişi ise yani size hep video atan biri değilse eltiniz bayağı yetiştirmiş demek oluyor

Eltiye nereyi gezdigimi bile anlatmam durumlarıma da engelli sen maşallah 😁 incik cincik anlatmissin kuma gemisi yürür de elti gemisi yürümez canim görüldü atmis iste daha ne desin

Mesajıma cevap vermedi video atmaya devam etti bu da itiraf sayılır haklısınız zaten sezmıstım de işte emin oldum . İlk mevzudan sonra zaten anlatmadım hiç bişey
Siz de cevap vermyin o halde size attığı videolara, onu yok sayın

Özel meseleler herkesle konuşulmaz.
Eğer birine anlatacağından şüphe duyuyorsanız, hiç anlatmamanız daha doğru olur.
Anlatmış olabilir, cevap vermediğine göre.
Ya da sizi kuşkuya düşürmek için de öyle davranıyor olabilir.

Genelde eltilerin ağzında bakla ıslanmaz, aklınızda olsun.

Back
X