- 30 Aralık 2021
- 161
- 202
-
- Konu Sahibi gelinhanimcik
Ben alacaktım kayınvalidem konuyu biliyordu almak istedi, o aldıSiz kırılan tabağın yerine yenisini ya da benzerini alıp verdiniz mi? Cunku yapmasanız iyi olursu en azından kötü bir niyetiniz olmadıgını kanıtlamış olurdunuz.
Belki takımdı takım bozuldu diye üzülmüş olabilirNe bileyim bir tabağın o kadar değerli olacağını sorun edeceğini düşünmemiştim cevap vermemesine şaşırdım öyle olunca da kayınvalidem alsın işte dedim önemsemedim. Gitmeyi düşündüm ama o gün eşimle tartıştık moralim bozuk olduğu için gitmedim.
Komik göründüğünü düşünmüyorum. Gülmek istiyorsanız gülebileceğiniz bolca boş yapılan konular var onları takip edinHer şeyi kendine bağlıyorsun bence. Komik görünüyor.
Belki eltiniz değil kayınvalideniz talep etti git işte kızım vs diye olamaz mıÇünkü böyle bir talebi olmadı. İkiniz de işgüzarlığa kurban gittiniz.
Kayınvalidem zaten bir tane değil 6 lı takım aldı kendisineBelki takımdı takım bozuldu diye üzülmüş olabilir
Ne kadarlık evlisinizKayınvalidem zaten bir tane değil 6 lı takım aldı kendisine
Bdv'de içi dolu bi ton dert konusu var. Guldugumuz, bos yapilan konular tam olarak senin konuna benzeyen konular.Komik göründüğünü düşünmüyorum. Gülmek istiyorsanız gülebileceğiniz bolca boş yapılan konular var onları takip edin
Kayınvalidemin telefonundan eltimin mesajı açıktı normalde asla karıştırmam ama çok sorunlar olduğu için merak ettim biraz yukarı çıkıp o mesajı gördüm. Güzel samimi bir mesaj attım sağol canım bile demedi siz olsanız eminim siz de sorun ederdinizAnlattıklarınız o kadar incir çekirdeğini doldurmayacak şeyler ki. Bir araya geldiğiniz özel günlerde merhaba diyin geçin işte. İstemezseniz onu da yapmayın. Kayınvalidenizin, eşinizin telefonunu karıştırmayı da bırakın. Bir de şunu anlamadım İnstagramdan hayırlı olsun yazmışsınız onun sağol demesine neden bozuldunuz?
Böyle bir eltin olacak diye korkundan evlenmiyorsun değil mi?Hadi itiraf etBenim bir kocam yok yok benim kocam eltim olsun
Sizin de kocanızla sorunlarınız var sanırım bu kadar sinirli olmanızı başka bir şeye bağlayamayacağımBdv'de içi dolu bi ton dert konusu var. Guldugumuz, bos yapilan konular tam olarak senin konuna benzeyen konular.
Evet, komik, boş ve zavallı görünüyorsun, eltiye sövdürmek, kıskanılan tatlı minnoş gelin olduğunun söylenmesi için açtın bu konuyu da, çözüm aradığını sanmıyorum. Masum, tatlı, iyi niyetli olanla öyle görünmeye çalışan tipler çok net belli oluyor, emin olabilirsin.
Aynen, en çok seni istediler, tapılan gelinsin, elti nefes alsa seninle ilgili bi anlam var içinde, ok.
Yok aksine mutlu mesut yaşayan insanların huzurunu kaçırırım diyeBöyle bir eltin olacak diye korkundan evlenmiyorsun değil mi?Hadi itiraf et.
Kayınvalidemin telefonundan eltimin mesajı açıktı normalde asla karıştırmam ama çok sorunlar olduğu için merak ettim biraz yukarı çıkıp o mesajı gördüm. Güzel samimi bir mesaj attım sağol canım bile demedi siz olsanız eminim siz de sorun ederdiniz
Yok yok, merak etme, senin kadar istenen, ölüp bitilen gelin değilimSizin de kocanızla sorunlarınız var sanırım bu kadar sinirli olmanızı başka bir şeye bağlayamayacağım
Teşekkürler yorumunuz için. Evet kayınvalidem arada kalıyor idare etmeye çalışıyorNeden bu kadar dert edindinizki kendinize. Olaylar anlattığıniz gibiyse herkes herşeyin farkındadır zaten. Sanırım kayınvalideniz aile içinde huzursuzluk çıkmasın diye idare ediyor eltinizi. Bence de doğru olanı yapıyor. Sorunlu bir insan olabilir ama oğlunun eşi sonuçta. Sizde yaptıklarını görmezden gelin. Gerektiğinde selam verin, hal hatır sorun ama onun nasıl tepki verdiğine aldırmayın. Herkes kendine yakışanı yapar diye düşünün.
Elestiriler gelmeden önce minnak tatli gelin modundaydi, yapilan kotuluklere anlam veremeyenNormalde ne yaptığınız inanın önemli değil. O an açmış bakmış karıştırmışsınız işte. Ayıp yaptığınız. Olması gereken sizin eşinizle birlikte gitmenizdi aslında. Kocanızı tek yollamışsın günler sonra da yabancı gibi İnstagramdan yazıyorsunuz. Tabi sadece sağol der bu olayda ben eltinizde yanlışlık görmüyorum.
Aynen kocasız olanlar genelde sizin ağlıyorYok yok, merak etme, senin kadar istenen, ölüp bitilen gelin değilimKocam da yok, eltim de Belki ben de seni kiskanmisimdir, ne dersin, hani şey, senin tüm dünyadaki en onemli sey sandığın evlilik kurumunun içinde değilim ya, ondan Kocasi yok, evli değil, ondan bana sinirlendi diyeceksin dmi şimdi