- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #5.301
İnsallah uzun surmez de biter bir an once. Dogru duzgun korkmadan yemek yiyebilmeyi, hele hele su icebilmeyi cooook ozledim yaaAmaan iyi bilirim o kokuları, buzdolabının içi berbat kokardı, mutfağa giremezdim ben hiç, hatta geçenlerde yemek yaparken benzer bir koku geldi burnuma, bir an hamile miyim acaba diye düşündüm :))
En azından yiyebiliyormuşsun, o zaman yeşil elmaya devam :))
ama az kalmış zaten, 12.haftaya gelmişsin, devamını daha rahat atlatırsın inşaallah canım..
tamam kaptan bizde sen merak yapma dinlenmeye bakIyi geceler kizlar,
Sanirim bademciklerim sisti. Atesim var. Latte bile istemiyor canim. O kadar kotuyum yani.
Aldigim hazir sebzeli noodle i yedim cunku hazirlayacak halim yoktu.
Aksama bir de portakal yerim. Ekinezya cayi aldim . Onu icerim.
Meditasyon ve leslie yi zorla yapacagim. Yarin raporu bildiririm.
Bugun 11 dk yapiyoruz kizlar meditasyonu . Yarin da 13:40 13 dk 40 sn yapiyoruz.MIhtar
Beni yormayin lutfen ve burayi bos birakmayin.
Pazara kadar iyilesmezsem hastaneye gidecegim.
Iyi geceler kizlar,
Sanirim bademciklerim sisti. Atesim var. Latte bile istemiyor canim. O kadar kotuyum yani.
Bugun 11 dk yapiyoruz kizlar meditasyonu . Yarin da 13:40 13 dk 40 sn yapiyoruz.MIhtar
Yurumeye basladimi minnos :) onlarda enerji bol olur benim kizlar da hic durmuyor :)Selam kizlaaar. Nasilsiniz?
Bugun benim koca evdeydi. Disari filan ciktik. Anca gelebiliyorum. Avmde kizimi ilk kez yere biraktim, canimi cikardi valla. Nasi bi enerjisi var anlamiyorum.
Bu saattemi :)
Aynen gece kuşuyum daha yeni yatıcam işin kötü tarafı eşim yapmamı istedi sonra yemekten vazgecti ben yedimBu saattemi :)
Iyi geceler kizlar,
Günaydın dün akşam yemeğinde cozuttum...
Bakalım bugün beni neler bekliyor, eşim dışarı çıkalım diyor kesin tutamam kendimi dışarda ..
Diyet ev hapsi ile güzel oluyor yoksa avm deki Envai çeşit kokular arasında hangisini yiycem diye çıldırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?