- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.281
Kizlar bana biraz izin. Hiç iyi hissetmiyorum kendimi. Menumu ve meditasyonu, leslie yi yazmaya gelirim. Pazara kadar dinleneyim biraz. Aksatmayin siz de. Pazar da tarti gunu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O da olur, kına organizasyonu da iyidir :))Amaaan ben oğlan istemem kız olsun 6 ay kınası yaparım :)) 2 tane var zaten evde bir ben kedi bile erkek yahu :))
Linkteki diyete uymucaktimki sadece 16 saat ac kalip 8 saat diyet yapsam diye A AklinYolu1 a sordum yine otur sifira danistim dusuncesini bilgisini almak istedim .arti 3 haftada 15 kilo mumkun degil ama 4-5 kiloya raziyim dedim :) istersen yazdiklarimi tekrar oku tatlim 3 haftada 15 kilo mumkun degil
Mevhibe ben zaten senin için birşey söylemedim canım. Paylaştığın linke yorum yaptım ki böyle bir diyet makalesinin ortada dolaşması bile yanlış. Insanları yanlış yönlendirip kısa vadede çok kilo verdirmeyi vaadediyorlar.kokulusabun ben saatlere takildim A AklinYolu1 in dusuncesini almaya calistim oradaki diyet listesine bakmadim arti ben margarin pastalar kalorili oldunu biliyorum canim bugune kadar listemde pasta cikolata gordunuzmu cunki yemiyorum hedefime gelsem yine tuketmem hayatimda 1 defa 80 kusuru gordum oda ilk gebeligimde ve birdaha gormedim kilo sadece gebeliklarimde aldim 2 gebelikte 12 kilo aldim diyet yapmadan 4 kilo kendiliginden gitti ikizlarde 15 kilo aldim 65 le geldim ama uykusuzluktan basim donuyordu yemek hazirlicak vakitte bulsmiyordum bal kaymak pekmez tahin nutella yedim iki bebek cok yoruyordu arti uykuda yoktu enerji lazimdi bana 72 gordum diyete basladim sut donemi oldugu icin 1 yilda 72 kilodan 64.3 gorebildim
Tesekkur ederim kuzum. Allahtan cok sıkı bir diyet uygulamamisim kilo vermeye calisirken yoksa bebecik beslenecek kaynak bulamayacakti:)) Cubuk krakeri mevhibe de onerdi ama ilk ay cok yemistim o yuzden heralde o da midemi bulandirir gibi oldu zaten onceden de cok sevmezdim. Bana da senin gibi yesil elma iyi geliyor. Su aralar annem yanimda ben yemek yapamiyorum koku icimi kaldiriyor diye. Sagolsun o yapiyor, ne yaparsa yiyorum ayirt etmiyorum ama yedigim kalmiyor midemde bazen hemen, bazen yarim saat icinde atiyorum geri. Yazik annem artik diyor ben bosuna yemek yapiyorum:))I IRMAKK70 slm canım, nasılsın?
Bulantıların varmış galiba, kilo vermişsin.
Hamilelikte ilk 3 ay kilo almak ya da vermenin bir önemi yok. Çünkü bebek ilk 3 ayında senin daha önceki yediğin besinlerden beslenecek. Yeterli gıdayı alıyor zaten, endişelenme..
Ben 4. Ayın başına kadar 6 kilo vermiştim. Bulantılar hormonlar gereği normal, akşam yatağın yakınına biryere tuzlu cubuklardan koy, sabah yataktan kalkmadan, ani hareketler yapmadan önce yiyebilirsin, az da olsa bastırır.
Bende de çok şiddetliydi bulantılar, haplar çok etki etmiyor.3 ayı, günde 1 tane yeşil elma yiyerek geçirdim ama yedikten bir süre sonra o da durmuyordu zaten midemde :))
İnşallah bir an evvel bulantın biter de hamileliğin keyfini çıkarırsın canım
Geçmiş olsun rakibemIyi geceler kizlar,
Sanirim bademciklerim sisti. Atesim var. Latte bile istemiyor canim. O kadar kotuyum yani.
Aldigim hazir sebzeli noodle i yedim cunku hazirlayacak halim yoktu.
Aksama bir de portakal yerim. Ekinezya cayi aldim . Onu icerim.
Meditasyon ve leslie yi zorla yapacagim. Yarin raporu bildiririm.
Bugun 11 dk yapiyoruz kizlar meditasyonu . Beni yormayin lutfen.
Yarin da 13:40 13 dk 40 sn yapiyoruz. MIhtar
Pazara kadar iyilesmezsem hastaneye gidecegim.
Sagol semsiye arada kirikliklarim oldu ama bu kez fena galiba. Latte istemedigime gore.Geçmiş olsun rakibem
Bademciktsnnefret ederim
Iyi geceler kizlar,
Sanirim bademciklerim sisti. Atesim var. Latte bile istemiyor canim. O kadar kotuyum yani.
Bugun 11 dk yapiyoruz kizlar meditasyonu . Yarin da 13:40 13 dk 40 sn yapiyoruz. MIhtar
Beni yormayin lutfen ve burayi bos birakmayin.
Sagol nyx .Hazirlayip onume koysan icmem . O dereceee.Geçmiş olsun en kısa zamanda toparlarsın inş, canın istemiyor ama latte iç iyi gelir
Amaan iyi bilirim o kokuları, buzdolabının içi berbat kokardı, mutfağa giremezdim ben hiç, hatta geçenlerde yemek yaparken benzer bir koku geldi burnuma, bir an hamile miyim acaba diye düşündüm :))Tesekkur ederim kuzum. Allahtan cok sıkı bir diyet uygulamamisim kilo vermeye calisirken yoksa bebecik beslenecek kaynak bulamayacakti:)) Cubuk krakeri mevhibe de onerdi ama ilk ay cok yemistim o yuzden heralde o da midemi bulandirir gibi oldu zaten onceden de cok sevmezdim. Bana da senin gibi yesil elma iyi geliyor. Su aralar annem yanimda ben yemek yapamiyorum koku icimi kaldiriyor diye. Sagolsun o yapiyor, ne yaparsa yiyorum ayirt etmiyorum ama yedigim kalmiyor midemde bazen hemen, bazen yarim saat icinde atiyorum geri. Yazik annem artik diyor ben bosuna yemek yapiyorum:))
Geçmiş olsun, meyve yemediğinden vitaminsiz de kalmış olabilirsin. Bir süre az da olsa meyve ye ki c vitamini alasın..Iyi geceler kizlar,
Bugun 11 dk yapiyoruz kizlar meditasyonu . Yarin da 13:40 13 dk 40 sn yapiyoruz. MIhtar
Beni yormayin lutfen ve burayi bos birakmayin.
O derece diyosunSagol nyx .Hazirlayip onume koysan icmem . O dereceee.
Gecmis olsun baskan. Sen latteye hayir diyebiliyorsan bayaa bayaa hastasindirSagol nyx .Hazirlayip onume koysan icmem . O dereceee.
Bunun üzerine yorum yapamamSagol nyx .Hazirlayip onume koysan icmem . O dereceee.