• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Linkteki diyete uymucaktimki sadece 16 saat ac kalip 8 saat diyet yapsam diye A AklinYolu1 a sordum yine otur sifira danistim dusuncesini bilgisini almak istedim .arti 3 haftada 15 kilo mumkun degil ama 4-5 kiloya raziyim dedim :) istersen yazdiklarimi tekrar oku tatlim 3 haftada 15 kilo mumkun degil :KK66:
Eğer bu linkte yazdığı gibi beslenilirse kilo vermek mümkün değil :KK43:

A AklinYolu1 listeyi gördün mü, mayonez, margarin, pudingler, kekler havada uçuşmuş :KK70:

Ayrıca böyle bir diyet 3 haftada 15 kilo verdirmez.
Bu tarz birşey arıyorsan İntermittent fasting diyetini araştır. Uzun vadede sonuç alınan bir diyettir kendisi. Linkteki de if den bahsediyor ama listede sorun var.
İF ye düzenli devam etmek, metabolizmayı alıştırmak önemli. Fakat if de yukarıda yazılanlar gibi öyle herşeyi yiyemezsin. Diyet yaparken nelere dikkat ediyorsan yine devam edeceksin. :duduk:

Gunaydin hanimlar

9 da ilik limonlu su oneri A AklinYolu1 dan

12.30 da tulum peynir ekmek 5 zeytin acik cay
14.30 yesil cay

17 da 10 adet findik 1 bardak su

19 da sutlu yesil cay 3 kepekli buskivi

22 de limonlu zencefil

kokulusabun kokulusabun
Yemekler nerde ben göremedim :KK45:
Az kalori almak kilo vermek demek değildir yakında vücudun kıtlık sinyali vercek ne bi salata ne bi protein hic bisey yok

kokulusabun kokulusabun ben saatlere takildim A AklinYolu1 in dusuncesini almaya calistim oradaki diyet listesine bakmadim arti ben margarin pastalar kalorili oldunu biliyorum canim bugune kadar listemde pasta cikolata gordunuzmu cunki yemiyorum hedefime gelsem yine tuketmem hayatimda 1 defa 80 kusuru gordum oda ilk gebeligimde ve birdaha gormedim kilo sadece gebeliklarimde aldim 2 gebelikte 12 kilo aldim diyet yapmadan 4 kilo kendiliginden gitti ikizlarde 15 kilo aldim 65 le geldim ama uykusuzluktan basim donuyordu yemek hazirlicak vakitte bulsmiyordum bal kaymak pekmez tahin nutella yedim iki bebek cok yoruyordu arti uykuda yoktu enerji lazimdi bana 72 gordum diyete basladim sut donemi oldugu icin 1 yilda 72 kilodan 64.3 gorebildim :(

Doğru unuttum benimde sık sık olur uzunda sürer ama akşama falan biseyler eklemeye çalış cok az listen
Yedigim gunlerde var canim ben alft iyi olana kadar boyle gider eski yiyemiyorun sabah ilik limonlu suyu 30 dkk icebildim :KK43: donerde vardi listemde iki koftede oldugu gunlerde vardi ama yiyemiyorum cok aci var dayanilmiyor basima vuruyor agrisi:KK43:

Ya tam da konu üstüne gelmişim

Bu gün diyet yapan öğretmenlerden biri bana sen kasdan yakarsın o nasıl diyet dedi
..

Yani öğünde mutlaka protein olmalı çorba salata geçiştirme dedi.

ÇOK güçsüz ve halsiz duruyorsun dedi.

Moralim yerlerde anlatamam

Kilo vermiyorsun sen yakında mahvolcalsın dedi bilinçsiz yaptığım için

Yemek yemen şart falan canım çok sıkkın çünkü haklılık payı var menülerime bakım da.

Ya tam da konu üstüne gelmişim

Bu gün diyet yapan öğretmenlerden biri bana sen kasdan yakarsın o nasıl diyet dedi
..

Yani öğünde mutlaka protein olmalı çorba salata geçiştirme dedi.

ÇOK güçsüz ve halsiz duruyorsun dedi.

Moralim yerlerde anlatamam

Kilo vermiyorsun sen yakında mahvolcalsın dedi bilinçsiz yaptığım için

Yemek yemen şart falan canım çok sıkkın çünkü haklılık payı var menülerime bakım da.
Abartmış baya o ama dengeli beslenmek mühim tabi 3ogun karbonhidrat tuketmebinde 3ogun protein tuketmeninde anlamı yok

Sabah yumurta peynir zeytin yeşillik flaan gayet doyurucu istersen 1yumurta 1dilim ekmek istersen sadece 2yumurta mesela

Öğlen yemeğin nasil bilmiyorum ama corba salata veya et-tavuk salata

Aksam sebze yogurt falan yapabilirsin

Tatlının sekerin anlamı yok Ama tabiki insanın istiyoruz belli bi süre dengeli beslendinmi tatli veya abur cubur isteği kalmiyo benim en buyuk kurtaricim kahve bu konuda

Selam kizlar hala okuldayım. İsim biraz uzadı hocayı bekliyorum. Corba aldım onu iciyorum.

Mevhibe senin iyiliğin için diyorum.

Menune baktım ara öğünler yemek değildir.

5 gün yemeğini ye. 2 gun böyle beslenebilirsin. Arkandan kovalamiyorlar.

Bir süre sonra kıtlık moduna girersen hiç kilo veremezsin.

Selam kizlar hala okuldayım. İsim biraz uzadı hocayı bekliyorum. Corba aldım onu iciyorum.

Mevhibe senin iyiliğin için diyorum.

Menune baktım ara öğünler yemek değildir.

5 gün yemeğini ye. 2 gun böyle beslenebilirsin. Arkandan kovalamiyorlar.

Bir süre sonra kıtlık moduna girersen hiç kilo veremezsin.
Bugunku menuyumu diyorsun tatlim yiyemiyorum canim agzimda alft var dayanilmiyor limon suyunu bile 30 dkk da bitirdim bas agrisi yapti agrilar :( mecbur birsey yiyemicem protein olarak findik yiyorum :(

Protein istiyorsan yumurta ve yoğurt yiyeceksin.
Canim yiyemiyorum dilimde altinda cok var dudak iclerinde vucudum yorulunca boyle oluyorum kizlar uyutmadi 2-3 gundur bende tek tek cezerez yiyorum minik oldugu icin disimle ezip su ile gonderiyorum :KK43: tabiki yumurta vaz gecilmezim cok severim yok yuyemiyorum yogurtta yakiyor :(

Kuruyemişlerin Protein Miktarı Ne Kadardır?
Kuruyemişlerin yağ oranı yüksektir, bu nedenle onları fazla tüketmek zararlı olabilir diye mi düşünüyorsunuz? Yanlış. Evet kuruyemişlerin yağ oranı yüksektir fakat bu yağlar kolesterol seviyesinin düşmesine yardımcı olan yararlı yağlardır. Ayrıca, tok ve doygun hissetmenizi sağlarlar. Günlük protein gereksiniminizi arttırmak için günlük diyetinizin parçası olarak tüketebileceğiniz bazı yüksek proteinli kuruyemişler şunlardır:

Kaju: Kuru kavrulmuş kaju fıstığı protein bakımından yüksektir ve tüm kuruyemişler arasında en düşük yağ oranına sahiptir.
Yer fıstığı: Kavrulmuş fıstık lezzetli olmasının yanı sıra, aynı zamanda vücudunuz için hayati protein takviyeleri de sağlar. 30 gramında içerdiği 7.95 gram protein ile, kilo verme süreci için ideal bir aperitiftir.
Badem: Badem, en iyi protein kaynaklarından biridir; 30 gram başına yaklaşık 6 gram protein içerir. Kilo vermek istiyorsanız, badem tüketmek amacınıza ulaşmanızda size yardımcı olabilir.
Antepfıstığı: Kuru kavrulmuş antep fıstığı, 30 gram başına neredeyse 6.05 gram protein içerir. Ayrıca yemeden önce kabuklarını ayırmanız gerektiğinden, kalori yakımına da yardımcı olabilir!
Ceviz ve fındık gibi diğer kuruyemişler de protein bakımından çok zenginlerdir.

En azindan canimi yakmiyorlar :(
Bir kac gun cerezle idare edecem aksam corbadan yiyebilirsem burada paylasirim :KK43:

Back