• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kızlar tartı bildirmedim ama yine de günümü özetleyeyim. Bir yerden başlamış olayım.

MENÜ

Sabah: sirkeli su, sade kahve

12.00: yarım porsiyon tavuklu bezelye yemeği

14.00: bir ayva, yarım dilim tam buğday ekmeği

16.40: İki haşlanmış yumurtalı, z.yağlı salata

17.00'de kapattım.

Su bir litre, yatana kadar daha içerim.

20 dk dışarıda yürüyüş.

Hah size hergun tartılmayin diyorum boşa değil insanın morali bozuluyor bu sefer de yemek yemek istiyorsun yapmayın kuzum etmeyin kuzum 🤗
Ay kaptanım ağzım açık kaldı bu yorumuna aynı bıraktığım emojideki gibi 😂
Nerden bildin. O kadar uğraşıyorum karnım resmen gruurulduyordu dün akşam mesela. Dedim başlarım ben böyle işe. Bugün free free takıldım öyle 😂
Allah'tan (yani her şeyde hayır var işte) diş çektirdim öğleden sonra. Yemeğe devam edemedim o yüzden 😂😂
Nasi biliyorsun insan psikolojisini

Kuzum geldim kafamı toparlayamıyorum , çok sinirli ve gerginim. Sanki bütün şehir üzerimde oturuyor ruhum daraldı.Dün oğlum okul çıkışı su çukuruna girmiş hemen hasta oldu gece.Yine gece ateş nöbetindeydim.. Kız çok şükür daha dirayetli ama oğlumun ateşli hastalık geçirmemesi lazım o hasta olunca çok korkuyorum .
Son 2 gün tartıya en azından sabit çıkmam lazım dünden beri kaçamak yapmadım. Akşam menüleri yazicam .💞🌺
Geçmiş olsun canım, üzerine titriyoruz çocuklarin ama işte oluyor bazen. Acil şifalar

Kızlar tartı bildirmedim ama yine de günümü özetleyeyim. Bir yerden başlamış olayım.

MENÜ

Sabah: sirkeli su, sade kahve

12.00: yarım porsiyon tavuklu bezelye yemeği

14.00: bir ayva, yarım dilim tam buğday ekmeği

16.40: İki haşlanmış yumurtalı, z.yağlı salata

17.00'de kapattım.

Su bir litre, yatana kadar daha içerim.

20 dk dışarıda yürüyüş.
Selam güzel menü olmuş. İlk defa görüyorum canım seni. Yeni misin grupta

Kızlar grubun geneli mentali çok kötü görüyorum . Aslan dolunayı varmış. Burçlarınız ne ola ki kesin etkileniyorsunuz🤭
Ayyy sormaa bu hafta bi yaprak dökümü, birşeyler var kesin 😬
Bugünkü menumu yazım biraz geç kapattım günü

Sabah
Lor lu omlet
1 dilim tb ekmeği
Yeşillik biber
3 zeytin

Ogle
Yesil mercimekli salata

Ara
1 elma

Akşam
Firinda tavuk ve 2 parça fırın patates yağsız
Salata koz biber

Su 3lt
20 dk leslie
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 bluegreeneyes bluegreeneyes
Canım 20 dakika Leslie ile mi bu kadar adım sayın oluyor yoksa extra yürüyüş yapıyor musun? Ben 1 saat spor yapıyorum toplamda bazen 10000 bile olmuyor.
Boğa akrep kova aslan etkileniyormus dolunayda 🤣🤣

Amaaan hiç sorma kizz🤣🤣
Eee ben yayım bana ne oluyo acaba 😂😂 2 gündür daha iyi hissediyorum ama öncesi fenaydı.
Nerden bildin. O kadar uğraşıyorum karnım resmen gruurulduyordu dün akşam mesela. Dedim başlarım ben böyle işe. Bugün free free takıldım öyle 😂
Allah'tan (yani her şeyde hayır var işte) diş çektirdim öğleden sonra. Yemeğe devam edemedim o yüzden 😂😂
Tartıya az kaldı canım, dikkat et yoksa o gün daha da bozulacak moralimiz. Ben de bu hafta yarım kilo bile versem yeter diyorum ama bakalım. Tartıya çıkma artık Cumartesiye kadar. 🥰🥰

sabah 09.30
hindi fümeli dil peynirli dukan tost, 3 zeytin, domates, kapya biber

ara 13.00
2 tuzlu, 1 tatlı kuru pasta

öğlen 14.30
100 gr tavuk, salata

ara 15.30
2 kuru kayısı

akşam 19.30
2 kepçe düğün çorbası, 8 yk ıspanak yemeği, 2 yk yoğurt, taze soğan, 1 dilim ekmek kadar pide

ara 21.30
1 meyveli activia yoğurt, 1/2 çb ay çekirdeği

1,5 lt su

12.000 adım bluegreeneyes bluegreeneyes Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa

Ayyy sormaa bu hafta bi yaprak dökümü, birşeyler var kesin 😬

Canım 20 dakika Leslie ile mi bu kadar adım sayın oluyor yoksa extra yürüyüş yapıyor musun? Ben 1 saat spor yapıyorum toplamda bazen 10000 bile olmuyor.

Eee ben yayım bana ne oluyo acaba 😂😂 2 gündür daha iyi hissediyorum ama öncesi fenaydı.

Tartıya az kaldı canım, dikkat et yoksa o gün daha da bozulacak moralimiz. Ben de bu hafta yarım kilo bile versem yeter diyorum ama bakalım. Tartıya çıkma artık Cumartesiye kadar. 🥰🥰
Valla spor yapmadığım da bile oluyor canım da 29 dk çık yapabiliyorum sadece diyelim . İkiz bebeklerim var akşama kadar totomun üstüne oturamıyorum doğru düzgün. O yüzden bu adımlar yoksa eskiden benim de yürüyüş e gitmediğim zaman 10000 olmazdı

Cok iyi bilirim ne demişler kişi kendinden bilir işi 🤣 çünkü bende öyleyim kuzum o yüzden tartilmiyorum artık insanı kötü etkiliyor bazen verdiğimi görünce bile hah veriyorum nasılsa diyip bile yiyebiliyorum

Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa P Purple58

Bugün biraz dagittogim sonradan aklımın başına geldiği bir gün oldu

10.00 kahvaltı yumurta beyaz peynir salatalık yarım dilim ekmek

11:30-13:30 arasında:
Türk hahvesi, muz, meyve ve kuruyemişten yapilmiş bar
İki avuç fıstık, 3 biber, 5 - 6 köfte
Yarım kase pudding, bir havuç

Bugün baya yürüdüm. İnşallah kaçamaklari yakmişimdir. Menume yirum yapmasanız daha iyi kızlar. Biliyorum olmadığını, sabah moralim bozuktu. Dişciye de aç gitmek istemedim. En azından günü epey erken kapattım ama hala tokum 😂

Eklentiler

• 1000166860.webp
    1000166860.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 3
Ben de yazayım menümü. Bebek görmeye gittik orda 2-3 çubuk kraker yedim ama yazmadım listeye.
13.02.2025
Kahvaltı YOK
Ara Öğün 15.00
1 ayva
Akşam yemeği 19.00
1 tabak ıspanak yemeği, 3-4 çatal spagetti yoğurtlu, mor lahana ve turp
6876 adım
Ellssa Ellssa bluegreeneyes bluegreeneyes P Purple58

Bugünkü menüm (13.02.2025)

Sabah(10.00)
2 dilim tb 🍞
5 mini mozarella topçuk
7 zeytin
4 çeri 🍅
Minnak bir parça beyaz peynir

Ara (14.00)
Hindistan cevizi cipsi( kurusu aslında)

Akşam(17.00)
3 kaşık bulgur pilavı
Fırında bezelye,havuc,patates ve köfteli yemekten 1 tabak
Cacık

Su: 2 lt yakın
Spor: 9920 adım
Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa bluegreeneyes bluegreeneyes
1000103560.jpg

Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa P Purple58

Bugün biraz dagittogim sonradan aklımın başına geldiği bir gün oldu

10.00 kahvaltı yumurta beyaz peynir salatalık yarım dilim ekmek

11:30-13:30 arasında:
Türk hahvesi, muz, meyve ve kuruyemişten yapilmiş bar
İki avuç fıstık, 3 biber, 5 - 6 köfte
Yarım kase pudding, bir havuç

Bugün baya yürüdüm. İnşallah kaçamaklari yakmişimdir. Menume yirum yapmasanız daha iyi kızlar. Biliyorum olmadığını, sabah moralim bozuktu. Dişciye de aç gitmek istemedim. En azından günü epey erken kapattım ama hala tokum 😂
Kacamaklardan sonra bise yiyememissin zaten canım gitmiştir inşallah yediklerin de
Ben de yazayım menümü. Bebek görmeye gittik orda 2-3 çubuk kraker yedim ama yazmadım listeye.
13.02.2025
Kahvaltı YOK
Ara Öğün 15.00
1 ayva
Akşam yemeği 19.00
1 tabak ıspanak yemeği, 3-4 çatal spagetti yoğurtlu, mor lahana ve turp
6876 adım
Ellssa Ellssa bluegreeneyes bluegreeneyes P Purple58
Afiyet olsun canım

Dün ki menü
Sabah kefir
Öğlen salata (midem kötüydü)