Yok yok eski tecrübemden dolayi biliyorum insan sıkılıyor yaa haklısın yani benim de o evrem gelecekAy anlama canım sen bari rayından çıkma

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yok eski tecrübemden dolayi biliyorum insan sıkılıyor yaa haklısın yani benim de o evrem gelecekAy anlama canım sen bari rayından çıkma
Ay kaptanım ağzım açık kaldı bu yorumuna aynı bıraktığım emojideki gibiHah size hergun tartılmayin diyorum boşa değil insanın morali bozuluyor bu sefer de yemek yemek istiyorsun yapmayın kuzum etmeyin kuzum![]()
Ay yumurtali tarifleri hiç sevmem ama bu çok güzel olmuş ya joucum. Yapicam üşenmediğim bi gün.
Geçmiş olsun canım, üzerine titriyoruz çocuklarin ama işte oluyor bazen. Acil şifalarKuzum geldim kafamı toparlayamıyorum , çok sinirli ve gerginim. Sanki bütün şehir üzerimde oturuyor ruhum daraldı.Dün oğlum okul çıkışı su çukuruna girmiş hemen hasta oldu gece.Yine gece ateş nöbetindeydim.. Kız çok şükür daha dirayetli ama oğlumun ateşli hastalık geçirmemesi lazım o hasta olunca çok korkuyorum .
Son 2 gün tartıya en azından sabit çıkmam lazım dünden beri kaçamak yapmadım. Akşam menüleri yazicam .![]()
Selam güzel menü olmuş. İlk defa görüyorum canım seni. Yeni misin gruptaKızlar tartı bildirmedim ama yine de günümü özetleyeyim. Bir yerden başlamış olayım.
MENÜ
Sabah: sirkeli su, sade kahve
12.00: yarım porsiyon tavuklu bezelye yemeği
14.00: bir ayva, yarım dilim tam buğday ekmeği
16.40: İki haşlanmış yumurtalı, z.yağlı salata
17.00'de kapattım.
Su bir litre, yatana kadar daha içerim.
20 dk dışarıda yürüyüş.
Hatta mor lahana tursusuyla çokgüzel oldu tavsiye ederimm kekik pulbiber tuz kimyon attım bideAy yumurtali tarifleri hiç sevmem ama bu çok güzel olmuş ya joucum. Yapicam üşenmediğim bi gün.
Ellerine sağlık
Ayyy sormaa bu hafta bi yaprak dökümü, birşeyler var kesinKızlar grubun geneli mentali çok kötü görüyorum . Aslan dolunayı varmış. Burçlarınız ne ola ki kesin etkileniyorsunuz![]()
Canım 20 dakika Leslie ile mi bu kadar adım sayın oluyor yoksa extra yürüyüş yapıyor musun? Ben 1 saat spor yapıyorum toplamda bazen 10000 bile olmuyor.Bugünkü menumu yazım biraz geç kapattım günü
Sabah
Lor lu omlet
1 dilim tb ekmeği
Yeşillik biber
3 zeytin
Ogle
Yesil mercimekli salata
Ara
1 elma
Akşam
Firinda tavuk ve 2 parça fırın patates yağsız
Salata koz biber
Su 3lt
20 dk leslie
Ellssa
Boncuk2307
bluegreeneyes
Eee ben yayım bana ne oluyo acabaBoğa akrep kova aslan etkileniyormus dolunayda
Amaaan hiç sorma kizz![]()
Tartıya az kaldı canım, dikkat et yoksa o gün daha da bozulacak moralimiz. Ben de bu hafta yarım kilo bile versem yeter diyorum ama bakalım. Tartıya çıkma artık Cumartesiye kadar.Ay kaptanım ağzım açık kaldı bu yorumuna aynı bıraktığım emojideki gibi
Nerden bildin. O kadar uğraşıyorum karnım resmen gruurulduyordu dün akşam mesela. Dedim başlarım ben böyle işe. Bugün free free takıldım öyle
Allah'tan (yani her şeyde hayır var işte) diş çektirdim öğleden sonra. Yemeğe devam edemedim o yüzden
Nasi biliyorsun insan psikolojisini
Valla spor yapmadığım da bile oluyor canım da 29 dk çık yapabiliyorum sadece diyelim . İkiz bebeklerim var akşama kadar totomun üstüne oturamıyorum doğru düzgün. O yüzden bu adımlar yoksa eskiden benim de yürüyüş e gitmediğim zaman 10000 olmazdıAyyy sormaa bu hafta bi yaprak dökümü, birşeyler var kesin
Canım 20 dakika Leslie ile mi bu kadar adım sayın oluyor yoksa extra yürüyüş yapıyor musun? Ben 1 saat spor yapıyorum toplamda bazen 10000 bile olmuyor.
Eee ben yayım bana ne oluyo acaba2 gündür daha iyi hissediyorum ama öncesi fenaydı.
Tartıya az kaldı canım, dikkat et yoksa o gün daha da bozulacak moralimiz. Ben de bu hafta yarım kilo bile versem yeter diyorum ama bakalım. Tartıya çıkma artık Cumartesiye kadar.![]()
Cok iyi bilirim ne demişler kişi kendinden bilir işiAy kaptanım ağzım açık kaldı bu yorumuna aynı bıraktığım emojideki gibi
Nerden bildin. O kadar uğraşıyorum karnım resmen gruurulduyordu dün akşam mesela. Dedim başlarım ben böyle işe. Bugün free free takıldım öyle
Allah'tan (yani her şeyde hayır var işte) diş çektirdim öğleden sonra. Yemeğe devam edemedim o yüzden
Nasi biliyorsun insan psikolojisini
Olayı yalnıs anlamışsın ben gibi aynı hatayi bende yapıyorum aslında canımız istediği şeyden ölçülü yersek hiç bir şey olmazAhhh canım beni zaten o ödül günleri mahvediyor. Bir türlü toparlayamıyorum. İnsan gibi yemeği öğrenmem lazim![]()
Kacamaklardan sonra bise yiyememissin zaten canım gitmiştir inşallah yediklerin deBoncuk2307
Ellssa P Purple58
Bugün biraz dagittogim sonradan aklımın başına geldiği bir gün oldu
10.00 kahvaltı yumurta beyaz peynir salatalık yarım dilim ekmek
11:30-13:30 arasında:
Türk hahvesi, muz, meyve ve kuruyemişten yapilmiş bar
İki avuç fıstık, 3 biber, 5 - 6 köfte
Yarım kase pudding, bir havuç
Bugün baya yürüdüm. İnşallah kaçamaklari yakmişimdir. Menume yirum yapmasanız daha iyi kızlar. Biliyorum olmadığını, sabah moralim bozuktu. Dişciye de aç gitmek istemedim. En azından günü epey erken kapattım ama hala tokum![]()
Afiyet olsun canımBen de yazayım menümü. Bebek görmeye gittik orda 2-3 çubuk kraker yedim ama yazmadım listeye.
13.02.2025
Kahvaltı YOK
Ara Öğün 15.00
1 ayva
Akşam yemeği 19.00
1 tabak ıspanak yemeği, 3-4 çatal spagetti yoğurtlu, mor lahana ve turp
6876 adım
Ellssa
bluegreeneyes P Purple58