ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Amaaan ben oğlan istemem kız olsun 6 ay kınası yaparım :)) 2 tane var zaten evde bir ben kedi bile erkek yahu :))
O da olur, kına organizasyonu da iyidir :))
Bende 2 kız var ama 6 ay içinde 6 yaş içinde kınaya geç kaldım sanırım

Mevhibe ben zaten senin için birşey söylemedim canım. Paylaştığın linke yorum yaptım ki böyle bir diyet makalesinin ortada dolaşması bile yanlış. Insanları yanlış yönlendirip kısa vadede çok kilo verdirmeyi vaadediyorlar.
Yazarken dikkat ettiysen listeyi eleştirdim.
Ayrıca saatleri bu şekilde uygulamak istiyorsan İF diyetini araştır, senin için daha uygun dedim.
Burada birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz, yazdıklarımı yanlış anlama tatlım Amacımız fikirlerimizi ve bildiklerimizi paylaşmak

Kizlar slm cok yoğun bir gündü
15 subat menüyü vereyim

Sabah

Ikı yumurta
1 ayva
Yeşilçay

Öğle

Iki dilim ekmek
Karnibahar
Yogurt
Sütlü türk kahvesi bir kupa

Aksam

Iki yumurta
Salata
Sütlü türk kahvesi bir kupa

Galiba leslie yapamayacagim hiç halim yok adet olmaya başladım

Tesekkur ederim kuzum. Allahtan cok sıkı bir diyet uygulamamisim kilo vermeye calisirken yoksa bebecik beslenecek kaynak bulamayacakti:)) Cubuk krakeri mevhibe de onerdi ama ilk ay cok yemistim o yuzden heralde o da midemi bulandirir gibi oldu zaten onceden de cok sevmezdim. Bana da senin gibi yesil elma iyi geliyor. Su aralar annem yanimda ben yemek yapamiyorum koku icimi kaldiriyor diye. Sagolsun o yapiyor, ne yaparsa yiyorum ayirt etmiyorum ama yedigim kalmiyor midemde bazen hemen, bazen yarim saat icinde atiyorum geri. Yazik annem artik diyor ben bosuna yemek yapiyorum:))

Iyi geceler kizlar,

Sanirim bademciklerim sisti. Atesim var. Latte bile istemiyor canim. O kadar kotuyum yani.

Aldigim hazir sebzeli noodle i yedim cunku hazirlayacak halim yoktu.

Aksama bir de portakal yerim. Ekinezya cayi aldim . Onu icerim.

Meditasyon ve leslie yi zorla yapacagim. Yarin raporu bildiririm.

Bugun 11 dk yapiyoruz kizlar meditasyonu . Yarin da 13:40 13 dk 40 sn yapiyoruz. MIhtar

Beni yormayin lutfen ve burayi bos birakmayin.

Pazara kadar iyilesmezsem hastaneye gidecegim.

Geçmiş olsun rakibem

Bademciktsnnefret ederim

Geçmiş olsun en kısa zamanda toparlarsın inş, canın istemiyor ama latte iç iyi gelir

Amaan iyi bilirim o kokuları, buzdolabının içi berbat kokardı, mutfağa giremezdim ben hiç, hatta geçenlerde yemek yaparken benzer bir koku geldi burnuma, bir an hamile miyim acaba diye düşündüm :))
En azından yiyebiliyormuşsun, o zaman yeşil elmaya devam :))
ama az kalmış zaten, 12.haftaya gelmişsin, devamını daha rahat atlatırsın inşaallah canım..

15 şubat menüm kokulusabun

Sabah
Kahvaltı etmedim

11gibi
2yk sirke
1bardak ılık limonlu su

Öğlen 12.30
1 kase çorba
Biraz kefir

Ara
Limonlu yeşilçay

Akşam 19.30
1 kase çorba
2 yk zeytinyaglı pırasa
1 yk bulgur pilavı
1 tavuk yağsız
Biraz yoğurt
Yarım bardak da kola zero

Gün içinde detox suyu 1litre

Kahvaltı sevmem düzene sokmak için yapıyorum ama bugün canım istemedi
Akşam yemeğim de kalabalık duruyor ama 1 2 kaşık yedim az az cok çeşit

Geçmiş olsun, meyve yemediğinden vitaminsiz de kalmış olabilirsin. Bir süre az da olsa meyve ye ki c vitamini alasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…