• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kabak detoksu yapabilirsin canm detoks suyu hazırla yanına al ü😘
Kabak detoksu için de çorba veya yoğurtlu hangisini yapmak istersen kavanozla evden çıkarken al yanına akşamdan hazır et 🥰 yanında hazır olunca daha rahat edersin ayrıca akşam eve gelince zaten yorgunken yemek hazırla et derken daha da yorulursun ama en azından kendi yiyeceğini düşünme çabasına düşmezsin
Ayy bana da hatırlatma oldu. Patates soyucağı ile kabak soyar zeytinyağında bir döndürür, yanında da yoğurtla yerdim eskiden bi aralar. Hep unutmuşum sağlıklı öğünleri. Bir de üstüne pul biber filan 🤩
Acı seven var mı icinizde kızlar? Trakyalı çıkmadı bari acisever çıksın 😂🤣😂

ya yılların bağımlılıkları, insan kolay bırakamıyor illaki arıyor vücut. arada tatmin etmek lazım. zaten aslında sürekli sağlıklı beslenen insanların günlük aldıkları kalorinin belli bir kısmını basit şekerden almasına ok diyor sporcular sanki, arke arke kaptanım afiyet bal şeker olsun :D
Teşekkür ederim canım :KK68:
Bunu daha önce diyetisyenim de söylemişti. Reglin duzenliyse büyük avantaj çünkü 1 hafta öncesinden yağ yakımı hızlanıyor diyordu. Ben bu hafta biraz daha dikkat edeyim.

Evett bana su demeyin kaptanım 🙈 bugün kursta hem sıvı öğün yaptım arada da kahve içtim biraz da su içince tuvaletten çıkamadım. Arkadaşım da ne oluyo sana daha yeni gitmemis miydin diyo 😂

Bana bunlarla gelin yaaa 😄😄😄
Kendime su konusunda sıkıntılı olanın sen olduğunu hatırlatıyordum orada :KK70:İnşallah oralarda da güzel bir doktor bulup bu işe çözüm bulabilirsin canım.
Evet ben de öyle düşündüm bugün akşam öğünü erken ama sağlam yedim canım. Tokum şu an çok şükür 😄
Afiyetler olsun canım.
Aman dikkat canim

Ödem suyu dediğin ne arke'cim?

14:30 dakiler tam benim keyif öğünlerim gibi 😂 senden iyi kahve arkadaşı olur

Ankara'da yüzme havuzu yakındı. Çocuklari kaydettirmistim kendim cesaret edemedim ama yüzme içimde kaldı. Sen hangi sehirdesin canım?
Ödem suyunu diyetisyenim listede veriyor canım. 1 litre sıcak suyun içine 1 bardak demlenmiş yeşil çay, 2 kurutulmuş kuşburnu, 2 adet karanfil, 2 dilim limon ekleniyor. Gün boyunca saat başı birer bardak içiliyor. Tansiyon problemi olanlar için uygun değil. Ben sabah yapıp soğumuş halini gün boyu tüketiyorum.

Ben yağı pek azaltmadım normalde de yemekleri az yağlı salatalar genelde yağsız yapıyordum aynı devam ediyoruz

Cumartesi tablo coşacak gibi ben salı tartısına göre çooook çok eksiye indim bile 💃
Vayyyy kaptanım demek öyle haa, o zaman ben kendimden bahsetmiyim hiç :KK70:

Afiyet olsun canım salı biraz az geçmiş sabah daha doyurucu kahvaltı olsa daha iyi olurmuş nedense benim gözüm bol sebze arıyor menülerde 😘 bir de menülerde Ellssa Ellssa ve Boncuk2307 Boncuk2307 kaptanlarımızı etiketlersen iyi olur listeleri onlar hazırlıyor 😉

Canım etiketi unutmuşum 🤭. Akşam mantı var diye az yedim ceza niyetine 🤭💞

Yavru kuş nasıl oldu canım toparladı mi biraz daha♥️
Teşekkür ederim abla biraz daha iyi diğerlerinden uzak tutmaya çalışıyoruz onlarda normalde çok yaklaşmazlar şimdi biz diyoruz ya daha tatlı geliyor çocuğun dibinden ayrılmıyorlar diğerlerine geçmeden geçirmemiz lazım süreci

Ayy bana da hatırlatma oldu. Patates soyucağı ile kabak soyar zeytinyağında bir döndürür, yanında da yoğurtla yerdim eskiden bi aralar. Hep unutmuşum sağlıklı öğünleri. Bir de üstüne pul biber filan 🤩
Ben acıyı çok severim canım, nerdeyse her öğüne ekliyorum.

22 Ocak Çarşamba menüsü

09.00 sade Türk kahvesi

12.00 öğle
4-5 kaşık etli patates yemeği (birkaç küp patates ve havuç yedim), 1 kase domates çorbası.

12.30 ara (canım tatlı çekti, yemekle doymadım)
Fellas şekersiz kuruyemişli bar.

17.30 akşam
1 sıkım çiğ köfte (evdekilere yaptım tadına baktım)

20.00 ara
1 muz

Su 1.5 lt
Spor 6508 adım

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 bluegreeneyes bluegreeneyes
Afiyet olsun kaptanım 🤍💙

Teşekkür ederim abla biraz daha iyi diğerlerinden uzak tutmaya çalışıyoruz onlarda normalde çok yaklaşmazlar şimdi biz diyoruz ya daha tatlı geliyor çocuğun dibinden ayrılmıyorlar diğerlerine geçmeden geçirmemiz lazım süreci
Ayy evet uzak dur dedikçe yapışır 😅

Güzel oluyor benim büyük oğlan da ortakçı çikiyor genelde 🤤 acı severim ama çok yiyemiyorum

İyi akşamlar 🌸🙏🏻❤️
arke arke Boncuk2307 Boncuk2307

22 Ocak gün kapanış
11.00 de kahvaltı
1 yumurta
Peynir
6 zeytin
1 domates
2 ceviz

13.30 da kahve +su

14.30 1dilim ispanaklı gözleme

16.00 1 kase çorba
80 gr haslanmis tavuk

19.00 limonlu mevsim salatasi
3 zeytin

2.5 lt su
4000 adım.
Afiyet olsun canım çok güzel menü.
Merhaba
Bugünün öğünü

12:00
Kaşarlı omlet
1 avuç yaban Mersini
1 salatalık
1/2 avokado

Ara
Kahve 2 parça bitter

Akşam
1 kefir bardak
1/4 muz
1 avuç yaban mersini

arke arke Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa
Afiyet olsun canım çok güzel.
bugünkü menüm:

8.00 2 dilim köy ekmeği, 3 hindi füme, 1 tk labne, 3 siyah zeytin ve 1 yumurta ile sandviç+yeşil çay
13.00 fırında karışık sebze (mantar, kereviz, brüksel lahanası+soya sosu) ve yeşil mercimek köftesi, turşu, salata
15.30 badem sütü, muz, 10 badem
18.30 1 kase kuru fasulye, 1 tabak bulgur pilavı, turşu, salata

6600 adım
2.5 lt su
Afiyet olsun canım akşam pilavı daha az yiyebilirdin, ayrıca yediğin birçok şey ödem yapıcı yiyecekler. Bu son iki günü bu yiyeceklerden uzak durarak geçirirsen daha iyi olur.
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 arke arke

Bugünkü menüm

Sabah
1yk yulaf, 1tk chia tohumu , 1 tk keten tohumu, yarım muz, yarım bardak süt ile bızzzt

Ara öğün: 1 muz, 4 ceviz, birkaç tane kuru üzüm

Akşam: 1.5 tabak kıymalı karnabahar yemeği

Su: 1.5 lt
Spor: 9000 adım

Bugün açlık açısından çok zor bir gündü. Fil günleri diyorum ben bunlara senelerdir oluyor regl zamanı. Ne yesem asla doymuyorum ve sürekli olarak şiddetli açlık hissediyorum. Çok cebelleştim kendimle.
Afiyet olsun canım, çok güzel menü. Acıkman da çok normal çünkü mideyi tıka basa doldurmayan yiyecekler ayrıca regl olmak aç olmak için büyük bir neden.
22 ocak menü
09.00 1 fincan hindistan cevizi yağlı kahve
10.45 2 haşlanmış yumurta 2 dilim peynir
13.30 1 kase ananaslı cacık
15.30 2 tane küçük zeytinyağlı sarma 1 tane mercimek köftesi (ara öğündeki badem ve süt yerine yedim)
18.30 1 kase ananaslı cacık
3 litre su 12.400 adım
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 arke arke Eki Görüntüle 3541503
Afiyet olsun kaptanım, menün de adımların da çok güzel.
Iyi aksamlar
2 gunluk menumu uaziyorum
21 ocak sali
13.00
2 yumurtadan omlet
2 wasa
Yesillik
1dlm peynir
7 zeytin

18.30
1 tabak eristeli yesil mercimek yemegi
2yk pancar salatasi
9.500 adim
Ayriyetten 50 dk eliptik biisklet

22 ocak carsamba
10.30
2yk patatesli omlet

15.30
1 Servis kasigi kisir bol yesillili
1 sigara boregi

19.00
1 tane profiterol
5 bin adim
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 arke arke
Afiyet olsun canım ilk gün güzel olmuş, ikinci günün akşamı bir tık sıkıntılı.
Günaydın 😍
Dün yazmayı unuttum yorgunlukta vardı
Dün ki menü
Sabah 1 yumurta marul petnir 3 zeytin
Öğlen tost marul
Akşam brokoli salatası tavuk döner
Su 1.5 lt
Spor 5800
Afiyet olsun canım, suyu biraz artırsan güzel olur.
Menü yazayım şimdiden 🤪
Sabah 1 yumurtalı menemen
Öğlen tavuk salata
Akşam bir çeşit çorba olacak ama bakalım 🙄
Su az oldu şimdilik
arke arke bluegreeneyes bluegreeneyes Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Afiyet olsun canım, güzel plan.

Back