• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 P Purple58

12 Şubat menü
Sabah 10.30
Bir yumurta, 6 zeytin çavdarlı ekmek gibi birşey (tam ekmek diyemem sağlıklı beslenme şeysi)
13.00 kendi yaptığım yulaf yoğurt yumurta Chia tohumundan krep gibi şeyin arasında peynir maydanoz bir muz bir mandalina
16:00 biraz tavuk eti, bir yumurta ve çavdarlı galeta

Adım sayim eklemeyi unuttum demin boncuk kaptanım Boncuk2307 Boncuk2307

Eklentiler

• 1000166727.webp
    1000166727.webp
    16 KB · Görüntüleme: 3
Bugünkü menumu yazım biraz geç kapattım günü

Sabah
Lor lu omlet
1 dilim tb ekmeği
Yeşillik biber
3 zeytin

Ogle
Yesil mercimekli salata

Ara
1 elma

Akşam
Firinda tavuk ve 2 parça fırın patates yağsız
Salata koz biber

Su 3lt
20 dk leslie
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 bluegreeneyes bluegreeneyes
Afiyet olsun canm🤍
Çok kötü bir gün oldu umarım artı olmadan gelebilirim 63 te kalsamda yeterli olucaktir
Regl oldum

Sabah iki tb ekmek tem sucuklu tost bir salatalık bir dometez

Akşam bir tabak fellah köfte bir tabak salata
Sonra 3 küçük kofret ve iki dilim pasta 😟 krize girdim
Boncuk2307 Boncuk2307
bluegreeneyes bluegreeneyes
Ellssa Ellssa
Su 1.5 litre sadece
Olur canm arada öyle sıkma canını afiyet olsun🤍 yarın toparlarsın 😘
bluegreeneyes bluegreeneyes Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

sabah 09.20
4 yk yoğurt, 4 yk yulaf ezmesi, 1 tk şekersiz fıstık ezmesi, 1/2 elma, tarçın

öğlen 12.20
3 köfte, salata

ara 15.00-16.30
1,5 salatalık, 18 kuruyemiş

akşam 19.00
2 kepçe tarhana çorbası, 7-8 yk etli kereviz yemeği,, 4 çatal makarna, az salata, 2 yk yoğurt

ara 21.00-21.30 arası
1 çb dan az çekirdek yerim

şimdi çay içiyorum.

1,5 lt su

12.000 adım
Afiyet olsun canm🤍

Afiyet olsun canım sahane

Afiyet olsun canım bende adet döneminde öyle oluyorum yaa öyle bir psikoloji ye giriyorum ki hersey üstüme üstüme geliyormuş gibi hissediyorum kadınlık ne zor 🥲
Benim geliyormuş gibi olmuyor gayet de geliyorlar uzun zamandır böyle olmamıştım yine darlıyorlar beni kime patlayacağım hadi hayırlısı :KK43:
Kızlar grubun geneli mentali çok kötü görüyorum . Aslan dolunayı varmış. Burçlarınız ne ola ki kesin etkileniyorsunuz🤭
Ben de akrebim yükselenim de akrep fena tutuluyorum bu ara belli oldu sebebi. Benim oğlan da aslan burcu o da mı etkilendi acaba bu ara değişik çocuk.

Birşey daha sorayım :)
Su soğuk sıcak farkediyor mu ?

Benim heyheylerin sebebi malum oldu 🤣🤣
Akrebim ben de

Yok fazladan birşey yapamıyorum zaten..
Minikle evde tur atıyoruz akşama kadar :)
sıcak dedigin kaynar su degildir herhalde kız ılık su işte normal nasil su iciyorsan ben geceden dolaba kaldırdım sabaha çıkardım ılıyınca içmeye başladım

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 P Purple58

12 Şubat menü
Sabah 10.30
Bir yumurta, 6 zeytin çavdarlı ekmek gibi birşey (tam ekmek diyemem sağlıklı beslenme şeysi)
13.00 kendi yaptığım yulaf yoğurt yumurta Chia tohumundan krep gibi şeyin arasında peynir maydanoz bir muz bir mandalina
16:00 biraz tavuk eti, bir yumurta ve çavdarlı galeta
Afiyet olsun cicim
Bugün ku menüm sabah
İki yumurta iki dilim TB ekmeği Bir dilim peynir beş zeytin
Öğlen
Karnıbahar üç dört YK bulgur pilavı yoğurt
Akşam
Yeşil fasulye salata
Su2 lt
Ellssa Ellssa
P Purple58
Afiyet olsun canım

Ben aslan burcuyum ne gibi etkileri var acaba 🥴
Hey heyler geliyormuş gibi oluyormuş yanına yaklasilmiyormus her dediğine He denlemeliymis o derece 🤭

Selam kızlar. Nasılsınız. Şöyle bir bakınıyordum aktif diyet gruplarına. Hala aktif gruplar olduğunu görmek çok güzel :KK200:

Ben de bir süredir dikkat ediyorum ama bir hafta önce ciddi bir başlangıç yaptım. Motivasyonuma motivasyon katmak için de yazayım dedim. :)

Selam kızlar. Nasılsınız. Şöyle bir bakınıyordum aktif diyet gruplarına. Hala aktif gruplar olduğunu görmek çok güzel :KK200:

Ben de bir süredir dikkat ediyorum ama bir hafta önce ciddi bir başlangıç yaptım. Motivasyonuma motivasyon katmak için de yazayım dedim. :)
Çok iyi yapmışsınız hoşgeldiniz. Aktif olarak bizimle olacak mısınız acaba :oops:

Çok iyi yapmışsınız hoşgeldiniz. Aktif olarak bizimle olacak mısınız acaba :oops:
Teşekkür ederim, Hoş Buldum :) Yani aslında aktif olmak istiyorum ama bu ara tartılmak istemiyorum. Aktif katılım için tartı bildirme şartı olduğu için şimdilik şöyle kenardan kenardan başlayayım. İlk hedefim 17.00'den sonra ağzıma fermuar çekmek :) Şöyle biraz hafiflediğimi hissedeyim tartılacağım inşallah :)

Back
X