- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.241
Haftanın sorusu : Vucutta yakılan yaglar nasıl atılır?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesme kısmı sorun değil de adam öyle bir nazik, öyle bir kibar yemek yapıyor ve yiyor ki, et türü yemek yaparken düşünmemek elde değilEn güzel yeri orası halbuki:)
Neyinden korkuyorsun. Alti ustu bacak kol kesiyor
Pesketaryen olduğum için mutluyum.
Karpuzu çok sevmem kavun ve mandalina tercihim. Bugun mandalina alayım biraz :)
Hannibal izleyen herkes bir gün vejetaryen olacakKesme kısmı sorun değil de adam öyle bir nazik, öyle bir kibar yemek yapıyor ve yiyor ki, et türü yemek yaparken düşünmemek elde değil
İzlediğim gün iştahım kesiliyor
Örtmenim ben cevap verebilir miyimHaftanın sorusu : Vucutta yakılan yaglar nasıl atılır?
Otur sıfırÖrtmenim ben cevap verebilir miyim
"Parçalanan yağlar ter ve idrar gibi seylerle vücuttan atılır" diye biliyorum
Çok şükür ki sakatat sevmiyorumHannibal izleyen herkes bir gün vejetaryen olacak
Sakatat mi kaldı. Kol bacak ne varsa gidiyorÇok şükür ki sakatat sevmiyorum
Sevseydim şimdiye bırakmıştım zaten
Ulen yarısını bilmişim vicdansız, niye sıfır veriyonOtur sıfır
Kısmen doğru ama tamamen doğru değil.
Müdür değil misin arkandan neler diyorlar kimbilirUlen yarısını bilmişim vicdansız, niye sıfır veriyon
Sıfırcı lucky boşuna değilmiş bu nick
Dur o ayrıntıya girme, biliyorum ama bilmezden geliyorumSakatat mi kaldı. Kol bacak ne varsa gidiyor
Durduğun kabahat :)Dur o ayrıntıya girme, biliyorum ama bilmezden geliyorum
yoksa etten nefret edecem yakında, hayır seyretmeyim diyorum ama duramam ben, meraktan çatlarım, illa bitecek o dizi :))
Ooo neler demiyorlardır kiMüdür değil misin arkandan neler diyorlar kimbilir
Yarisi doğru değil ki %15 filan
bende onu dicekyim demiyorumHaftanın sorusu : Vucutta yakılan yaglar nasıl atılır?
canım idrar ile atılıyor o yüzden bol bol su içmek lazımbende onu dicekyim demiyorum
Amaaan ben oğlan istemem kız olsun 6 ay kınası yaparım :)) 2 tane var zaten evde bir ben kedi bile erkek yahu :))Muttapa7555 ben bunu birde düğünüm öncesi zayıf bir şekilde gelinlik giymek için yapmıştım.
Tabi o zamanlar bizim kürkçü dükkanı yoktu, geri gelemedim
Birer oğlan daha mı doğursak, sünnet düğünü yaparuk
Zerdacali yemeyen ben tuketiyirum artik Ekinazya dedin alacam dedim .menulerde yer degistirdin ok dedimBeni dinledigini gordugum zaman bir seyler tavsiye ederim. O zamana kadar iyi geceler.
Geçmiş olsun ilerlemeden önlem al canımGunaydin kizlar.
Bugun bogazim agriyor. Yesil cayla basladim o yuzden. +3 badem + 3 zeytin.
Ahahaha birebir yapmayı beceremeyiz zaten ama ben sıkılıyorum. Uyku basıyor hani yüzünü yere koyup bişeyler yapıyor ya ben ohooo uyku moduna giriyorum:)))
Zaten sonradan pisman oldum canim. Cok yagli geldi midem bulandi.Dışarıda olduğunda hamburger yerine lahmacun seç tabi varsa yada hamburgercilerin salataları ben öyle yapıyorum. Sosunu koymayınca diyet oluyor :)
Aft icin kuru reyhan tavsiye etmisti bana bi doktor. Yaranin oldugu yere bastira bastira yenecek.Iyi geceler nere gittiniz ben gelmistim
Kizlardan stres oldum halsiz oksuruk sesleri kisildi cok uzuluyorum.agzimda alft cikti canim cok kotu aciyor su icirmiyor
Anne cayi diye bir cay onerdiler. İcinde tane kimyon, rezene, anason, muskat, kisnis bi de biseyler daha vardi. Once buradaki tavsiyeleri siradan gecireyim diye simdilik dursun dedim. Ama cemen otu tohumu icmeyim bence kaptaniiim.Kolayima gelme meselesi degil.
Hesaplama isinden cok bildirim yapmama ya da yuklenemiyorsa haber vermemek daha cok sinir eder beni.
Pazar gunu tartisi Carsambayi etkilemez. Yuklemek istemiyorsan zorunda degilsin.
ALL StaR kurkcu dukkani.
Kokusuna ne bakiyorsun , islevine bakacaksin.
Secenek cokk , birer birer soylerim.
Haftanın sorusu : Vucutta yakılan yaglar nasıl atılır?