- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #5.261
Eğer bu linkte yazdığı gibi beslenilirse kilo vermek mümkün değil
A AklinYolu1 listeyi gördün mü, mayonez, margarin, pudingler, kekler havada uçuşmuş
Ayrıca böyle bir diyet 3 haftada 15 kilo verdirmez.
Bu tarz birşey arıyorsan İntermittent fasting diyetini araştır. Uzun vadede sonuç alınan bir diyettir kendisi. Linkteki de if den bahsediyor ama listede sorun var.
İF ye düzenli devam etmek, metabolizmayı alıştırmak önemli. Fakat if de yukarıda yazılanlar gibi öyle herşeyi yiyemezsin. Diyet yaparken nelere dikkat ediyorsan yine devam edeceksin.
Yemekler nerde ben göremedimGunaydin hanimlar
9 da ilik limonlu su oneri A AklinYolu1 dan
12.30 da tulum peynir ekmek 5 zeytin acik cay
14.30 yesil cay
17 da 10 adet findik 1 bardak su
19 da sutlu yesil cay 3 kepekli buskivi
22 de limonlu zencefil
kokulusabun
Agzim yara eski tuz salcali yiyemiyorumYemekler nerde ben göremedim
Az kalori almak kilo vermek demek değildir yakında vücudun kıtlık sinyali vercek ne bi salata ne bi protein hic bisey yok
Doğru unuttum benimde sık sık olur uzunda sürer ama akşama falan biseyler eklemeye çalış cok az listenAgzim yara eski tuz salcali yiyemiyorum
Yedigim gunlerde var canim ben alft iyi olana kadar boyle gider eski yiyemiyorun sabah ilik limonlu suyu 30 dkk icebildimDoğru unuttum benimde sık sık olur uzunda sürer ama akşama falan biseyler eklemeye çalış cok az listen
Abartmış baya o ama dengeli beslenmek mühim tabi 3ogun karbonhidrat tuketmebinde 3ogun protein tuketmeninde anlamı yokYa tam da konu üstüne gelmişim
Bu gün diyet yapan öğretmenlerden biri bana sen kasdan yakarsın o nasıl diyet dedi
..
Yani öğünde mutlaka protein olmalı çorba salata geçiştirme dedi.
ÇOK güçsüz ve halsiz duruyorsun dedi.
Moralim yerlerde anlatamam
Kilo vermiyorsun sen yakında mahvolcalsın dedi bilinçsiz yaptığım için
Yemek yemen şart falan canım çok sıkkın çünkü haklılık payı var menülerime bakım da.
Bugunku menuyumu diyorsun tatlim yiyemiyorum canim agzimda alft var dayanilmiyor limon suyunu bile 30 dkk da bitirdim bas agrisi yapti agrilarSelam kizlar hala okuldayım. İsim biraz uzadı hocayı bekliyorum. Corba aldım onu iciyorum.
Mevhibe senin iyiliğin için diyorum.
Menune baktım ara öğünler yemek değildir.
5 gün yemeğini ye. 2 gun böyle beslenebilirsin. Arkandan kovalamiyorlar.
Bir süre sonra kıtlık moduna girersen hiç kilo veremezsin.
Protein istiyorsan yumurta ve yoğurt yiyeceksin.Bugunku menuyumu diyorsun tatlim yiyemiyorum canim agzimda alft var dayanilmiyor limon suyunu bile 30 dkk da bitirdim bas agrisi yapti agrilarmecbur birsey yiyemicem protein olarak findik yiyorum
Canim yiyemiyorum dilimde altinda cok var dudak iclerinde vucudum yorulunca boyle oluyorum kizlar uyutmadi 2-3 gundur bende tek tek cezerez yiyorum minik oldugu icin disimle ezip su ile gonderiyorumProtein istiyorsan yumurta ve yoğurt yiyeceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?