• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İyiye yordun demek sen, belki tam tersidir kaptanım.
Olumlu düşünelim 😘
Dimi yaa bi de o var ama en azından bağırsaklar güzel çalışıyor :KK70:
Orası güzel 😍💓 canm çekti akşam acı türlü yemek istiyorum 🤤
Afiyet olsun canım çok güzel menü.

Afiyet olsun canım çok güzel.

Afiyet olsun canım akşam pilavı daha az yiyebilirdin, ayrıca yediğin birçok şey ödem yapıcı yiyecekler. Bu son iki günü bu yiyeceklerden uzak durarak geçirirsen daha iyi olur.

Afiyet olsun canım, çok güzel menü. Acıkman da çok normal çünkü mideyi tıka basa doldurmayan yiyecekler ayrıca regl olmak aç olmak için büyük bir neden.

Afiyet olsun kaptanım, menün de adımların da çok güzel.

Afiyet olsun canım ilk gün güzel olmuş, ikinci günün akşamı bir tık sıkıntılı.

Afiyet olsun canım, suyu biraz artırsan güzel olur.

Afiyet olsun canım, güzel plan.
Teşekkür ederim kaptanım 🤍

Teşekkür ederim canım :KK68:

Kendime su konusunda sıkıntılı olanın sen olduğunu hatırlatıyordum orada :KK70:İnşallah oralarda da güzel bir doktor bulup bu işe çözüm bulabilirsin canım.

Afiyetler olsun canım.

Ödem suyunu diyetisyenim listede veriyor canım. 1 litre sıcak suyun içine 1 bardak demlenmiş yeşil çay, 2 kurutulmuş kuşburnu, 2 adet karanfil, 2 dilim limon ekleniyor. Gün boyunca saat başı birer bardak içiliyor. Tansiyon problemi olanlar için uygun değil. Ben sabah yapıp soğumuş halini gün boyu tüketiyorum.
Teşekkürler tarif için. Maden suyuyla yapmak lazım bunu bir de 🤞
en son ahtapot kraker getirmişti bi tanesi :D
Oh my god 😂
Ben acıyı çok severim canım, nerdeyse her öğüne ekliyorum.
Hayatımız tatlı olsun da yemekler acı olsa da olur 😂

Teşekkürler tarif için. Maden suyuyla yapmak lazım bunu bir de 🤞

Oh my god 😂

Hayatımız tatlı olsun da yemekler acı olsa da olur 😂
Maden suyuyla ağır olabilir belki canım bilemiyorum. Maden suyuyla yapılan başka tarifler de vardı, ben daha önce uyguluyordum.

Afiyet olsun canım akşam pilavı daha az yiyebilirdin, ayrıca yediğin birçok şey ödem yapıcı yiyecekler. Bu son iki günü bu yiyeceklerden uzak durarak geçirirsen daha iyi olur.
yani aslında turşu dışında çok ödem tutacak bir şey yemiyorum ki, turşu da bağırsak sağlığı için 2 lokma yiyorum açıkçası. 2 tane doğranmış havuç parçası, bir tane küçük parça lahana kadar mesela. 😔😔😔 pilavı kocam çok güzel yapmıştı normalde okadar yemezdim haklısın

yani aslında turşu dışında çok ödem tutacak bir şey yemiyorum ki, turşu da bağırsak sağlığı için 2 lokma yiyorum açıkçası. 2 tane doğranmış havuç parçası, bir tane küçük parça lahana kadar mesela. 😔😔😔 pilavı kocam çok güzel yapmıştı normalde okadar yemezdim haklısın
lahana, yeşil mercimek, turşu, kuru fasulye, bulgur şişkinlik yapar anlamında söylemiştim aslında canım. Sadece pilav fazlaydı diğerlerini şişkinlik için söyledim, pilavı da kocan yaptıysa yenir tabi. Adamlar bir daha yapmaktan vazgeçmesin diye yenmeyecek şeyleri bile yiyoruz :KK70: :KK70:

lahana, yeşil mercimek, turşu, kuru fasulye, bulgur şişkinlik yapar anlamında söylemiştim aslında canım. Sadece pilav fazlaydı diğerlerini şişkinlik için söyledim, pilavı da kocan yaptıysa yenir tabi. Adamlar bir daha yapmaktan vazgeçmesin diye yenmeyecek şeyleri bile yiyoruz :KK70: :KK70:
anladımm kaptanım🫡 ben bu 2 gün salata yiyim de vücut kendine gelsin 😂😂
ay benim evde yemekleri kocam yapar hep sağolsun🥳🥳

ben haftasonundan hazırlık yapar işini kolaylaştırırım, eşim benden önce gelir hazırlar ben de yemeği yer bulaşıkları yıkarım 😂😂 ama 3 vardiya çalışıyo tabi her günümüz böyle değil
GÜzel bir iş bölümü olmuş bence canım. Tüm hizmeti kadından bekleyen erkeklerden değil şükür ki.

İyi günler 🙏🏻❤️🌸
Gün planı ☀️

Kahvaltı 11.00
1 yumurta
1 dilim.kepek ekmek
1 dilim.peynir
4_5 zeytin
3₺4 YK mevsim salatası

14.00 kahve +su

14.30 1 kase mercimek çorbası

18.30- 19.00
Balık
Limonlu Salata

2.5 lt su
Bol hareket

Araya sıkıştırabilirsem yeşil çay

Listene uygunsan yapıp ye kaptanım, afiyet olsun şimdiden.
Turşu yazacaktım kaptanım klavye kurbanı olmuşum yine 🤣 2 parça yerim muhtemelen yine
Teşekkür ediyorum 🥰🥰

Aslında porsiyonum çok değil ama diyeti bozma düşüncesi beni daha öok rahatsız ediyor
Diyet mantığında olduğumuz için öyle oluyor bence sağlıklı ve dengeli besleniyorum düşüncesi o kadar rahatsız etmez yedikten sonra nasıl besleneceğini bilmek daha iyi oluyor

Turşu yazacaktım kaptanım klavye kurbanı olmuşum yine 🤣 2 parça yerim muhtemelen yine

Diyet mantığında olduğumuz için öyle oluyor bence sağlıklı ve dengeli besleniyorum düşüncesi o kadar rahatsız etmez yedikten sonra nasıl besleneceğini bilmek daha iyi oluyor
Aklıma hiç turşu gelmedi benim :KK70: :KK70: acı biber turşusu muhteşem oluyor off canım çekti. Şimdiden afiyet olsun kaptanım.

Selamlar kizlar nasılsınız gelemiyorum özledim sizi de yoğun geçiyor tatil misafirler filan vardı kaç gündür şimdi de biz amcamlara geldik hemen cocuk lara bakacak birini bulunca kuaföre attım kendimi bende 🤭 öptüm hepinizi

Selamlar kizlar nasılsınız gelemiyorum özledim sizi de yoğun geçiyor tatil misafirler filan vardı kaç gündür şimdi de biz amcamlara geldik hemen cocuk lara bakacak birini bulunca kuaföre attım kendimi bende 🤭 öptüm hepinizi
Ohhh ne güzel yapmışsın. Sonra da bir yerlere gidip otur keyif yap biraz bence.

biz de seni özledikkkkkk hadi tadını çıkar tatilin biz hep burdayız 😂😂
Gül biber turşuşu yapmıştım çok tatlı bir acısı var ki offf offf 👌😊
ay neymiş o öyle ya merak ettim baya bu acıyı 😂😂 ben antakyalıyım samandağ biberini belki duymuşsunuzdur bizim acı yeme seviyesi öyle bişi 😂😂 FitFiliz FitFiliz

Back