Hah size hergun tartılmayin diyorum boşa değil insanın morali bozuluyor bu sefer de yemek yemek istiyorsun yapmayın kuzum etmeyin kuzumGünaydın kızlar. Sabah tartilip moralini bozanlarda ben![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hah size hergun tartılmayin diyorum boşa değil insanın morali bozuluyor bu sefer de yemek yemek istiyorsun yapmayın kuzum etmeyin kuzumGünaydın kızlar. Sabah tartilip moralini bozanlarda ben![]()
Ah canimmm moral bozukluğu nasıl da yansiyor menulerine inşallah yakında toparlarsinMenüm
Sabah kefir
Öğlen adana (sadece eti) yarım kase cacık
Akşam 2 YK tahin pekmez elma portakal
Sem2024 nerdesin canimmm
Menü günü kapatıyorum
Utanıyım bişi yemeyim diye
Sabah kahve
Öğlen
1 dereotlu poaça
1 kurabiye
2 sıkım çiğköfte yeşillikle
Yarına kadar
Maden suyu
Yeşil çay
Kahve
İle günü kapatıyorum
Ellssa
Boncuk2307
Oğlumm.ne bu böyle düzensiz saçmalama yaa sebze türlü birşey tüketMenüm
Sabah kefir
Öğlen adana (sadece eti) yarım kase cacık
Akşam 2 YK tahin pekmez elma portakal
Ah canım yaa çok geçmiş olsun kış böyle geçiyor malesef çocuklar hep hasta Allah şifa versin hepsine hiç hasta olmasalar keşke hiç biri zor geçiyor ama umutluyum havalar düzelsin daha iyi olacağız hep beraber inşallahKuzum geldim kafamı toparlayamıyorum , çok sinirli ve gerginim. Sanki bütün şehir üzerimde oturuyor ruhum daraldı.Dün oğlum okul çıkışı su çukuruna girmiş hemen hasta oldu gece.Yine gece ateş nöbetindeydim.. Kız çok şükür daha dirayetli ama oğlumun ateşli hastalık geçirmemesi lazım o hasta olunca çok korkuyorum .
Son 2 gün tartıya en azından sabit çıkmam lazım dünden beri kaçamak yapmadım. Akşam menüleri yazicam .![]()
Afiyet olsun canım akşama toparlamissinBugünki menüm
Sabah maydanozlu limonlu su
Kahvaltı mantarlı omlet 3 zeytin 1 havuç 1 lokma kepekli tost
Ara kahve cezerye 30 gr
Ara 2 çatal pasta yine‘çocukları dışarı götürdüm
Akşam
1 kase yulaf lapa üstüne 6-7 yaban Mersin’i
Spor 40 dk bisiklet
P Purple58Ellssa
Boncuk2307
Afiyet olsun kuzum bizde de bugün ıspanak yemeği var . Pasta için canını sıkma olur bazen robot değiliz kiKızlar bugünkü menüm
Sabah sirkeli su
Kahvaltı 1domates 1 biber tavada az yağlı 1dilim peynir 1 dilim ekmek
Ara 1 armut
Öğle yesil çay 2 tam ceviz
Akşam 16.00 1 tabak ıspanak yemeği 1 dilim ekmek
Saat 20.00 gibi fındık sütü ile kahve içerim
Su 3litre
Çarşamba menüsü
Sabah 1dilim peynir 1 dilim ekmek domates biber salatalık 3 dal kıvırcık 1 kaşık reçel
Ara 10 badem
Öğle çoban salata az yağlı
Akşam 1 dilim ekmek beyaz peynirli salata
Ara fındık sütü ile hindiba kahvesi
Su 3litre
Salı menüm
Sabah 1 poğaça 1 dilim kaşar 4zeytin çay
Ara 2 kare bitter kahve
Ara 1 elma
Akşam firinda tavuk 1dilim ekmek
Gece sapıttı 1.5 dilim pasta
Ellssa
Boncuk2307 P Purple58
Afiyet olsun canım akşama toparlamissin
Afiyet olsun kuzum bizde de bugün ıspanak yemeği var . Pasta için canını sıkma olur bazen robot değiliz ki
Valla o kadar iyi anlıyorum ki seni kuzum ne diyeceğimi de bilemiyorumŞifa olsun canım. Valla sıkıldım diyetten artık.
Dün evde ortalık 56 ydi benim sayemde dmek doğruymuşAfiyet olsun cicim
Afiyet olsun canım
Hey heyler geliyormuş gibi oluyormuş yanına yaklasilmiyormus her dediğine He denlemeliymis o derece![]()
İşte sikilmamak için arada kendine ödül günü yapabilirsin canımŞifa olsun canım. Valla sıkıldım diyetten artık.
Evet bende içinde regl oldum çünku nasılsa motive de gidiyor dumGünaydın kızlar. Sabah tartilip moralini bozanlarda ben![]()
Valla o kadar iyi anlıyorum ki seni kuzum ne diyeceğimi de bilemiyorum![]()
Ahhh canım beni zaten o ödül günleri mahvediyor. Bir türlü toparlayamıyorum. İnsan gibi yemeği öğrenmem lazimİşte sikilmamak için arada kendine ödül günü yapabilirsin canım![]()