- 29 Nisan 2013
- 22.030
- 116.169
- 798
Cumartesiye 66.90 görsem ya göremez miyim beni en çok zorlayan sosyslleşme modu bugün 1 dilim pasta yedim :/ yemesem ee arkadaşlarla buluşuyorum filan bunu tam oturtamadım ama akşam dikkat ediyorum da böyle de koruma gibi oluyro işte
Pasta meselesi sık sık olmuyorsa sorun değil aslında.. Arada bir hepimizin oluyordur böyle..
Eskiden diyete daha farklı bakıyordum, yani diyetteysem asla şekerli yiyecekler, hamur işi ve s. yememem gerek diye şartlardım kendimi.. Aslında böyle yapınca zor kilo veren biri olarak daha çok kilo veriyordum..
Ama bir süre sonra durum değişiyor, sıkılmaya başlıyorum, kendime birşeyleri yasakladıkca daha çok yeme isteği geliyor..
Şimdi de öyle yapıyorum aslında, en çok yediğim ekmeği, tatlıyı kestim ama bu sefer zorlamicam kendimi, arada canım çekerse çok istersem azıcık yiyebilirim.. Önemli olan yediğim için kendimi kötü hissetmicem, sen de öyle yap, insanız sonuçta, bazen canımız çeker ve yeriz, önemli olan bunu devam ettirmemek..
Arkadaş buluşmasında da farklı birşeyler yiyebilirsin belki, yani daha az kalorili, yedin diye kendini kötü hissetmeyeceğin birşeyler..