• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Cumartesiye 66.90 görsem ya göremez miyim beni en çok zorlayan sosyslleşme modu bugün 1 dilim pasta yedim :/ yemesem ee arkadaşlarla buluşuyorum filan bunu tam oturtamadım ama akşam dikkat ediyorum da böyle de koruma gibi oluyro işte

Pasta meselesi sık sık olmuyorsa sorun değil aslında.. Arada bir hepimizin oluyordur böyle..
Eskiden diyete daha farklı bakıyordum, yani diyetteysem asla şekerli yiyecekler, hamur işi ve s. yememem gerek diye şartlardım kendimi.. Aslında böyle yapınca zor kilo veren biri olarak daha çok kilo veriyordum..
Ama bir süre sonra durum değişiyor, sıkılmaya başlıyorum, kendime birşeyleri yasakladıkca daha çok yeme isteği geliyor..
Şimdi de öyle yapıyorum aslında, en çok yediğim ekmeği, tatlıyı kestim ama bu sefer zorlamicam kendimi, arada canım çekerse çok istersem azıcık yiyebilirim.. Önemli olan yediğim için kendimi kötü hissetmicem, sen de öyle yap, insanız sonuçta, bazen canımız çeker ve yeriz, önemli olan bunu devam ettirmemek..
Arkadaş buluşmasında da farklı birşeyler yiyebilirsin belki, yani daha az kalorili, yedin diye kendini kötü hissetmeyeceğin birşeyler..

Bugünkü menumu yazım biraz geç kapattım günü

Sabah
Lor lu omlet
1 dilim tb ekmeği
Yeşillik biber
3 zeytin

Ogle
Yesil mercimekli salata

Ara
1 elma

Akşam
Firinda tavuk ve 2 parça fırın patates yağsız
Salata koz biber

Su 3lt
20 dk leslie
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 bluegreeneyes bluegreeneyes

Eklentiler

• 20250212_190118.webp
    20250212_190118.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 5
Çok haklısın canım, bünye kilo almaya müsait olunca bu kilolar riskli kilolar, doğuma 95 ile girdim, 2 ayda anca bu kadar toparlaya bildim, sezeryan sonrası uzun süre ödemle uğraştım, o da geçince artık kilo verme zamanı dedim..
İnşaAllah kısa sürede kurtulalım şu kilolardann..
Önemli olan ilk adımı atmak sonuçta
Kızlar grubun geneli mentali çok kötü görüyorum . Aslan dolunayı varmış. Burçlarınız ne ola ki kesin etkileniyorsunuz🤭
Aslanlar gibi diyet spor yapacağımız yerde 😂

Çok kötü bir gün oldu umarım artı olmadan gelebilirim 63 te kalsamda yeterli olucaktir
Regl oldum

Sabah iki tb ekmek tem sucuklu tost bir salatalık bir dometez

Akşam bir tabak fellah köfte bir tabak salata
Sonra 3 küçük kofret ve iki dilim pasta 😟 krize girdim
Boncuk2307 Boncuk2307
bluegreeneyes bluegreeneyes
Ellssa Ellssa
Su 1.5 litre sadece

Pasta meselesi sık sık olmuyorsa sorun değil aslında.. Arada bir hepimizin oluyordur böyle..
Eskiden diyete daha farklı bakıyordum, yani diyetteysem asla şekerli yiyecekler, hamur işi ve s. yememem gerek diye şartlardım kendimi.. Aslında böyle yapınca zor kilo veren biri olarak daha çok kilo veriyordum..
Ama bir süre sonra durum değişiyor, sıkılmaya başlıyorum, kendime birşeyleri yasakladıkca daha çok yeme isteği geliyor..
Şimdi de öyle yapıyorum aslında, en çok yediğim ekmeği, tatlıyı kestim ama bu sefer zorlamicam kendimi, arada canım çekerse çok istersem azıcık yiyebilirim.. Önemli olan yediğim için kendimi kötü hissetmicem, sen de öyle yap, insanız sonuçta, bazen canımız çeker ve yeriz, önemli olan bunu devam ettirmemek..
Arkadaş buluşmasında da farklı birşeyler yiyebilirsin belki, yani daha az kalorili, yedin diye kendini kötü hissetmeyeceğin birşeyler..
İki dilim pasta gofretlerin üzerine güzel bir mesaj okudum :KK16:

bluegreeneyes bluegreeneyes Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

sabah 09.20
4 yk yoğurt, 4 yk yulaf ezmesi, 1 tk şekersiz fıstık ezmesi, 1/2 elma, tarçın

öğlen 12.20
3 köfte, salata

ara 15.00-16.30
1,5 salatalık, 18 kuruyemiş

akşam 19.00
2 kepçe tarhana çorbası, 7-8 yk etli kereviz yemeği,, 4 çatal makarna, az salata, 2 yk yoğurt

ara 21.00-21.30 arası
1 çb dan az çekirdek yerim

şimdi çay içiyorum.

1,5 lt su

12.000 adım

İyi akşamlar..

Menüm

14.00
1 büyük kase şehriyeli çorba

Yemekten az sonra
1 kupa çay
3 ceviz

17.00
2 dilim elma
1 mini havuç

18.00
3 haşlanmış yumurta
1 domates
2 dilim beyaz peynir
Bol yeşillik ve kırmızı turp

Su 3 lt

Boncuk2307 Boncuk2307
Ellssa Ellssa

Spordan mümkünse biraz muaf olmak istiyorum, yürüyüş dışında birşey yapamam zaten, 2 ay önce sezeryan oldum..
Bebeğim bayağı rahatsız, uyku nedir bilmez, çok ağlıyor, o yüzden bütün gün yapışık geziyoruz neredeyse.. dışarı çıkamıyorum pek, evde mümkün oldukca aktifim, ayaktayım sürekli, bugün 15 dk kadar hava almaya çıktım, o kadar yürüyüş yapabildim sadece.. Bir uyku düzeni oluştura bilirsek evde yürürüm, leslie yaparım..
Daha sezeryanın çok yeni canım. Senin koşturman senin sporun olur. Zorlama kendini sakın :KK19:

Kızlar grubun geneli mentali çok kötü görüyorum . Aslan dolunayı varmış. Burçlarınız ne ola ki kesin etkileniyorsunuz🤭
Tam da dolunay etkilemiştir dedim dolunay var diyorlardı.
Boğa akrep kova aslan etkileniyormus dolunayda 🤣🤣

Amaaan hiç sorma kizz🤣🤣
İşte kesin beni dolunay etkilemiş. Ben akrebim ve yoldan çok feci çıktım :oops:

5gün kuzuşum 1günde hemen etki oluyo

Birşey daha sorayım :)
Su soğuk sıcak farkediyor mu ?

Boğa akrep kova aslan etkileniyormus dolunayda 🤣🤣

Amaaan hiç sorma kizz🤣🤣

Benim heyheylerin sebebi malum oldu 🤣🤣
Akrebim ben de

Daha sezeryanın çok yeni canım. Senin koşturman senin sporun olur. Zorlama kendini sakın :KK19:

Yok fazladan birşey yapamıyorum zaten..
Minikle evde tur atıyoruz akşama kadar :)

Back
X