- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
- 398
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.221
Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine, sıcak su torbası koy sırtına, kasları yumuşatırHiiii günaydın cancazlarım... tak sırtımın ortasında bir sancı sanırım tutuldum. Benim çakralar kapandı iyice sanırım :)))
Dün gece çok soğuktu hava titreyerek uyandım kediyi de kaptım çocukların odasına sığındım.
Sanırım üşüttüğüm için tutuldu.
Bende bu sabah güzel bir tartı sonucu ile karşılaştım, bakalım pazara ne olacak?A AklinYolu1 sabahki sonuç iç açıcı oldu bana...
Tartı yüzümü güldürdü.
Alkali su yaptım içiyorum... 1 litre kadar
Evet canım. Vücuda fayda sağlayacak lifli ve vitaminli gıdalar tüketmek önemli. Ayrıca uzun süreli açlık durumunda vücut yediğini değil önceden olanı da yakmaya başlıyor, böylece eksilere iniyor. Ama yemek yenilen süre içinde herşey yenirse vücudun yaktığını fazla kaloriyle yerine koymuş oluyorsun ki bu da asla kilo verdirmezKaliteli gıda ile doyacaksın if deki mantık... dimi canım... bu arada nasıl gidiyor.... biz nasıl bumerang gibi geri geldik bu kilolara ya. Çocuklara 1er sünnet daha mi yapsak:)))
Eşim benimle dalga geçiyor zaten, yorgan gitti kavga bitti misali, düğün bitti diyet gitti dedi
Akrabalara soruyorum sürekli, düğün dernek yok mu, zayıflayıp yeni elbiseler alalım kendimize diye