ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

En güzel yeri orası halbuki:)

Neyinden korkuyorsun. Alti ustu bacak kol kesiyor

Pesketaryen olduğum için mutluyum.

Karpuzu çok sevmem kavun ve mandalina tercihim. Bugun mandalina alayım biraz :)
Kesme kısmı sorun değil de adam öyle bir nazik, öyle bir kibar yemek yapıyor ve yiyor ki, et türü yemek yaparken düşünmemek elde değil
İzlediğim gün iştahım kesiliyor

Sakatat mi kaldı. Kol bacak ne varsa gidiyor
Dur o ayrıntıya girme, biliyorum ama bilmezden geliyorum
yoksa etten nefret edecem yakında, hayır seyretmeyim diyorum ama duramam ben, meraktan çatlarım, illa bitecek o dizi :))

Amaaan ben oğlan istemem kız olsun 6 ay kınası yaparım :)) 2 tane var zaten evde bir ben kedi bile erkek yahu :))

Ahahaha birebir yapmayı beceremeyiz zaten ama ben sıkılıyorum. Uyku basıyor hani yüzünü yere koyup bişeyler yapıyor ya ben ohooo uyku moduna giriyorum:)))

Dışarıda olduğunda hamburger yerine lahmacun seç tabi varsa yada hamburgercilerin salataları ben öyle yapıyorum. Sosunu koymayınca diyet oluyor :)
Zaten sonradan pisman oldum canim. Cok yagli geldi midem bulandi.
Iyi geceler nere gittiniz ben gelmistim
Kizlardan stres oldum halsiz oksuruk sesleri kisildi cok uzuluyorum.agzimda alft cikti canim cok kotu aciyor su icirmiyor
Aft icin kuru reyhan tavsiye etmisti bana bi doktor. Yaranin oldugu yere bastira bastira yenecek.
Anne cayi diye bir cay onerdiler. İcinde tane kimyon, rezene, anason, muskat, kisnis bi de biseyler daha vardi. Once buradaki tavsiyeleri siradan gecireyim diye simdilik dursun dedim. Ama cemen otu tohumu icmeyim bence kaptaniiim.
Haftanın sorusu : Vucutta yakılan yaglar nasıl atılır?

Yaglar yakilinca cikan karbonlar karbondioksit ve su olarak nefesle ve idrar, terle atilir

Biyoloji kimya severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…