• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Kolayima gelme meselesi degil.

Hesaplama isinden cok bildirim yapmama ya da yuklenemiyorsa haber vermemek daha cok sinir eder beni. :KK12:

Pazar gunu tartisi Carsambayi etkilemez. Yuklemek istemiyorsan zorunda degilsin. :KK51:

ALL StaR kurkcu dukkani. :confused:

Kokusuna ne bakiyorsun , islevine bakacaksin. :confused:

Secenek cokk , birer birer soylerim. :KK19:
Günaydın ballar. ...
Ben pazar gunu aç tartilip atarım canım hafta sonu evdeyim o yüzden daha rahat olurum diger türlü evden çok acele çıktığım oluyo aklima gelmeye bilir bu haftaki hedefimde 73 olsun A AklinYolu1

Nerdesin sab. durtmeyi sevmem. Sessizce bekledim seni. :KK66:
Slm canım, dün çok işim vardı, aynı güne üst üste geldi hepsi, o yüzden tel.i elime alamadım :(
Bugün buralardayım, umarım yeni birşeyler çıkmaz ;)

Günaydın ballar. ...
Ben pazar gunu aç tartilip atarım canım hafta sonu evdeyim o yüzden daha rahat olurum diger türlü evden çok acele çıktığım oluyo aklima gelmeye bilir bu haftaki hedefimde 73 olsun A AklinYolu1
Çarşamba ana tartı günümüz onu ihmal etme ama olur mu yani sadece pazar değil hem pazar hemde çarşamba atman gerekiyor. Haber verirsen süre olarak bekleyebiliriz ama çarşamba atamam gibi bir durum söz konusu değil ipekcim :)

A AklinYolu1 canim linke bir goz atarmisin dusunceni almak isterim. 3 haftada 15 degilde 4-5 kiloya raziyim

https://www.kadinlarkulubu.com/portal/diyet/8-saat-diyeti-ile-3-haftada-15-kilo-verme-129836.html

Eğer bu linkte yazdığı gibi beslenilirse kilo vermek mümkün değil :(

A AklinYolu1 listeyi gördün mü, mayonez, margarin, pudingler, kekler havada uçuşmuş :KK70:

Ayrıca böyle bir diyet 3 haftada 15 kilo verdirmez.
Bu tarz birşey arıyorsan İntermittent fasting diyetini araştır. Uzun vadede sonuç alınan bir diyettir kendisi. Linkteki de if den bahsediyor ama listede sorun var.
İF ye düzenli devam etmek, metabolizmayı alıştırmak önemli. Fakat if de yukarıda yazılanlar gibi öyle herşeyi yiyemezsin. Diyet yaparken nelere dikkat ediyorsan yine devam edeceksin. :duduk:

Hiiii günaydın cancazlarım... tak sırtımın ortasında bir sancı sanırım tutuldum. Benim çakralar kapandı iyice sanırım :)))

Dün gece çok soğuktu hava titreyerek uyandım kediyi de kaptım çocukların odasına sığındım.

Sanırım üşüttüğüm için tutuldu.

Eğer bu linkte yazdığı gibi beslenilirse kilo vermek mümkün değil :KK43:

A AklinYolu1 listeyi gördün mü, mayonez, margarin, pudingler, kekler havada uçuşmuş :KK70:

Ayrıca böyle bir diyet 3 haftada 15 kilo verdirmez.
Bu tarz birşey arıyorsan İntermittent fasting diyetini araştır. Uzun vadede sonuç alınan bir diyettir kendisi. Linkteki de if den bahsediyor ama listede sorun var.
İF ye düzenli devam etmek, metabolizmayı alıştırmak önemli. Fakat if de yukarıda yazılanlar gibi öyle herşeyi yiyemezsin. Diyet yaparken nelere dikkat ediyorsan yine devam edeceksin. :duduk:
Kaliteli gıda ile doyacaksın if deki mantık... dimi canım... bu arada nasıl gidiyor.... biz nasıl bumerang gibi geri geldik bu kilolara ya. Çocuklara 1er sünnet daha mi yapsak:)))

Back