- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
- 398
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #5.221
Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine, sıcak su torbası koy sırtına, kasları yumuşatırHiiii günaydın cancazlarım... tak sırtımın ortasında bir sancı sanırım tutuldum. Benim çakralar kapandı iyice sanırım :)))
Dün gece çok soğuktu hava titreyerek uyandım kediyi de kaptım çocukların odasına sığındım.
Sanırım üşüttüğüm için tutuldu.
Bende bu sabah güzel bir tartı sonucu ile karşılaştım, bakalım pazara ne olacak?A AklinYolu1 sabahki sonuç iç açıcı oldu bana...
Tartı yüzümü güldürdü.
Alkali su yaptım içiyorum... 1 litre kadar
Evet canım. Vücuda fayda sağlayacak lifli ve vitaminli gıdalar tüketmek önemli. Ayrıca uzun süreli açlık durumunda vücut yediğini değil önceden olanı da yakmaya başlıyor, böylece eksilere iniyor. Ama yemek yenilen süre içinde herşey yenirse vücudun yaktığını fazla kaloriyle yerine koymuş oluyorsun ki bu da asla kilo verdirmezKaliteli gıda ile doyacaksın if deki mantık... dimi canım... bu arada nasıl gidiyor.... biz nasıl bumerang gibi geri geldik bu kilolara ya. Çocuklara 1er sünnet daha mi yapsak:)))
kaç cıktınA AklinYolu1 sabahki sonuç iç açıcı oldu bana...
Tartı yüzümü güldürdü.
Alkali su yaptım içiyorum... 1 litre kadar
Kııız altından ekmek mi yaptın tövbe :))) koluna boynuna tak altın yenmez :)
İçeriğini merak ettim zerdeçal mı var içinde
Seni aksam attigindan ve tok oldugundan dolayi 73 yazacagim zaten hedefin 73 olamaz.Günaydın ballar. ...
Ben pazar gunu aç tartilip atarım canım hafta sonu evdeyim o yüzden daha rahat olurum diger türlü evden çok acele çıktığım oluyo aklima gelmeye bilir bu haftaki hedefimde 73 olsun A AklinYolu1
Karpuzdan sonrasina bakmadim.Eğer bu linkte yazdığı gibi beslenilirse kilo vermek mümkün değil
A AklinYolu1 listeyi gördün mü, mayonez, margarin, pudingler, kekler havada uçuşmuş
Ayrıca böyle bir diyet 3 haftada 15 kilo verdirmez.
Bu tarz birşey arıyorsan İntermittent fasting diyetini araştır. Uzun vadede sonuç alınan bir diyettir kendisi. Linkteki de if den bahsediyor ama listede sorun var.
İF ye düzenli devam etmek, metabolizmayı alıştırmak önemli. Fakat if de yukarıda yazılanlar gibi öyle herşeyi yiyemezsin. Diyet yaparken nelere dikkat ediyorsan yine devam edeceksin.
Geçmiş olsun, dikkat et kendineGunaydin kizlar.
Bugun bogazim agriyor. Yesil cayla basladim o yuzden. +3 badem + 3 zeytin.
Maaşallah yok yok listedeKarpuzdan sonrasina bakmadim.
Soyledim daha once 1kilo =7000 kalori dedim, mantiksiz dedim ama arastiriyor , arastirmakla kalmiyor bir de onume getiyor bu diyetleri.
Ayran detoxunu da bir gunden fazla yapma dedim. 2 gunde 2 kilo verdirir diyordu. Ustune basa basa degmez , 2 kilo verdirmez dedim.
Sagol sab. Iki gun dinlenicem neyse ki.Geçmiş olsun, dikkat et kendine
Maaşallah yok yok listede
Ben 2. Sezona geçemiyorummmSagol sab. Iki gun dinlenicem neyse ki.
Yeni bir Hannibal bulacagim yarin.
En son karpuz yedigim arada , 6.8 kilo alip gelmistim.
Aman zaten oyle ahım şahım karpuz yokki gecen sene daha yaz başı nisan mayıs gibi cok pahalıyken benim kiz istemişti bi dilim almıştık cok güzeldi butun yaz oyle karpuz yemedikBen 2. Sezona geçemiyorummm
Çok merak ediyorum ama açmaya korkar oldum
Karpuz vazgeçemeyeceğim en zor yiyeceklerden biridir ama geçen yaz bunu bile yaptım ben
düşünebiliyor musun koskoca yaz mevsimini doğru dürüst karpuz yemeden geçirdim..
Allahımmm ne hallere düşmüşüz öyle
Hee zaten meyvelerin de tadı kaçtıAman zaten oyle ahım şahım karpuz yokki gecen sene daha yaz başı nisan mayıs gibi cok pahalıyken benim kiz istemişti bi dilim almıştık cok güzeldi butun yaz oyle karpuz yemedik
Hamisler simdi karpuz isticek kocaları bizi ancak
En güzel yeri orası halbuki:)Ben 2. Sezona geçemiyorummm
Çok merak ediyorum ama açmaya korkar oldum
Karpuz vazgeçemeyeceğim en zor yiyeceklerden biridir ama geçen yaz bunu bile yaptım ben
düşünebiliyor musun koskoca yaz mevsimini doğru dürüst karpuz yemeden geçirdim..
Allahımmm ne hallere düşmüşüz öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?