- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #5.201
Dinlemiyorsun ki mevhibe.
Kiz ben if nedir bilmem if ise yariyorsa yapayim yok degil bos ver desen tamam diyecemDinlemiyorsun ki mevhibe.
Yillarin IF ini gelmis bana baska diyet buldum diye soyluyorsun.
Bunu deneyeceksin sonra baskasina gececeksin.Kiz ben if nedir bilmem if ise yariyorsa yapayim yok degil bos ver desen tamam diyecem
Kiz ben.sadece ayran detox disinda ne yaptimki 1-2 gunde aksamlari sut ayran seklinde denedim cok degisik birsey yapmadim canimBunu deneyeceksin sonra baskasina gececeksin.
Beni dinledigini gordugum zaman bir seyler tavsiye ederim. O zamana kadar iyi geceler.Kiz ben.sadece ayran detox disinda ne yaptimki 1-2 gunde aksamlari sut ayran seklinde denedim cok degisik birsey yapmadim canim
Günaydın ballar. ...Kolayima gelme meselesi degil.
Hesaplama isinden cok bildirim yapmama ya da yuklenemiyorsa haber vermemek daha cok sinir eder beni.
Pazar gunu tartisi Carsambayi etkilemez. Yuklemek istemiyorsan zorunda degilsin.
ALL StaR kurkcu dukkani.
Kokusuna ne bakiyorsun , islevine bakacaksin.
Secenek cokk , birer birer soylerim.
Slm canım, dün çok işim vardı, aynı güne üst üste geldi hepsi, o yüzden tel.i elime alamadımNerdesin sab. durtmeyi sevmem. Sessizce bekledim seni.
Çarşamba ana tartı günümüz onu ihmal etme ama olur mu yani sadece pazar değil hem pazar hemde çarşamba atman gerekiyor. Haber verirsen süre olarak bekleyebiliriz ama çarşamba atamam gibi bir durum söz konusu değil ipekcim :)Günaydın ballar. ...
Ben pazar gunu aç tartilip atarım canım hafta sonu evdeyim o yüzden daha rahat olurum diger türlü evden çok acele çıktığım oluyo aklima gelmeye bilir bu haftaki hedefimde 73 olsun A AklinYolu1
A AklinYolu1 canim linke bir goz atarmisin dusunceni almak isterim. 3 haftada 15 degilde 4-5 kiloya raziyim
https://www.kadinlarkulubu.com/portal/diyet/8-saat-diyeti-ile-3-haftada-15-kilo-verme-129836.html
Kaliteli gıda ile doyacaksın if deki mantık... dimi canım... bu arada nasıl gidiyor.... biz nasıl bumerang gibi geri geldik bu kilolara ya. Çocuklara 1er sünnet daha mi yapsak:)))Eğer bu linkte yazdığı gibi beslenilirse kilo vermek mümkün değil
A AklinYolu1 listeyi gördün mü, mayonez, margarin, pudingler, kekler havada uçuşmuş
Ayrıca böyle bir diyet 3 haftada 15 kilo verdirmez.
Bu tarz birşey arıyorsan İntermittent fasting diyetini araştır. Uzun vadede sonuç alınan bir diyettir kendisi. Linkteki de if den bahsediyor ama listede sorun var.
İF ye düzenli devam etmek, metabolizmayı alıştırmak önemli. Fakat if de yukarıda yazılanlar gibi öyle herşeyi yiyemezsin. Diyet yaparken nelere dikkat ediyorsan yine devam edeceksin.
OLUR BALIM ATARIMÇarşamba ana tartı günümüz onu ihmal etme ama olur mu yani sadece pazar değil hem pazar hemde çarşamba atman gerekiyor. Haber verirsen süre olarak bekleyebiliriz ama çarşamba atamam gibi bir durum söz konusu değil ipekcim :)
HERGÜN TARTILIYOR MUSUN CANIM YAA AklinYolu1 sabahki sonuç iç açıcı oldu bana...
Tartı yüzümü güldürdü.
Alkali su yaptım içiyorum... 1 litre kadar
Evet hergün tartılıyorum. Herhangi bi artış olursa müdahale ediyorum. Birde birgün önce yediklerimin vücuduma etkisini anlayıp ona göre yön değiştiriyorum.HERGÜN TARTILIYOR MUSUN CANIM YA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?