• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Selam kızlar dün menüsü paylaşmak istedim

Kilo veremiyorum moralim çok bozuk

Dün kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 pankek 1 kaşık çikolata

Öğlen pilatese gittim 50 dk pilates yoruldum gerçekten

Akşam
3 köfte
1 dilim ekmek
1 kase haşlanmış brokoli
1 kase irmik helvası

arke arke Ellssa Ellssa @Boncuk2307
Afiyet olsun canım, akşamki helva olmasaydı çok güzel menü olmuş. Belki duraklama dönemine falan girmişsindir değişik bir beslenme düzenini deneyebilirsin.

Selam kızlar dün menüsü paylaşmak istedim

Kilo veremiyorum moralim çok bozuk

Dün kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 pankek 1 kaşık çikolata

Öğlen pilatese gittim 50 dk pilates yoruldum gerçekten

Akşam
3 köfte
1 dilim ekmek
1 kase haşlanmış brokoli
1 kase irmik helvası

arke arke Ellssa Ellssa @Boncuk2307
Afiyet olsun 🥰

Pişmanlığım midem kötü oldu ondan kaptanım, yoksa kalori olarak çok sıkıntılı değildi. Sırf yakabilmek için de onları yedikten sonra yüzmeye gittim. Yerken keyif verdiği büyük bir gerçek :KK6:
Sağlıklı beslenmeye alışınca mide kabul etmiyor sadece bilinçaltı istiyor 😔
Ama yerken haz alıp sonra çok takılmamak lazm 😘 zaten yüzmeye de gitmişsin vicdan rahatlaması da ok 👌😊

İp yüzünden kimse sakatlanmasın aman haaa.
ya aslında çok atlamıyorum, spor önü 100 sonu 100 yapıyorum ama.... ne bilim anlamadım normalde çok daha fazla da atlıyodum salonda, neyse az mola vakti gelmiş demek :D
Yavaş yavaş alıştır vücüdu birden yüklenme eğer aksi bir problem yoksa ağrı kesici kas gevşetici alabilirsin
akşama geçmezse öyle yapayım ya.
atladığınız ip sayısı tek seferde mi oluyor yoksa parça parça mı atlıyorsunuz
parça parça ben. 100er li

Sağlıklı beslenmeye alışınca mide kabul etmiyor sadece bilinçaltı istiyor 😔
Ama yerken haz alıp sonra çok takılmamak lazm 😘 zaten yüzmeye de gitmişsin vicdan rahatlaması da ok 👌😊
ya yılların bağımlılıkları, insan kolay bırakamıyor illaki arıyor vücut. arada tatmin etmek lazım. zaten aslında sürekli sağlıklı beslenen insanların günlük aldıkları kalorinin belli bir kısmını basit şekerden almasına ok diyor sporcular sanki, arke arke kaptanım afiyet bal şeker olsun :D

ya yılların bağımlılıkları, insan kolay bırakamıyor illaki arıyor vücut. arada tatmin etmek lazım. zaten aslında sürekli sağlıklı beslenen insanların günlük aldıkları kalorinin belli bir kısmını basit şekerden almasına ok diyor sporcular sanki, arke arke kaptanım afiyet bal şeker olsun :D
Toplum olarak ana karnından öyle beslenmeye başliyoruz hamilelikte ne verirsek onunla başliyor herşey gel de kurtul işte dünyayı tanımadan yiyecekleri tanıyoruz 🤣

Toplum olarak ana karnından öyle beslenmeye başliyoruz hamilelikte ne verirsek onunla başliyor herşey gel de kurtul işte dünyayı tanımadan yiyecekleri tanıyoruz 🤣
ay gerçekten yav bak ben mesela cidden temiz beslenmeye dikkat ederim hamilelik başladı mı her akşam canım dondurma çeker her gün pizza yerim hamburger yemek isterim elim dönerden çıkmaz ana karnında böyle yiyen velet büyüyünce nolcak tabiki sağlıksız şeylere yönelir sdfjlsdf

Back