Afiyet olsun kuzumP Purple58Ellssa
Boncuk2307
Aç karna : zerdecal zencefil sıcak su
Kahvaltı 11.00
Eki Görüntüle 3543309
17.00
Kereviz yemeği
Nohut pilav 3 kaşık
Kefir
2 litre su
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun kuzumP Purple58Ellssa
Boncuk2307
Kahvaltı 11.00
Eki Görüntüle 3543309
17.00
Kereviz yemeği
Nohut pilav 3 kaşık
Kefir
2 litre su
Hafta sonu çocuğu babası alıyoe pazar vermesi lazım yok kar yağdı dedi yok lastikler kışlık değil dedi 2 gündür salladı sinirden bastım kendim gittim aldım geldim 350 km bide anası niye geldin diyo kalsaydı yabancı yer mi diyor arsız arsızNeden bu kadar sinirlendin canım
Gene kendime ediyorum ama bu sinir halinde bişi yemek sanki daha iyi geliyor kimseyi yolmamak içinCanım tatlı çekti menüyü okuyunca
Ben de sinirlenince, kötü olduğum zamanlar ne yediğimi bilmiyorum pek![]()
Herkes kendine göre bir bahane buluyor desene kalması gerekseydi gelmezdim deseydin o kadar yol tepip saçmalığa bak . Sıkma canını almış gelmişin ya çocuğunu çok şükür.Hafta sonu çocuğu babası alıyoe pazar vermesi lazım yok kar yağdı dedi yok lastikler kışlık değil dedi 2 gündür salladı sinirden bastım kendim gittim aldım geldim 350 km bide anası niye geldin diyo kalsaydı yabancı yer mi diyor arsız arsız
Teşekkür ederim kaptanım cumartesi inşallah güzel bir sonuç gelir bu hafta düzenli spor da eklemeye çalıştım çocuklardan fırsat buldukçaTebrik ederim canım güzel eksi
Ayy kazanmışımben aynı takımımla devam etmek istiyorum canım
Cok teşekkür ederim kaptanım senin de eksin var inşallah cumartesi ye daha çok olacak
Afiyet olsun kaptanim![]()
Sağlığın için zaman ayırmaya çalış mutlaka kaptanım yoksa o bizim zamanımızı komple alıyor düzeltmek içinZamanım hiç yok inanki geçmezse bakarım canım
çok teşekkür ederim. ameliyat sonrası öyle ağrı kesici alamıyorum maalesef
Afiyet olsun kaptanımSelamlar kizlar bugün menum
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
1 dilim peynir
Kapya biber
3 zeytin
Ogle misafirim vardı hep salata tarzı yaptım az az hepsinden aldım
Yoğurtlu koz patlıcan salatası
Mercimekli salata
Haşlanmış brokoli salatası
Akşam da aynılarından yedim ek olarak 1 kase tarhana çorbası içtim
Hepsi de gaz yapıcı şeyler aslında ama bugünlük böyle oldu hamur yemedim en azından
Su 3l
Ellssa
Boncuk2307
bluegreeneyes
Afiyet olsunİyi akşamlar..
Menüm
14.00
1 büyük kase şehriyeli çorba
Yemekten az sonra
1 kupa çay
3 ceviz
17.00
2 dilim elma
1 mini havuç
18.00
3 haşlanmış yumurta
1 domates
2 dilim beyaz peynir
Bol yeşillik ve kırmızı turp
Su 3 lt
Boncuk2307
Ellssa
Spordan mümkünse biraz muaf olmak istiyorum, yürüyüş dışında birşey yapamam zaten, 2 ay önce sezeryan oldum..
Bebeğim bayağı rahatsız, uyku nedir bilmez, çok ağlıyor, o yüzden bütün gün yapışık geziyoruz neredeyse.. dışarı çıkamıyorum pek, evde mümkün oldukca aktifim, ayaktayım sürekli, bugün 15 dk kadar hava almaya çıktım, o kadar yürüyüş yapabildim sadece.. Bir uyku düzeni oluştura bilirsek evde yürürüm, leslie yaparım..
Sıkıntı yok canm cumartesi unıtma amakızlar kusura bakmayın ben bugün burayı unutmuşum. işyerinde de çok yoğundum. diyetisyene de tartı bildirim günümdü. onu bile geç attım. ama burayı eve gelince hatırladım şimdi.
bugünkü kilom 81.8
bluegreeneyes
Boncuk2307
Ellssa
Afiyet olsunbluegreeneyes
Boncuk2307
Ellssa
sabah 09.20
45 gr keçi peyniri, 7 zeytin, 1/2 simit, domates, biber, 1 küçük kek (ev yapımı)
öğlen 14.00
100 gr hindi göğüs, salata, 1/4 simit, 2 yk yoğurt, fıstık bar
akşam 19.00
2 parça karnıbahar kızartması, 1 kase spagetti, sarımsaklı yoğurt, 1 küçük kek
yeşil çay içerim.
12.000 adım
bugün diyetisyen günüm olduğu için açıkçası rahat davrandım. çok da yoğundum. yarın düzelecek.
Kronik problemimiz sanırım canm11 Şubat menü
Biraz sinirli bir gündü beni böyle günler yeme atağı tutuyor
Öğlen 12 gibi başladım bu saate kadar ne geldiyse elime gibi oldu
Tavuk tantuni lavaşı çiğköfte lavaşı
1 bardak ayran
2 elmalı kurabiye
3-4 jelibon
1 tabak sarma lahana
1 kase yoğurt
4-5 kaşık sütlaç
Su bilmiyorum 1,5 Lt falan anca
Ellssa
Boncuk2307
Papatya melisa veya pasiflora daha iyi olur ama sen bilirsinBu mükemmel menüye bi yeşil çay içimde dengelesin bari![]()
Afiyet olsun canm11 Şubat menü
14.30 2 h yumurta bir dilim tb ekmek 3 ince dilim kaşar bir ince dilim beyaz peynir bir havuç 5 zeytin çay
18.00 3 tatlı kaşığı sufle kahve
20.00 2 yk bulgur pilavı 2 yk cacık
Su 2 litre
15 dk Leslie
15 dk kardiyo
Ellssa
Boncuk2307 P Purple58
Afiyet olsun canmP Purple58Ellssa
Boncuk2307
Kahvaltı 11.00
Eki Görüntüle 3543309
17.00
Kereviz yemeği
Nohut pilav 3 kaşık
Kefir
2 litre su
Afiyet olsun canmMenümü korkarak yazıyorum
Sabah(10.00)
1 haşlanmış yumurta
Yarım
5 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kk peynir
Ara(13.00)
Bir avuç badem,kaju ve kurutulmuş hindistan cevizi karışımı
1 bardak süt
Öğle(14.00)
1 simit
1 kruvasan
1 kk beyaz peynir
4 çeri domates
5 zeytin
Bugün nasıl acıktım anlatamam kızlar. Buzlukta dönük simit vardı ne zamandır o bana,ben ona bakıyordum. Bugün o açlıkla onu ısıttım. Yanına daekledim malesef. Akşam yemedim ama yine de kurtarmaz tabiki. Yarın inşallah hafif geçirip toparlarim.
Su:1.5 lt
Spor: 8118 adımEki Görüntüle 3543341
Salçalı yemek gibi ediyorum kuzum portakallı sevemedikTeşekkür ederim kaptanım cumartesi inşallah güzel bir sonuç gelir bu hafta düzenli spor da eklemeye çalıştım çocuklardan fırsat buldukça
Sağlığın için zaman ayırmaya çalış mutlaka kaptanım yoksa o bizim zamanımızı komple alıyor düzeltmek için
Afiyet olsun kaptanım
Afiyet olsunBiraz toparla sonra spora yavaş yavaş başlarsın canm şimdi bebişin de yeterince kalori yaktırıyor zaten sana
Sıkıntı yok canm cumartesi unıtma ama
Afiyet olsunTartı günü genelde böyle serbest geçiriyoruz zaten canm sen yarın itibariyle listene sadık bir şekilde devam edip toparlarsın
Kronik problemimiz sanırım canmyedikçe sinirlendiğimiz şeyleri eziyormuşuz gibi geliyor bize
neyse problemi çözmüşsün sanırım toparlarsın artık
Papatya melisa veya pasiflora daha iyi olur ama sen bilirsin
Afiyet olsun canm
Afiyet olsun canmkereviz görünce aklıma geldi ben de bu hafta alıp yapayım bari
Afiyet olsun canmbu gün geldi geçti artık yarın dengelersin
![]()
Biz de portakallı yiyoruz sadece, yoğurtlu salata da güzel oluyor ama tercihim her zaman portakallıdan yanaSalçalı yemek gibi ediyorum kuzum portakallı sevemedik
Salcalı güzel oluyor kuzumm yogurtlu salatayada bende severim ama rendelemeye üşendim yemeği ettimBiz de portakallı yiyoruz sadece, yoğurtlu salata da güzel oluyor ama tercihim her zaman portakallıdan yanasalçalı hiç denemedim ama
Sen bilirsin ablacım yeni doğum yapmışsın ne zaman hazır hissedersen öyle yaparsınİyi akşamlar..
Menüm
14.00
1 büyük kase şehriyeli çorba
Yemekten az sonra
1 kupa çay
3 ceviz
17.00
2 dilim elma
1 mini havuç
18.00
3 haşlanmış yumurta
1 domates
2 dilim beyaz peynir
Bol yeşillik ve kırmızı turp
Su 3 lt
Boncuk2307
Ellssa
Spordan mümkünse biraz muaf olmak istiyorum, yürüyüş dışında birşey yapamam zaten, 2 ay önce sezeryan oldum..
Bebeğim bayağı rahatsız, uyku nedir bilmez, çok ağlıyor, o yüzden bütün gün yapışık geziyoruz neredeyse.. dışarı çıkamıyorum pek, evde mümkün oldukca aktifim, ayaktayım sürekli, bugün 15 dk kadar hava almaya çıktım, o kadar yürüyüş yapabildim sadece.. Bir uyku düzeni oluştura bilirsek evde yürürüm, leslie yaparım..
Afiyet olsun canım sahane11 şubat menü
10.00 2 yumurta 2 dilim peynir 2 kuru incir yeşillik
13.30 1kase çorba 1 bardak ayran
18.30 1 küçük kase cacık, haşlanmış karnabahar, 4 parça ızgara incik kanat, 1 közlenmiş biber, 1 dilim ekmek
3 litre su 6.000 adım, 40 dk aerobik, 500 ip
Eki Görüntüle 3543355
Ellssa
Boncuk2307 P Purple58
Afiyet olsun canım bende adet döneminde öyle oluyorum yaa öyle bir psikoloji ye giriyorum ki hersey üstüme üstüme geliyormuş gibi hissediyorum kadınlık ne zorBugünkü +1,2 kg sebebi belli oldu, adet oldum öğleden sonra3 gündür aşırı kötü geçiyor benim için çok mutsuz çok sinirliyim herkes üstüme üstüme geliyor boğuluyorum. Bir deadet zaten psikolojim sıfffır sıfffır sıffır
11.02.2025
Kahvaltı YOK
Ara Öğün 15.00
1 muz
Ara Öğün 17.00
1 adet çikilat
Akşam Yemeği 19.00
1 tabak zeytinyağlı taze fasulye, 1 tabak tarhana çorbası
2lt yi geçik su
Ellssa
bluegreeneyes P Purple58
Sistem gitti atamadım bir türlü
Ne oldu canimmKuzum çok fena dağıldım.![]()