• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Salcalı güzel oluyor kuzumm yogurtlu salatayada bende severim ama rendelemeye üşendim yemeği ettim🤣🤣
Salçalı deneyeyim o zaman diğer turda🥰
11 Şubat Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Sporu yazayım önce anca 4 bin adım oldu.

Sabah 10 ve akşam 16.30 arasi yediklerim

Klasik kahvaltiya ek olarak yarım avokado

Yarım kase sütlaç bir muz, çeyrek ayva bir avuç fındık

2 tane kadınbudu köfte, biraz patates acı biber
Afiyet olsun🤍
Bugünkü +1,2 kg sebebi belli oldu, adet oldum öğleden sonra :KK43: 3 gündür aşırı kötü geçiyor benim için çok mutsuz çok sinirliyim herkes üstüme üstüme geliyor boğuluyorum. Bir deadet zaten psikolojim sıfffır sıfffır sıffır :KK61:
11.02.2025
Kahvaltı YOK
Ara Öğün 15.00
1 muz
Ara Öğün 17.00
1 adet çikilat
Akşam Yemeği 19.00
1 tabak zeytinyağlı taze fasulye, 1 tabak tarhana çorbası
2lt yi geçik su
Ellssa Ellssa bluegreeneyes bluegreeneyes P Purple58
Sistem gitti atamadım bir türlü
Regl etkisinden de zor geçmiş olabilir canm 🌼🤍 herşey geçici üzme kendini kimse senden değerli değil 🥰
Afiyet olsun canım sahane

Afiyet olsun canım bende adet döneminde öyle oluyorum yaa öyle bir psikoloji ye giriyorum ki hersey üstüme üstüme geliyormuş gibi hissediyorum kadınlık ne zor 🥲
Teşekkür ederim kaptanım🤍🥰
günaydın canım kızlarım
dün(11.02.25) menüm:
8.30: yeşil çay, yulaflı yumurta arası labne, mozarella, hindi füme ve dereotu
12:30 et haşlama 3-4 parça, bulgur pilavı, salata
19:00 fırında tavuk incik 1 parça, salata, basmati pilav 3yk

su: 2.5lt
spor: 6500 adım

spor yapmaya başlamadım işe gidip gelirken yürüdüğüm adım tek adım sayım, kahvaltı için hazırladığm yulaflı omleti pazar günü 4 yumurta 6yk yulaf 2 yk chia ile yaptım 3 porsiyona böldüm 3 gündür onu yiyorum. böyle böyle toparlarım belki
Hazırlıklı olunca daha iyi oluyor canm zamanla düzene oturtursun 🥰

Çok açım canım sürekli açım doymuyorum resmen. Regliye az kaldı sanırım ondan olabilir ( gecen ay 2 kete regli oldum oyuzden tarih tahminim yok). Dün ne bulduysam yedim tatlı tuzlu hamurişi. Cumartesi gününden sonra toparlayamıyorum.

Çok açım canım sürekli açım doymuyorum resmen. Regliye az kaldı sanırım ondan olabilir ( gecen ay 2 kete regli oldum oyuzden tarih tahminim yok). Dün ne bulduysam yedim tatlı tuzlu hamurişi. Cumartesi gününden sonra toparlayamıyorum.
Bazen oluyor böyle dönemler yaa bide artık süreç de uzayınca insan haliyle sıkılıyor canım şu diyetisyen ile 1 ay dolunca kendine bi izin versen belki ramazanda filan nasıl olur hem sen hem vücudun dinlenmiş olur dikkat edersin ama öyle çok kasmazsin

13.08 saatten bildiriyorum Kaptanımm 12 de yapmıştım kahvaltı anca attım boyle değişik birşey sundum🤣🤣🤣 şuan 1 litre detox suyumu ictim 1 litre daha içicem 2 saat sonra

P Purple58 Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

1000012291.jpg

Arada olur öyle, sen yine de moralini yüksek tutmaya çalış..
Biraz çok yiyebilirsin böyle zamanlarda, ama hamurişi falan değil :) seni tok tutacak şeylerden bahsediyorum, protein ağırlıklı beslen ama normalde yediğinden fazla ye biraz.. Tatlı ihtiyacını da kuru meyve, hurma falan yiyebilirsin..
Bu arada tebrik etmeden geçmeyeyim, çok güzel kilo vermişsin :KK36: Benim de hayalim bir 20 kilo kadar vermek :KK23:

Arada olur öyle, sen yine de moralini yüksek tutmaya çalış..
Biraz çok yiyebilirsin böyle zamanlarda, ama hamurişi falan değil :) seni tok tutacak şeylerden bahsediyorum, protein ağırlıklı beslen ama normalde yediğinden fazla ye biraz.. Tatlı ihtiyacını da kuru meyve, hurma falan yiyebilirsin..
Bu arada tebrik etmeden geçmeyeyim, çok güzel kilo vermişsin :KK36: Benim de hayalim bir 20 kilo kadar vermek :KK23:

Çok teşekkür ederim canım. Süreç uzayınca insan sıkılıyor galiba. Aylardır diyetteyim. Senin kilon fazla değil ama dikkat gerektiren bir seviyede insan ipin ucunu kaçırınca 82 83 derken hoppp 90 oluyor . 2yil önce 82kg yudum. Bugün yarın 108kg ya çıktım. Sen çok doğru zamandasın canim .birlikte vericez inşallah . 10kg bile versen ciddi değişim olur 💞🌺

Tünaydın 😍
Dün elim sürekli birşeylere gitti atistirdim 🙄
Sabah kefir
Öğlen ıspanak yemeği yoğurt
Akşam 3 YK fasulye 1 köfte salata 2 YK pilav
Çiğ badem karabuğday patlağı
Su içtim ama ne kadar bilmiyorum 🙄
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 bluegreeneyes bluegreeneyes
Canım bu aralar senin de canın sıkkın gibi yeme düzeninden bunu anlıyorum hayırdır inşallah

Çok teşekkür ederim canım. Süreç uzayınca insan sıkılıyor galiba. Aylardır diyetteyim. Senin kilon fazla değil ama dikkat gerektiren bir seviyede insan ipin ucunu kaçırınca 82 83 derken hoppp 90 oluyor . 2yil önce 82kg yudum. Bugün yarın 108kg ya çıktım. Sen çok doğru zamandasın canim .birlikte vericez inşallah . 10kg bile versen ciddi değişim olur 💞🌺

Çok haklısın canım, bünye kilo almaya müsait olunca bu kilolar riskli kilolar, doğuma 95 ile girdim, 2 ayda anca bu kadar toparlaya bildim, sezeryan sonrası uzun süre ödemle uğraştım, o da geçince artık kilo verme zamanı dedim..
İnşaAllah kısa sürede kurtulalım şu kilolardann..

Kızlarr özellikle emziren annelerr bu detoxu yapın sütünüz baya coşarr çok iyi ben şoktayım epeyde doldu ondanda fazla çıkıyorum
Ama olsun oğlum için değer geceden demleyin sabaha süzün için
Eki Görüntüle 3543589

Teşekkür ederim, kaydettim deneyeceğim..
Her gün mü içiyorsun ?

Cumartesiye 66.90 görsem ya göremez miyim beni en çok zorlayan sosyslleşme modu bugün 1 dilim pasta yedim :/ yemesem ee arkadaşlarla buluşuyorum filan bunu tam oturtamadım ama akşam dikkat ediyorum da böyle de koruma gibi oluyro işte

Misir unu ve patatesle yapiliyo kaptanim

Hosgeldin cnm
Bir ara deneyeyim çorbada değişiklik iyi oluyor🥰
12 subat carsamba
12.30
2 wasa
1dlm peynir
3 cilek
Yarim haslanmis but

1yk pastanin ganaji(kizima dogum gunu yapicam bugun tadina baktim)

1kase tavuk corbasi
Adim 7.896
Ellssa Ellssa
Boncuk2307 Boncuk2307
bluegreeneyes bluegreeneyes
Afiyet olsun canm🤍 kızının da nice sağlikli mutlu huzurlu yaşları olsun 🥳🥳
Dunki menum sabah klasik her zaman ki

Akşam firinda Karnıbahar bir kase mercimek çorbası bir tb ekmek bir adet bisküvi
Şu 2 litre

Ellssa Ellssa
Boncuk2307 Boncuk2307
bluegreeneyes bluegreeneyes
Afiyet olsun canm🤍
Tünaydın 😍
Dün elim sürekli birşeylere gitti atistirdim 🙄
Sabah kefir
Öğlen ıspanak yemeği yoğurt
Akşam 3 YK fasulye 1 köfte salata 2 YK pilav
Çiğ badem karabuğday patlağı
Su içtim ama ne kadar bilmiyorum 🙄
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 bluegreeneyes bluegreeneyes
Afiyet olsun abla regl mi yakın yoksa stres yaptığın bir durum mu var yemene sebep olacak 😘

Back
X