• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Bugünkü menüm: sabah 9 haşlanmış yumurta
Sabah 10.30 kepekli ekmek arası beyaz peynir+maydanoz
Öğlen 13.00 1muz 1 mandalina
Akşam: 15:00-16 arasi: kızarmış balık, kinoadan kısır, bir avuç çekirdek, 1 glutensiz bisküvi ikinuc parça ceviz, 1 muz
Şimdi de yürüyüşe çıktım kaptişler 🥰
Afiyet olsun🥰 harika gidiyorsun 👌
Aman dikkat canim

Ödem suyu dediğin ne arke'cim?

14:30 dakiler tam benim keyif öğünlerim gibi 😂 senden iyi kahve arkadaşı olur

Ankara'da yüzme havuzu yakındı. Çocuklari kaydettirmistim kendim cesaret edemedim ama yüzme içimde kaldı. Sen hangi sehirdesin canım?
Ben Tokat'tayım canm bulunduğumuz ilçede de var havuz çocuklar bir ara gittiler de ben şuan kendime pek zaman ayıramıyorum 3 oğlanla eşimi evde bırakıp gitsem sanırım dönüşte en ocak bitik halde karşılaşırım 🤣🤣 ufaklık göğsümden ayrılmıyor zaten yapışık geziyoruz

bugünkü menüm:

8.00 2 dilim köy ekmeği, 3 hindi füme, 1 tk labne, 3 siyah zeytin ve 1 yumurta ile sandviç+yeşil çay
13.00 fırında karışık sebze (mantar, kereviz, brüksel lahanası+soya sosu) ve yeşil mercimek köftesi, turşu, salata
15.30 badem sütü, muz, 10 badem
18.30 1 kase kuru fasulye, 1 tabak bulgur pilavı, turşu, salata

6600 adım
2.5 lt su
arke arke Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa

Afiyet olsun🥰 harika gidiyorsun 👌

Ben Tokat'tayım canm bulunduğumuz ilçede de var havuz çocuklar bir ara gittiler de ben şuan kendime pek zaman ayıramıyorum 3 oğlanla eşimi evde bırakıp gitsem sanırım dönüşte en ocak bitik halde karşılaşırım 🤣🤣 ufaklık göğsümden ayrılmıyor zaten yapışık geziyoruz
Ayy ben mesajını yanlis okumuşum ki sen yüzmeye giden birine cevap yazmişsin 😂 benim kafa sadece yemeklere çalışıyor diyet modunda galiba 🤣 okuduğumu anlayamayacak hale gelmişim. Tokat demişken asma yapraklari ne güzel olur 🤤en son sarmaya bağlanan bir mesaj oldu bu da iyi mi canım 🤣

bugünkü menüm:

8.00 2 dilim köy ekmeği, 3 hindi füme, 1 tk labne, 3 siyah zeytin ve 1 yumurta ile sandviç+yeşil çay
13.00 fırında karışık sebze (mantar, kereviz, brüksel lahanası+soya sosu) ve yeşil mercimek köftesi, turşu, salata
15.30 badem sütü, muz, 10 badem
18.30 1 kase kuru fasulye, 1 tabak bulgur pilavı, turşu, salata

6600 adım
2.5 lt su
arke arke Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa
E hani bunun suşisi, wasabisi bi miso çorbası bile göremedim 🤣 menü senin olunca gözlerim bunları aradı

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 arke arke

Bugünkü menüm

Sabah
1yk yulaf, 1tk chia tohumu , 1 tk keten tohumu, yarım muz, yarım bardak süt ile bızzzt

Ara öğün: 1 muz, 4 ceviz, birkaç tane kuru üzüm

Akşam: 1.5 tabak kıymalı karnabahar yemeği

Su: 1.5 lt
Spor: 9000 adım

Bugün açlık açısından çok zor bir gündü. Fil günleri diyorum ben bunlara senelerdir oluyor regl zamanı. Ne yesem asla doymuyorum ve sürekli olarak şiddetli açlık hissediyorum. Çok cebelleştim kendimle.

Bugünkü menüm

Sabah
1yk yulaf, 1tk chia tohumu , 1 tk keten tohumu, yarım muz, yarım bardak süt ile bızzzt

Bugün açlık açısından çok zor bir gündü. Fil günleri diyorum ben bunlara senelerdir oluyor regl zamanı. Ne yesem asla doymuyorum ve sürekli olarak şiddetli açlık hissediyorum. Çok cebelleştim kendimle.
Ay aynı zamanda yazmışız. Bak kalbim ne kadar temiz 😄 ben de needesin diyodum

Bugünkü menüm

Sabah

Bu arada gayet başarılı geçmiş bu seferki fil günü bence kendini tebrik etmelisin. Ben menünü beğendim 🤞

Afiyet olsun canm sbah zeytin fazla gibi geldim arada da ya fıstık ya çikolata birini çıkarsan daha iyi olur akşam da elmalı kurabiye gözüme çarptı diyetisyen destekli mi devam ediyorsun bilmiyorum ama bana azcık fazla geldi 😘
Yorgunluk için bir kan tahlili baktırsan iyi olur belki destek ihtiyacın olabilir çocuklar ev iş yoruyor zaten ama yine de baktırmakta fayda var 🥰
Teşekkür ederim kaptanım ❤️
Haklısın kaptanım kilo vermem için porsiyonları mi azaltmam lazım.
Olabilir ya bazen düşük olabiliyo değerlerim baktrmak iyi olacak.

Aman dikkat canim

Ödem suyu dediğin ne arke'cim?

14:30 dakiler tam benim keyif öğünlerim gibi 😂 senden iyi kahve arkadaşı olur

Ankara'da yüzme havuzu yakındı. Çocuklari kaydettirmistim kendim cesaret edemedim ama yüzme içimde kaldı. Sen hangi sehirdesin canım?
Aynen çok severim keyifle kahve içmeyi yanında kuru yemişi çikolatası muk🤌🏻😂
Benmde ihtiyacım vardı öyle bir arkadaşa 😂

N Nazlimuuu napiyosun nereledesin kankim, challenge da yenilecegini anlayıp sessizliğe mi büründün acaba 😇☺️
Canımm ben yenilecegimi anladım kesinlikle. Bu hafta çok değişik geçiyor. Cumartesi sabah emegimin karşılığı aniden karşıma da çıkabilir tabi 🙈 regl oldum ama aynı akşam bitti. O yüzden aşırı şişkinlik de var vücudumda. Hamile miyim acaba diyorum 😬 durumlar karışık yani. Kesin olan bişey var ki bu hafta kilom menulerimin iyi olmasına rağmen inmedi belki de geçen haftanın üstünde bile çıkabilir Cumartesi

Canımm ben yenilecegimi anladım kesinlikle. Bu hafta çok değişik geçiyor. Cumartesi sabah emegimin karşılığı aniden karşıma da çıkabilir tabi 🙈 regl oldum ama aynı akşam bitti. O yüzden aşırı şişkinlik de var vücudumda. Hamile miyim acaba diyorum 😬 durumlar karışık yani. Kesin olan bişey var ki bu hafta kilom menulerimin iyi olmasına rağmen inmedi belki de geçen haftanın üstünde bile çıkabilir Cumartesi
Moral bozmak yok, benim önceden de kilo verme deneyimim çok oldu. Böyle durumlarda hep sonradan da olsa tartıya yansıyor. Hem de toplu bir şekilde nazlicim. Gör bak senin de öyle olacak. Emekler boşa gitmez cumartesi olur salı olur ama gelir o ekşi merak etme 😌

22 ocak menü
12.00 3 yumurta ile omlet yeşil zeytin küçük 10 tane bir portakal 4 ince biber 2 çeri domates 1 dilim tb ekmek yeşil çay
15.00 1 elma
18.30 bir kase taze fasulye yarım kase koz salata 4 yk sebzeli bulgur pilavı 2 yk yoğurt
20.30 türk kahvesi
Su 2 litre
Spor yok
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 bluegreeneyes bluegreeneyes
Afiyet olsun 🥰

Ayy ben mesajını yanlis okumuşum ki sen yüzmeye giden birine cevap yazmişsin 😂 benim kafa sadece yemeklere çalışıyor diyet modunda galiba 🤣 okuduğumu anlayamayacak hale gelmişim. Tokat demişken asma yapraklari ne güzel olur 🤤en son sarmaya bağlanan bir mesaj oldu bu da iyi mi canım 🤣
🤣🤣🤣 harikasın yaaa 😊 aynn tokat yaprağı güzel oluyor zeytinyağlı, baklalı, nohutlu, etli çeşit çeşit yapılıyor ekşi ekşi seviyorum ben de 🤤
Teşekkür ederim kaptanım ❤️
Haklısın kaptanım kilo vermem için porsiyonları mi azaltmam lazım.
Olabilir ya bazen düşük olabiliyo değerlerim baktrmak iyi olacak.
Canm ben kendi bünyeme göre ayarlamaya çalıştım bir süre ama baktım istediğim gibi olmuyor işi ehline bıraktım diyetisyen destekli gidiyorum eğer imkann ve zamanın varsa destek iyi olur 😘 yoksa da ilk başlarda karbonhidrat azalt sebze ve protein artır kalori açığı oluşturmaya çalış 🥰

22 ocak menü
09.00 1 fincan hindistan cevizi yağlı kahve
10.45 2 haşlanmış yumurta 2 dilim peynir
13.30 1 kase ananaslı cacık
15.30 2 tane küçük zeytinyağlı sarma 1 tane mercimek köftesi (ara öğündeki badem ve süt yerine yedim)
18.30 1 kase ananaslı cacık
3 litre su 12.400 adım
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 arke arke 1000008806.jpg

Iyi aksamlar
2 gunluk menumu uaziyorum
21 ocak sali
13.00
2 yumurtadan omlet
2 wasa
Yesillik
1dlm peynir
7 zeytin