- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.181
Yine dinlemedin beni.Yok tatlim bende stresten hep olur uzulsem olur sinirden olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yine dinlemedin beni.Yok tatlim bende stresten hep olur uzulsem olur sinirden olur
Ekinezya alayim agiz gargarasi aldim naneli onuda denicemGecmis olsun. Kilo verecegim diye bagisiklik sistemini cokerttin.
Sana ekinezya cayi iyi olur mevhibe ama sen yine dinlemezsin beni.
+ Papatya cayiyla agzini calkalayabilirsin.
Matcha candir.
Bu yeni bir sey degil ki.A AklinYolu1 canim linke bir goz atarmisin dusunceni almak isterim. 3 haftada 15 degilde 4-5 kiloya raziyim
https://www.kadinlarkulubu.com/portal/diyet/8-saat-diyeti-ile-3-haftada-15-kilo-verme-129836.html
Bir sutlu cay yaptim bir de uc tane zeytin yedim.Nere gitin A AklinYolu1 :) neyse iyi geceler ben yatar kizlar 00:00 da uyudular yoruldum bugun
gece 16 saat yemicegiz gunduz 8 saat icinde diyet uyguluyoruzBu yeni bir sey degil ki.
Bizim uyguladigimiz IF yani aralikli oruc.
Kiz bu zeytinde var bir karamet hayirlisi desene birBir sutlu cay yaptim bir de uc tane zeytin yedim.
IF te oyle mevhibe , kendine gore bir zaman araligi uyguluyorsun.Bu gece 16 saat yemicegiz gunduz 8 saat icinde diyet uyguluyoruz
Tok tutuyor tokkk.Kiz bu zeytinde var bir karamet hayirlisi desene bir
Bende bu saatte sporu bitirdim 1 mil leslieyle ısındım peşine Skinny Jean workout yaptm ip atlicaktım bacaklarım titredi 1de kaldım bari meditasyon yapayım ruhum dinlensin o yüzde artacakOtur sifir.
Hayir ya siz de bizdensiniz. Yuzde onemli degil. Daha yenisiniz alisacaksiniz.
Ben lafimi ortaya korum. Begenmeyen kilo alir.
Kilolariniz birbirine yakin. Asagi yukari ayni miktarda kilo vermeniz gerek.
Afiyet olsun :)Bir sutlu cay yaptim bir de uc tane zeytin yedim.
Bugun leslie yi yaparsam artik her gun yaparim.Bende bu saatte sporu bitirdim 1 mil leslieyle ısındım peşine Skinny Jean workout yaptm ip atlicaktım bacaklarım titredi 1de kaldım bari meditasyon yapayım ruhum dinlensin o yüzde artacak
Bu diyetide deneyim ne diyorsun olurmuki :)IF te oyle mevhibe , kendine gore bir zaman araligi uyguluyorsun.
Tok tutuyor tokkk.
Geçmiş olsun canm bu aradaYok tatlim bende stresten hep olur uzulsem olur sinirden olur
Sorma bana bir sey.Bu diyetide deneyim ne diyorsun olurmuki :)
Sagol tatlimGeçmiş olsun canm bu arada
Sabah 9 baslasam 17 civari bitecek yaparim sankiSorma bana bir sey.
Sen bilirsin yorum yok.Sabah 9 baslasam 17 civari bitecek yaparim sanki
Tamam tamam sormuyorumSorma bana bir sey.