- 27 Şubat 2015
- 1.462
- 2.620
- 133
- 38
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #4.021
Inşallah ama emzik flaan olmayınca da zor bizde emzik vardi 2den sonra bıraktirdim onu da köpek aldı götürdü yavrusuna
Aynen sen yeşil caya ara ver aslinda rezeneden suyla karıştırıp icirebilirsin kıza da hem daha rahat geçer uykuya
Ben yeşil çayı iki gündür içiyorum ondan öncede az uyuyordu.. Valla uyku meselesinden bıktım Ömrüm yatak odasında emzirmek ve uyutmakla geçiyor. Son üç yıldır aynı hikaye...
Allah gücümüzü artırsın
Bitane köpek vardi evin orda o götürdü demistim sonra buldu çekmecede atmaya güvenemedim hemen istemedi attim çöpe oyle bikac sormuştu baştandayolda gordugu kopeklere sormadi mi hic
Ona ilk zamanlar veriyordum. Sonradan biraktim. Ben eski duzene geri doneyim en iyisi
Aynen benim de. Yirmi dakika uyusun diye iki saat ugrastigim oldu.bana cekmis. Ben de uyumaz annemi sinir edermisim. Onun icin bi sey diyemiyorum da
Sen de icme bence canim yesil cay.
Gecmis olsunEvet çünkü lokal anestezi yaptılar. 1 tane yedim ikisi kaldı. 49 kalori:)
Benim bildigim emziren yesil cay tuketmiyor .kac aylik kiziniz rezene cayi arttiriyor. Dereotu marul corba cesitleri vsKizlar benim sutum iyice azaldi. Onun icin sut artirma yollarina basvuruyorum. Menulerim bugunden itibaren o amaca yonelik olacak. Cunku benim kiz gece boyu emmek istiyor. Sut gelmeyince problem oluyor. Yesilcayim da naneliydi benim. Nane de hic iyi gelmezmis. Bilseydim icmezdim.
Bugunku menumkokulusabun
Sabah
1 yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
3 hurma
1 kuru incir
1 gün kurusu
Cay
Ara
1 bardak sut
Aksam
1 kase pırasa
1 kase yogurt
1 avuc kuru üzüm
Gece
Malt
yemen iyi olmus bencede
Hic sevmiyorum onun tadini ama mecbur icerim artik canım. Bu arada ben sana gecmis olsun demedim ya. Gecmis olsun.
Yesil cayin kafeini normal caydan daha az diye iciyordum ama benim kiz bikac gundur hic adam gibi uyumadi. Gece de uyumuyor. Yesilcaydan mi ki acaba ya. Kahve zaten icemiyorum uzun zamandir canim.
Onu da ekleyim listeme. Tesekkur ederim
Malzeme listesi hazirladim kaptan senin lattelerin hepsini denicem
Gecmis olsun
Iyi seyirler canim :)Geldim Hannibal 3. sezon
Sagol istersen bekletebilirimIyi seyirler canim :)
Sagol cnm sen izle bende yaticam simdi yok ac degilim alerjiden burun tikali hapsuruk oksuruk uyutmuyor 9 gibi greyfut,limonlu su ictim 1 gibi c vitaminde iyi geliyormus yesil cayda 5 igne yapildi yok ayniyim yarin avil tablete baslicamSagol istersen bekletebilirimAcliktan mi yatamiyorsun.
Gecmis olsun sana da.Sagol cnm sen izle bende yaticam simdi yok ac degilim alerjiden burun tikali hapsuruk oksuruk uyutmuyor 9 gibi greyfut,limonlu su ictim 1 gibi c vitaminde iyi geliyormus yesil cayda 5 igne yapildi yok ayniyim yarin avil tablete baslicam
Sagol canim ,Onu sevmiyorum canimGecmis olsun sana da.
Cok karistirma mevhibe. Hani zerdecal.
O seni cok seviyor.Sagol canim ,Onu sevmiyorum canim
Var evde oylece duruyor . denerimO seni cok seviyor.Hastaliklari cabuk atlatma nedenim. Siz bilirsiniz.
Sabah kahvalti yerine ye mevhibe.Var evde oylece duruyor . denerim
Sabah yogurt yiyememki illaki kahvalti olucak :) hanibal izlemene engel olmim tatlim iyi geceler haa unutmadan nasil oldun iyisin dir insallahSabah kahvalti yerine ye mevhibe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?