• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Amaaa en güzel kilo verilen dönemde sınav mı olur:KK12:
Benim bir dört kilom ve beş haftam var. Hedef 52. 5:)

Sonra koruma dönemi.

Sizin dagilmamaniz ve hala kilo vereceğinizi düşünerek devami olabilir.

Sorun şu kk vertigoma gelmiyor ama mumkun olduğunca girmeye çalışıyorum ama sizlerden de çaba görmeliyim.

Bitane köpek vardi evin orda o götürdü demistim sonra buldu çekmecede atmaya güvenemedim hemen istemedi attim çöpe oyle bikac sormuştu baştanda
Benim kız sağolsun ne emmesi ne uykusu ne meme bırakma ne emzik bırakma ne tuvalet hic yormadı hersey cok kolay oldu esas ondan sonrası zordu 2.5-4 arası cok çektim okula baslayinca rahatladık simdi daha iyi

Bağrış cigris kıyametti herşeye bağırırdı kızsa bağırır sevinse bağırır üzülse bağırır hep bi çığlık hali
Bizim de uyku ve meme olayi problem su an icin. Bi de cok kipirdak bi saniye oturmaz. Bakalim ilerleyen zamanlarda neler olucak:KK48:
Ben sezeryan olunca korkmustum sut gelmezse, cocuk meme reddi filan yasarsa diye onun icin en basta vermedim emzik, biberon. Sonradan baktim sorun yok bi deneyim dedim. Turlu turlu emzik aldim ne paralar cop oldu valla:olamaz: istemedi almadi hic. :KK45:
Ya ne guzel iki seneyi kolay gecirmis senin kiz masallah ona. Zor surec de iki yas sendromudur muhtemelen.
Benim bildigim emziren yesil cay tuketmiyor .kac aylik kiziniz rezene cayi arttiriyor. Dereotu marul corba cesitleri vs
Evet canim öyleymiş. Ama ben kafein miktari normal caydan daha az oldugunu okuyunca amaaan bi sey olmaz diyip baslamistim. Oluyomus bi sey demek ki:KK48::KK48:
Bu ayin sonunda bir yasina girecek.
Tesekkurler tavsiyeler icin. Yarin alisverise cikicam maydonoz ve nane harici ne kadar ot var hepsinden alicam:KK48:
49 kalori ile kurtardim:)

Sagol ml. Senin için süt olayını cumartesi arastiricam.

Ahaha işte bana latteyle, patatesle gel:)

Ben de zerdecal ve matcha latte aldım deneyeceğim bugün. Umarım beğenirim.

Sagol mevhibe.
Sagol kaptancim tesekkur ederim:KK200:
Nasil oldu kolun?
Sagol cnm sen izle bende yaticam simdi yok ac degilim alerjiden burun tikali hapsuruk oksuruk uyutmuyor 9 gibi greyfut,limonlu su ictim 1 gibi c vitaminde iyi geliyormus yesil cayda 5 igne yapildi yok ayniyim yarin avil tablete baslicam
Canim nebuluzator var sesli bi makine. Bi de ventolin diye bi ilac. Alerjiye bagli Geniz akintisina iyi geliyor diye biliyorum. Doktoruna bi danis istersen?

Ekleyeyim : bu yarışmanın bitimine 4.5 hafta kaldi. İsteğe göre uzatılabilir yalnız paylaşımlar bu kadar az olacaksa uzamasının bir anlamı yok. Sınav dönemim mart sonundan mayıs başına kadar . O ara kk ye girmeyeceğim haberiniz olsun.

Of cok uzun sureymis ya ozleriz ama :KK43::KK43:

Selam kizlar nasilsiniz?:KK200::KK200:

Ben bu sabah da 73.0 ciktim. Dun asiri erken yemis ve midem acliktan sirtima yapismis halde uyumama ragmen:KK12: umutluydum bugun 72.8den asagi cikarim diyordum. Takildim kaldim 73 te ben:işsiz::işsiz:
canım dönemsel olabilir yediklerinde değişiklik yapıp metabolizmana değişiklik yapmayı denemelisin :KK56:

Ben bu sabah da 73.0 ciktim. Dun asiri erken yemis ve midem acliktan sirtima yapismis halde uyumama ragmen:KK12: umutluydum bugun 72.8den asagi cikarim diyordum. Takildim kaldim 73 te ben:işsiz::işsiz:

Ben de yine bi kilo verme sürecinde 61.2 ye takılıp kalmıştım, detoksla aştım bu süreci sonra birazını geri aldım detoksu tavsiye etmem ama o kiloyu da böylelikle aşmış oldum..

Şey diyorlar kilo alırken uzun süre aynı kiloda takılıp kalmışsan verirken de yine o kiloda takılıyosun öyle bişe de olabilir sende ki tatlım bence yoğurt kürünü bi uygulayıp aşabilirsin :KK66:

Slm cnm ayran detox su yap canim haftada 2 gun zaten hem degisiklik olur kahvaltini yapiyorsun diger 5 ogun ayran detox tan iciyorsun hem sutte yapar

Ayran detox

1 cay bardagi asurelik bugday
1 cay bardagi yesil mercimek
1 cay bardagi nohut
Bunlari ayri ayri hasla

2 litre yogun kivamli ayran
Kuru nane
Hasladiklarini suz buyuk kaba al ayrani kat karistir 2 gun iceceksin 2.5 saat yada 3 saate bir tuket canim istersen 1 limon suyu da ilave edebilirsin bende pazartesi baslicam 2.5 litre su

Sabah kahvalti yaptiktan 3 saat sonra ayran detox tuketecegiz :)

08.02.2019 menüm

sabah
Yarım simit
arasına krem peynir

Öğlen
Çorba
2 yk kuru fasulye
3 yk pilav

Ara
Yarım Portakal
4 adet lokmalık galeta

Akşam
yok
bolbolbol su kokulusabun kokulusabun

Yemek yiyorum ama midemde kalmıyor midem rahatsız içtiğim çayı bile geri çıkarıyorum malesef o yüzden biraz saçma oluyor menülerim

İyi akşamlar herkese
Nasılsınız kızlar, diyet nasıl gidiyor?
Ben bugün saat 16:00 da bitirdim yeme işini, bakalım yarın ne durumda olurum..
Yoğun bir gündü, ama menüleri takipteyim. Yazmayan arkadaşlar hatırlatma yapayım tekrardan ;)

Slm cnm ayran detox su yap canim haftada 2 gun zaten hem degisiklik olur kahvaltini yapiyorsun diger 5 ogun ayran detox tan iciyorsun hem sutte yapar

Ayran detox

1 cay bardagi asurelik bugday
1 cay bardagi yesil mercimek
1 cay bardagi nohut
Bunlari ayri ayri hasla

2 litre yogun kivamli ayran
Kuru nane
Hasladiklarini suz buyuk kaba al ayrani kat karistir 2 gun iceceksin 2.5 saat yada 3 saate bir tuket canim istersen 1 limon suyu da ilave edebilirsin bende pazartesi baslicam 2.5 litre su

Sabah kahvalti yaptiktan 3 saat sonra ayran detox tuketecegiz :)
Bebeği etkileniyor mu bilmiyorum ama normalde yeşil mercimek ve nohut gaz yapar tatlım. Bence başka bir şey denemelisin Moon Light Moon Light

Back